Întradevăr acum stăm acasă. Criza coronavirusului ne-a împins pe toți, în cel mai frumos anotimp din an să stăm închiși în casă.

Parcă lumea, îngrozită de spaimă, s-a oprit în loc, dar odată cu ea ne-am oprit și noi din goana nebună. Credem că această perioadă de autoizolare, dacă vom încerca să învățăm ceva din ea, ne va aduce și mult bine. O schimbare pozitivă de mentalitate. O schimbare pozitivă de opțiuni. Ne va schimba, într-o oarecare măsură, și pe noi. Ne va face să fim mai atenți la ceilalți, să știm să punem frână vieții trăite pe fugă, dar va schimba și felul în care vom călători. Cel puțin asta simțim noi.

Vom zbura, poate, mai puțin spre destinații exotice din afara țării și vom descoperi mai mult locurile magice din România noastră minunată. Vom aprecia mai mult pensiunile mici, intime, de la țară, cât mai aproape de natură și, de ce nu, cât mai izolate. Se vor încadra cel mai bine în opțiunile și obiceiurile de travel ale noului tip de călător.

Tocmai de aceea, ne-am gândit să facem o listă cu 3 locuri superbe, mai puțin știute, dar de ținut bine minte, pentru călătoriile viitoare de poveste.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook