Astăzi vă invităm să vă cazați într-un hotel cu totul special în România. Grand Hotel Sofianu 4* Râmnicu Vâlcea.

Experimentați aici un concept complet nou, un hotel în care oaspeții se pot bucura de un mix inedit de cultură, artă, sport, rafinament, ospitalitate și un etalon al calității serviciilor.

Grand Hotel Sofianu, unicul hotel-muzeu de artă din Romania, este situat în parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea, parc de aprox. 17 hectare, la doar 300 metri distanță de centrul orașului. Hotelul găzduiește operele celor mai reprezentativi 500 de artiști plastici români.

Cele 61 de camere decorate clasic, dispun de toate facilitățile unui hotel modern, inclusiv aer condiționat, minibar, TV cu ecran plat, acces cu cartelă, seif, internet Wifi și pe cablu, recepție 24/24, camere și suite Business Class precum și o suită de familie.

De asemenea oaspeții beneficiază de acces gratuit la piscina hotelului, Hotspot Internet Wifi și parcare privată gratuită, supravegheată permanent.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Pentru pachete, oferte speciale și rezervări efectuate direct la hotel (nu platforme de rezervări online) plata poate fi facută și folosind tichete de vacanță Edenred, Sodexo și Cheque Dejeuner.

În interiorul hotelului se află un centru wellness ce cuprinde: piscină interioară încălzită, dotată cu instalație de înot contracurent, saună uscată, saună umedă, centru de masaj și hidromasaj, sală de fitness dotată cu echipamente cardio profesionale.

În exterior, în interiorul parcului vă așteaptă piste de alergat, 2 zone de fitness în aer liber, iar pentru copii sunt 6 locuri de joacă și un skatepark. În imediata vecinătate a parcului se află un teren de fotbal și 4 terenuri de tenis de câmp ce pot fi închiriate cu ora.

La parterul hotelului se află ART Bar-ul și restaurantul Four Seasons unde barmanii și maeștri noștri bucătari vă oferă un meniu contemporan rafinat și un mic dejun în stil bufet. La cerere se pot prepara mâncăruri vegetariene şi dietetice. Terasa restaurantului, înconjurată de parcul Zăvoi, este locul unde se pot savura băuturi alcoolice și răcoritoare, cafea, ceai, precum și preparate culinare românești și internaționale.

Hotelul se află în zona ultracentrală a Municipiului Râmnicu Vâlcea, în mijlocul renumitelor stațiuni balneoclimaterice Călimănești-Căciulata, Băile Olănești și Băile Govora și la 7 km de Salina Ocnele Mari. Pe o rază de 45 km de hotel se află și renumitele mănăstiri și schituri cum ar fi: Mănăstirea Cozia (23 km), Mănăstirea Frăsinei (24 km), Mănăstirea dintr-un Lemn (27 km), Mănăstirea Surpatele (31 km), Mănăstirea Bistrița (45 km), Mănăstirea Arnota (50 km), Mănăstirea Hurezi (45 km), precum și renumitele podgorii din Drăgășani.

Pentru organizarea de conferințe, seminarii, workshop-uri, teambuilding-uri sau întâlniri, hotelul pune la dispoziție 5 săli foarte versatile, putând găzdui o varietate mare de evenimente corporate sau personale.

Hotelul dispune de o sală grandioasă, Art Gallery, cu o suprafață de 550 mp și capacitatea maximă de 800 de locuri, perfectă pentru evenimente cu mulți invitați, dotată cu instalații de sonorizare și lumini.

Grand Hotel Sofianu dispune de mai multe tipuri de camere:

Camerele Queen sunt luminoase, spațioase, mobilate classic și sunt dotate cu pat matrimonial extra-large. Camerele au vedere spre oraș oferind o priveliște de ansamblu asupra centrului civic. Baia este modernă și are finisaje de calitate.

Camerele Queen Deluxe sunt luminoase, spațioase, mobilate classic și sunt dotate cu pat matrimonial extra-large. Camerele au vedere spre oraș oferind o priveliște de ansamblu asupra centrului civic. Baia este modernă și are finisaje de calitate.

Camerele Junior Suite, cu o suprafață de 30 mp, având în dotare un pat queen size si un pat single foarte confortabile. Camerele sunt luminoase și spațioase, cu vedere spre oraș oferind o priveliște de ansamblu asupra centrului civic.

Facilități oferite de Grand Hotel Sofianu din Râmnicu Vâlcea:

Sala de fitnes este localizată în cadrul centrului spa și pune la dispozitie cele lai profesionale echipamente de cardio pentru clienții noștri. Programul de funcționare este de la ora 08:00 la 22:00.

Grand Hotel Sofianu pune la dispozitie clienților trei tipuri de dus cu hidromasaj pentru a fi folosite atât înainte dar și după intrarea în zona piscinei.

Sauna disponibila oaspetilor Grand Hotel Sofianu din Ramnicu Valcea este foarte potrivită în cazul în care doreşti să elimini toxinele din corp sau dacă vrei să scapi de durerile musculare.

Piscina interioară a Grand Hotel Sofianu vă poate oferi un tonus bun, sănătate și relaxare pentru armonia interioară, de aceea vă punem la dispoziție această zonă de relaxare intimă, în care oaspeții hotelului pot beneficia de  piscină dotată cu jacuzzi, hidromasaj și instalație contra curent. Aici pot fi organizate team-buildinguri, cursuri de înot, petreceri private.

La parterul hotelului se află restaurantul Four Seasons unde barmanii și maeștri noștri bucătari vă oferă un meniu contemporan rafinat și un mic dejun în stil bufet. La cerere se pot prepara mâncăruri vegetariene şi dietetice.

La Art-Bar veți găsi un meniu de băuturi foarte variat, indiferent că este vorba de băuturi alcoolice sau răcoritoare, fresh-uri, cocktail-uri, smoothie-uri, ceaiuri sau cafea. Ambianța este întreținută de priveliștea către Parcul Zăvoi și de muzica potrivită în surdină.
Înconjurată de parcul Zăvoi, este locul unde natura întâlnește arta, iar oaspeții se relaxează savurând bauturi alcoolice și răcoritoare, cafea, ceai, precum și preparate culinare românești și internaționale.

Pentru organizarea de conferințe, seminarii, workshop-uri, teambuilding-uri sau întâlniri, hotelul vă pune la dispoziție 5 săli foarte versatile, putând găzdui o varietate mare de evenimente corporate sau personale. Hotelul dispune de o sală grandioasă, Art Gallery, cu o suprafață de 550 mp și capacitatea maximă de 800 de locuri, perfectă pentru nunți sau evenimente cu mulți invitați, dotată cu instalații de sonorizare și lumini.