De departe cel mai important, mai confortabil și cu serviciile turistice de cea mai mare calitate în Tușnad Băi și în împrejurimi este Hotel O3zone (un hotel de 4 stele), un complex care promovează la cel mai înalt nivel conceptul ”Nature, SPA, Conference”. Și o face de nota 10.

Vedere generală Hotel O3zone

Hotel O3zone se află exact în kilometrul zero al stațiunii, beneficiind de un cadru natural de excepție. Și posibilitatea de a admira în orice moment al zilei unul din locurile memorabile ale stațiunii – Stânca Șoimilor.

Stânca Șoimilor – monument natural emblematic pentru Tușnad Băi

Sunt multe argumente pentru care vă recomandăm să alegeți să vă petrecețí un sejur folosind serviciile turistice de la Hotel O3zone.

Cameră Twin Hotel O3zone

1.Este un hotel complet reabilitat recent, bine întreținut și curat justicând întrutotul standardul de 4 stele. Adevărate. Hotelul are 114 camere care sunt structurate în camere twin, matrimoniale (108 camere) și 6 apartamente.

Cameră Matrimonială Hotel O3zone

2.Camerele sunt mari, frumoase, luminoase, dotate cu tot ce este nevoie: mobilier modern și bine întreținut, aer condiționat, băi foarte bine utilate, televizor LCD cu ecran plat mare, internet, balcoane (nu la toate camerele), cafetieră, frigider, lenjerie de pat și prosoape, produse de igienă gratuite.

3.Curățenia efectuată zilnic oferă cu adevărat standardele de 4 stele acestei unități turistice.

Restaurantul Hotelului O3zone

4.Restaurantul hotelului este la mare înălțime prin spațiul extrem de elegant și calitatea serviciilor.

Servire ireproșabilă la Restaurantul Hotelului 03zone

5.Calitatea preparatelor – foarte diverse, gustoase (produse atât din bucătăria românească cât și cea internațională), din materii prime de bună calitate – fac deliciul tuturor turiștilor.

Preparate de super-clasă la Restaurantul Hotelului O3zone

6.Locația are mare succes pentru servirea turiștilor cazați în hotel dar și pentru orice evenimente programate într-un spațiu extrem de elegant. Servirea, subliniem acest lucru, este ireproșabilă.

7.Hotelul oferă celor interesați un bar foarte elegant și oferind produse extrem de variate, precum și o terasă cu o perspectivă foarte ofertantă.

8.Hotelul dispune de un Centru SPA foarte modern și foarte bine echipat. Datorită dotărilor de top, majoritatea turiștilor care vizitează Centrul SPA consideră acest loc ca bijuteria hotelului.

9.Terapiile de relaxare sunt linia principală pe care merge Centrul SPA de Hotel O3zone: piscină, jacuzzi, saună, terapii de masai sau ritualuri SPA. Totul impecabil de curat și de bine îngrijit. Fiecare turist din hotel dispune gratuit pe durata sejurului de halat de baie, prosoape (schimbate zilnic la nevoie), papuci de unică folosință.

10.Terapiile corporale – pentru îngrijirea completă a corpului în SPA trebuie să includă şi împachetări corporale cu scop detoxifiant, revigorant, hidratant şi exfolieri corporale – înlătură celulele moarte şi impurităţile de la suprafaţa pielii. au un mare succes la doamenele care vizitează hotelul:

  • Antioxidant Fruit Wrap – Îndepărtează gentil celulele moarte şi hidratează în profunzime cu arome fructate. Un deliciu al simţurilor!
    260 RON – 50min.
  • Cocoa Fondue Wrap – Exfoliere şi împachetare cu extract de cacao ce reduce stresul şi catifelează pielea. O terapie ca un desert „fondue chocolat”
    260 RON – 50min.
  • Organic Scrub in Vichy Shower – Exfoliere catifelată şi relaxantă in duşul Vichy cu produse organice. O combinaţie inedită pentru trup şi suflet.
    160 RON – 30min.
  • Organic Scrub – Exfoliere corporală cu efect catifelant de hidratare. Terapie spa organică ce îndepărtează gentil celulele moarte de la nivelul pielii şi hrăneşte ţesutul conferindu-i un aspect împrospătat.
    140 RON – 30min.
Conferință cu public numeros la Hotel o3zone

10.Un alt mare punct de interes al Hotelul O3zone Tușnad Băi este Centrul de conferințe.

Centrul oferă celor interesați 3 săli excelent utilate cu echipamente ultramoderne, săli care pot oferi ospitalitate la până la 320 de participanți în evenimente de tip team-building, conferințe, mese rotunde, Toate aceste evenimente se pot organiza indoor sau outdoor.

Parc pentru copii la Hotel O3zone

Hotel O3zone pune la dispoziție un teren de joacă pentru copii. Zona Tușnad este populară pentru schi și ciclism, iar acest hotel de 4 stele oferă închiriere de biciclete.

Proprietatea pune la dispoziție parcare privată gratuită și un centru de afaceri, precum și o recepție deschisă non-stop.

Hotelul permite accesul contracost cu animale de companie

Un alt aspect foarte important este că hotelul admite accesul contracost turiștilor care vin în sejur cu animale de companie.

Cât despre ce poți face la Tușnad Băi, oferta este extrem de atractivă:

1.În primul rând drumeții montane, una din destinațiile preferate fiind Stânca Șoimilor, locul de unde poți surprinde cele mai frumoase poze panoramice ale stațiunii. Sau la Turnul Apor.

Lacul Sfânta Ana

2.Excursii la Lacul vulcanic Sfânta Ana și la Tinovul Mohoș, fie prin drumeții montane de 2-3 ore sau cu mașina sau titicarul.

Tinovul Mohoș

3.Hotelul O3zone are propriul centru SPA. Pentru turiști care stau în stațiune în alte structuri turistice există și un Centru SPA – Wellness Tușnad Băi.

Wellness Tușnad

Este un centru extrem de ofertant cu mai multe bazine, amenajat după cele mai înalte standarde în clădirea din vecinătatea Lacului Ciucaș.