În mod sigur un loc excepțional de văzut în România este Delta Dunării. Și, la fel de sigur, că acest loc este de văzut în orice anotimp dar, mai ales, primăvara.

Este pandemie, este stare de urgență, nu putem călători, nu ne putem face concediul. Însă putem reține ca o sugestie minunată pe care dorește să v-o facă COLȚIȘOR DE ROMÂNIA o croazieră de vis în Delta Dunării cu nava Victory 1.

După patru ani petrecuți în slujba turiștilor veniți în Delta Dunării, deținătorii acestui vas de croazieră au demonstrat că sunt foarte buni și, în mod sigur, printre cei mai buni în organizarea croazierelor în mirifica Deltă a Dunării.

Aveți posibilitatea să petreceți o vacanță de vis, pe unul din cele mai frumoase Yachturi din Delta Dunării. Este o navă nouă, lansată la apă în 2016, după 8 ani de proiectare și execuție. cu o capacitate de cazare de 10-12 persoane.

O croazieră cu această navă în Delta Dunării îți oferă posibilitatea să vezi în fiecare zi alte și alte locuri minunate și să înnoptați în mijlocul naturii pe traseul sejurului. 

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Aceste excursii în Delta Dunării se desfășoară pe durata a 4zile/3nopti. Aveți pe navă la dispoziție apă plată (rezultată din stația noastră de filtrare) și aparat pentru prepararea cuburilor de gheață (8 kg în permanență).

Yachtul are în dotare antenă automată de satelit, cu 122 de programe TV, care funcționează atât în marș cât și în staționare, sonar color, aer condiționat și centrală termică, toate functțonează non stop.

Pentru apa de consum sunt două tancuri de 4500 l, alimentate cu apă de la rețeaua orașului și separat stație de tratare a apei (pentru apă plată).

Cazarea se face în cinci camere dotate cu: pat matrimonial, minibar, AC, chiuvetă, spațiu pentru bagaje, iar una dintre camere are, în plus, două paturi suprapuse, single. Din pat se poate admira flora și fauna Deltei Dunarii, indiferent că suntem în marș sau stationăm.

Pe navă sunt doua grupuri sanitare dotate cu duș, wc, chiuvetă, săpun lichid, gel de duș și prosop.

Există pe navă și un salon care are timonerie, bucătărie (se gătește la vedere), loc de servit masa, TV, AC. Salonul este prevăzut cu geamuri foarte mari, pentru a putea admira flora și fauna Deltei Dunării, în timp ce va aflați la masă.

Salonul navei este foarte generos (are 23 metri patrati), iar în zilele mai puțin prietenoase puteți viziona un program TV, să jucați o partida de remy, table, șah sau cărți.

La pupa (în spatele navei) este un loc prevăzut cu canapea, masă, lumină, ventilator, proiectoare, dispozitive pentru lansete, loc de unde se poate pescui non stop.

La prova (partea din față a navei) sunt două canapele, fiecare cu masă, dotate separat cu lumină, aceste locuri fiind ocupate în special în timpul marșului.

Personalul navei este format din două persoane: câpitan și bucătar. Căpitanul este un foarte bun cunoscator al Deltei, născut în aceste locuri, cu peste 30 de ani la activ în slujba turiștilor, bun cunoscător al deltei iar bucătarul va răsfăța cu preparate culinare specifice zonei. Media unei zile de marș este de 4 ore cu Yachtul, iar cu barca de serviciu, se fac excursii de cca 2 ore/zi,  pe lacuri.

Cu ce se deosebește de celelalte ambarcațiuni:
  • este singura navă construită în totalitate din aluminiu;
  • poți admira flora și fauna din pat;
  • televiziune satelit automată care funcționează atât în marș cât și în staționare (122 programe TV);
  • televizor (plasma de 124 cm), pe terasă, care se coboară din plafon;
  • locuri pentru plajă foarte generos amenajate (2 m X 1,6 m) care se regăsesc în partea din față pe puntea superioară;
  • apa pentru consum (baie, bucatarie) de la rețeaua orașului;
  • apă plată, rezultată din stație proprie de tratare;
  • cel mai mic pescaj, 71 cm. Putem să executăm excursii și în sezoane foarte secetoase când apa are o adâncime foarte mică;
  • trei surse de caldură, centrală termică pe motorină, AC (ultima tehnologie de invertor) care lucrează până la -20 grade Celsius și suflantă cu aer cald.

Sunt construite din aluminiu, cabine cu geamuri fumurii, fotolii din piele, căldură sistem Webasto, aer ventilat prin trape cu ajutorul senzorilor, sistem audio tv, minibar, locuri foarte generoase pentru pasageri. Capacitatea de transport este de 11 persoane, rezervarea din timp este fără riscul de a avea neplăceri din cauza vremii, nu va plimbăm sub o prelată, sunt aceleași condiții ca în interiorul unui automobil.

Va putem duce in orice locatie din deltă, șalupă se închiriează în totalitate pentru un singur grup, format din maxim 11 persoane (fac excepție la numărătoare decât copii sub un an). Informativ vă expunem câteva trasee, cu prețul aferent, iar dacă doriți un traseu personalizat, vă rog să ne contactați. Opțional puteți servi un prânz pescăresc în valoare de 60 lei/persoană.

TULCEA – MILA 23                                   1-6 persoane  1.100 lei/7-11 persoane 1.300 lei/ excursie de cca 7 ore

TULCEA – Scaunele                               1-6 persoane  700 lei/7-11 persoane   950 lei/ excursie de cca 5 ore

Pentru rezervare factură avans 500 lei.

Rezervările se fac la numărul de telefon 0748.26.51.51.