Cine a fost odată, măcar o singură dată în Transilvania, la Brașov, la Miercurea Ciuc, la Sfântu Gheorghe, la Oradea sau la Târgu Mureș, nu poate să nu fi mâncat din minunata pâine secuiască de cartofi produsă în această zonă a țării.

Și eu am gustat acum mulți ani din această pâine și, ca de fiecare dată după aceea, fascinat de gustul inconfundabil al pâinii secuiești , am descris-o așa: ”o adevărată pâine de casă, cu gust cum alta nu e, cea mai bună pâine pe care am mâncat-o vreodată”.

Laszlo Dioszegi

Dacă vrei cu adevărat să guști această pâine minunată alege pâinea secuiască produsă de Brutăria DIOSZEGI de la Sfântu-Gheorghe. Patronul acestei afaceri de mare succes – Domnul Dioszegi Laszlo – este un om cu mare respect pentru produsele tradiționale, pentru care pâinea secuiască este un adevărat brand al Ținutului Secuiesc și al Transilvaniei. Astăzi, datorită aprecierilor de care se bucură fabrica din Sfântul Gheorghe, ea produce pâine pentru magazine din foarte multe localități din țară.