Am intrat în luna decembrie și cum pentru mulți români, Crăciunul se petrece acasă cu familia și cei dragi, cu atât mai mult în vremuri…
Scovergile sunt un fel de gogoși crocante, un desert pe care bunicile multora dintre noi obișnuiau să îl facă duminica sau în zi de sărbătoare.…
Am constatat cu mare satisfacție că rețetele tradiționale din bucătăria românească, prezentate de ”COLȚIȘOR DE ROMÂNIA”, se bucură de un mare succes din partea cititorilor…
Îți mai amintești de mirosul vanilat din bolul cu lapte de pasăre? Nu ai vrea să-ți răsfeți copiii sau nepoții cu același desert delicios cu…
Este imposibil dacă mergi în Transilvania să nu comanzi la una dintre mese gulaș. Gulașul este o mâncare gătită care îmbracă diferite forme. De la…
Știai că poți face Kurtos Kalacs acasă la tine, fără ingrediente sau instrumente speciale? Iată o rețetă simplă pe care o poate face oricine, în…
E multă lobodă la piață. Un leu cincizeci de bani legătura. Adică foarte puțin. Motiv pentru care ne-am gândit să vă recomandăm o ciorbă de…
Pasca reprezintă acea pâine binecuvântată care ne aduce aminte de mana din pustie. „Poporul evreu, prin puterea lui Dumnezeu, merge 40 de ani prin pustiu,…
Tradiţia de Florii este să mănânci peşte. Evident, pentru cei care au ținut postul Paștelui, fiindcă de Florii este Dezlegare la pește. Se spune în…
Recent, la Târgul de turism al României de la Romexpo, desfășurat la începutul anului 2020, am reîntâlnit o doamnă care a făcut din prepararea bucatelor…