Îndrăznim să vă facem încă de pe acum o invitație pentru vacanță de vară. La Lebăda Luxury Resort & Spa din localitatea Crișan din Delta Dunării.

Lebăda Luxury Resort & SPA, un hotel corect clasificat la 5 stele, este situat în inima Rezervației naturale a Deltei Dunării, pe brațul Sulina, la intersecția cu Dunărea Veche în satul Crișan, la mila 13,5.

Resortul are o poziționare privilegiată, din care oaspeții noștri pot explora biosfera Deltei Dunării într-o secundă.

Lebada Luxury Resort & SPA poate găzdui până la 400 de oaspeți în 140 de camere single și duble și apartamente cu vedere spectaculoasă, departe de zgomot, cu acces nelimitat dimineața la cele mai frumoase răsărituri de soare.

Resortul este amplasatîntr-un cadru natural spectaculos, unde turiștii sunt fascinați de farmecul Deltei Dunării, de perfecțiunea păsărilor în habitatul lor natural, în timp ce se bucură de o vacanță de 5 stele. Fiindcă este greu de crezut, că în inima Deltei Dunării, în inima unuia dintre cele mai frumoase patrimonii naturale ale UNESCO, există o asemenea locație.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Vacanța dvs. la Lebada Luxury Resort & SPA este mai mult decât o călătorie, este o călătorie senzorială către bunăstarea și relaxarea completă.

Complexul Lebăda a fost încă din trecut, înainte de 1989, un hotel pentru oamenii de elită din România. Datorită frumuseții sale în mijlocul naturii, toată lumea își dorea să petreacă timp aici.

Acum, Lebada Luxury Resort & SPA întâmpină pe toată lumea să simtă o notă de natură combinată cu istorie și lux.

Camerele și apartamentele sunt extrem de spațioase (de la 25 mp), elegant mobilate, luminoase și care oferă cu adevărat condițiile unui hotel de 5 stele. Apartamentele ți zonele VIP de cazare pot găzdui fără niciun fel de rezervă cele mai simandicoase persoane, spațiile fiind nu numai ofertante ca dimensiuni dar și cu un peisaj mirific. Totul de nota 100.

Centrul Spa este de vis. Experții acestui hotel au ales cele mai inspirate și inovatoare tratamente de relaxare din lume, într-un singur loc, ghidate de specialiști pentru o reîmprospătare completă a minții și a corpului.

Centrul Spa oferă o gamă completă de masaje pentru față și corp, saună uscată și umedă, o sală foarte bine dotată cu multe aparate pentru fitness. Spaul acestui hotel oferă și o importantă zonă detox.

Detox este procesul de curățare a toxinelor din corpul vostru și stimularea funcționării normale a metabolismului.

Procesul de detoxifiere a organismului are efecte uimitor de pozitive asupra stării de sănătate. Cu toate acestea, detoxifierea este cea mai eficientă atunci când se face preventiv, înainte ca boala să înceapă să apară în organism.

Detoxul oprește apariția bolilor, degradarea organismului, lipsa de vitalitate și îmbătrânirea prematură. Crește vitalitatea, imunitatea și energia. Există programe de detoxifiere de 1 zi, de 5, 7 și 10 zile.

Lebăda Luxury Resort & SPA are două restaurante principale
Unul este cu specific tradițional, iar celălalt are un stil modern, internațional.

Bucurați-vă de un mic dejun delicios, cu preparate tradiționale și internaționale, o stație de gătit live unde puteți solicita omleta perfectă. Micul dejun se poate servi și în cameră. Începeți ziua cu micul dejun în camera dvs. sau în grădina privată a suitei dvs. VIP și bucurați-vă de o priveliște uimitoare asupra Deltei Dunării, un lucru absolut senzațional.

Fie că doriți să savurați o masă tradițională în restaurantul nostru sau doriți ceva produse internaționale servit în restaurantul Danube Pride, suntem mai mult decât fericiți să vă ajutăm într-o călătorie a gusturilor delicioase.

Se poate servi un prânz tradițional în care se prepară pește proaspăt din Delta Dunării în fiecare zi! Toate produsele de bază din restaurantele hotelului sunt proaspete și de cea mai bună calitate.

Pentru persoanele interesate de bucătăria tradițională restaurantul le stă la dispoziție. Răsfățați-vă cu mâncăruri internaționale. Indiferent de preferințele tale, am pregătit mese delicioase pentru toată lumea.

Cină poate fi servită la lumina lumânărilor sau în varianta de cină privată cu persoana iubită, cină în propria insulă privată doar cu familia și cei apropiați sau poate doriți să vă bucurați de o cină în mijlocul lacului completată cu o vedere extraordinară asupra apusului de soare, Luxuri Resort Resort & Spa vă poate oferi toate aceste lucruri.

Un aspect absolut inedit este o cină plutitoare. Alege ceva special pentru cina ta și devii unul cu natura. Aer proaspăt, mâncare delicioasă și relaxare bine meritată.

Cu un asemenea suport de cazare, tratament și masă, evoluția către activități construite pe profilul și dorința fiecărui turist este un pas important care dau farmec șederii la Lebăda Luxury Resort & Spa. Fie că mergi la tratament, la pescuit, la o plimbare în mirifica Deltă a Dunării sau rămâi să petreci o zi frumoasă la piscină, la saună sau pe terenul de sport, șederea aici este foarte plăcută. Niciodată nu te poți plictisi.

La Lebăda se pot organiza în spațiile existente evenimente de mare calitate.
Oaspeții au parte de o întâmpinare caldă în cea mai frumoasă locație a Deltei Dunării.

Săli de conferință pline de lumină, săli de bal elegante, deschise chiar pe marginea apei, iar locația noastră – în inima naturii. Bucurați-vă de confortul facilităților ultra-moderne, lăsând detaliile în mâinile echipei de profesioniști.