Ce le lipsește stațiunilor noastre turistice și balneoclimatice – divertismentul, agrementul, soluțiile care să umple timpul turiștilor și care să le ofere refacere, recuperare, reconfortare. Nici Stațiunea Băile Tușnad nu face excepție.

Stațiunea Băile Tușnad

Ca aproape toate fostele stațiuni turistice și balneoclimatice din România, Tușnad Băi avea cândva și un cinematograf.

Vremurile au făcut ca prin anii 2010, fostul cinematograf să se transforme într-o adevărată groapă de gunoi, în care unii turiști își făceau la ananghie nevoile.

Vechea administrație a localității Tușnad Băi, având în frunte pe fostul primar Albert Tibor, a luat o decizie importantă în sensul transformării acestui spațiu într-unul de agrement și relaxare – un Centru Wellness SPA, gândit și amenajat de o echipă de specialiști redutabili de la Oradea. Așa s-a născut, s-a finanțat (din fonduri europene) și a prins viață Thermal Wellness Tușnad.

Thermal Wellness Tușnad Băi

Thermal Wellness Tusnad s-a deschis pe data de 21 decembrie 2013. Este situat in centrul statiunii balneoclimatice Baile Tusnad, lângă Lacul Ciucaș. Este un complex pentru petrecerea timpului liber, ce întruneste toate condițiile unui centru wellness de ultimă generație, fiind o destinație ideală pentru petrecerea timpului, indiferent de sezon și de vârstă.

Bazinul descoperit de Thermal Wellness Tușnad Băi

Centrul Thermal Wellness se întinde pe o suprafață de 2044 mp acoperită și 200mp deschis.

Capacitatea maxima a clienților care folosesc serviciile unității la un moment dat, este de 200 de persoane.

Thermal Wellness Tușnad dispune de:

  • bazin pentru copii,
  • jacuzzi,
  • bazin de înot,
  • bazin cu apă termală,
  • bazin cu apă caldă cu elemente de hidromasaj
  • bloc wellness /saună finlandeză, cabină cu aburi, infrasaună, spațiu de odihnă, camera de sare, salon de masaj, bar și bufet.

Sistemul performant de filtrare și tratare a apei de ultimă generație (cea mai avansata tehnologie), permite menținerea apei la parametri optimi de sănătate.

Complexul dispune de o parcare unde puteți lăsa mașina pe perioada șederii.

Tarifele de intrare sunt extrem de modeste (20lei/3 ore/adult), timp suficient pentru o ședință eficare de wellness.