Hotel Aro Palace 5* din Brașov este chiar în centrul orașului și locul de unde pleacă toate traseele care te conduc în locuri minunate din oraș și din împrejurimi. Hotel Aro Palace este indicat de majoritatea turiștilor ca fiind principala opțiune de cazare de clasă în orașul de sub Tâmpa.

Hotelul Aro Palace are vedere la Muntele Tâmpa şi la cartierul istoric medieval al Braşovului, fiind orientat către Parcul Central. Hotelul oferă unităţi de cazare spaţioase şi luxoase, precum şi acces gratuit la internet. 5 stele adevărate.

Camerele sunt prevăzute cu aer condiţionat, TV prin cablu şi halate de baie. Sunt proiectate în culori calde şi au podea cu mochetă.

Oaspeţii pot degusta preparate din bucătăria românească şi europeană la restaurantul hotelului şi se pot bucura de vederea la Cetatea Braşovului din Clubul Belvedere, aflat la ultimul etaj al hotelului Aro Palace.

Barul de noapte al hotelului este decorat cu marmură, lemn şi elemente art deco. Candelabrele şi oglinzile mari creează o atmosferă specială, în care oaspeţii pot savura băuturile preferate. aici se organizau evenimente foarte frumoase în serile de după festivalul ”Cerbul de Aur” pentru toți oaspeții de seamă ai acestuia.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Centrul spa şi de wellness al hotelului Aro Palace oferă diverse tratamente şi proceduri de înfrumuseţare. Include o piscină, saune, zone de masaj şi o sală de fitness.