Vă tentează să începeți să zburați? Nu este deloc un vis imposibil de împlinit. Și dacă vă tentează vă invităm să faceți un zbor cu parapanta în tandem, deci însoțit de un pilot calificat, în minunatele împrejurimi ale Brașovului.

Zborul cu parapanta in tandem este forma cea mai simpla de a incerca pentru prima data zborul și este considerat zbor de instruire – prezentare în dubla comanda.

Parapanta tandem este o parapanta cu 2 locuri (pilot si pasager), special conceputa pentru zborul in tandem. Pilotul si pasagerul au fiecare propriul sistem de asigurare.

Pentru zborul în tandem nu există restricții de vârstă. De la copii până la bunici, oricine se poate bucura de plăcerea zborului. Minoriii au totuși nevoie de acordul unuia dintre părinți. Nu este necesară nici un fel de experiență anterioară, trebuie doar să urmați instrucțiunile pilotului dumneavoastră.

Greutatea maximă admisă este de 95 kg, din motive de siguranța zborului, de asemenea constituția atletică este obligatorie.

Cum funcționează?

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Decolarea se face doar printr-o ușoară alergare, urmărind instrucțiunile pilotului.

Peste doar câțiva pași, parapanta se va înălța ușor (nu există senzația de salt în gol, ca și cu parașuta). Urmează apoi zborul, pasagerul stă comod și relaxat admirând peisaje uimitoare, cu mâinile libere, putând să facă fotografii sau să filmeze. Pentru cei curioși, șeleta (scaunul) parapantei este foarte confortabilă, spre deosebire de un ham obișnuit.

Aterizarea va fi la fel de ușoară ca și decolarea, este nevoie iarăși de o alergare ușoară, de câțiva metri.

zbor parapanta tandem la Postavaru

Pentru siguranța dumneavoastră trebuie să purtați bocanci și o geacă de vânt!

Zborurile tandem (instruire în dublă comandă) se efectuează în fiecare zi de peVârful Bunloc (1.200 m) în funcție de condițiile meteo.

Locul de întâlnire este în parcarea Telescaunului Bunloc (Strada Bunloc nr.185) sau la casa de bilete, la fel si Aterizarea.

Plata se efectuează la fața locului după zbor sau online în avans.

Zborul Clasic:

Este cel mai popular zbor în tandem pe care vi-l recomandăm pentru a încerca pentru prima dată zborul cu parapanta.

Oferta de Pret:  

300 Lei cu decolare de pe Vârful Bunloc (1.200 m), durata aproximativă a zborului fiind de 7-12 minute, inclusiv taxa de filmare și poze inclusă în preț si      

400 Lei de pe Vf Postavaru – Poiana Brasov (1800m), durata aproximativă a zborului fiind de 10-15 minute, inclusiv taxa de filmare și poze inclusă în preț.

Asta pentru început. Revenim și cu alte detalii după ce faceți primul pas. Să vă vedem. Să ne trimiteți pozele Dumneavoastră.