Atunci când iubești ceva, iubești pur și simplu, necondiționat și cu tot sufletul. În acest mod își iubesc clujenii orașul și sunt tare mândrii că orașul lor, datorită administrației locale și faptul că oamenii din aceste locuri sunt foarte gospodari, înflorește cu fiecare zi.

Unui turist străin i-ar fi destul de greu să înțeleagă raționamentul din spatele afecțiunii clujenilor pentru oraș, lui îi lipsește legătura intimă cu sufletul acestui oraș. Și totuși, de ce vin turiștii din toate colțurile lumii la Cluj?

Am fost puțin măguliți atunci când am aflat că în anul 2016, numărul turiștilor care au vizitat Clujul a depășit numărul de locuitori ai orașului. Acest lucru demonstrează că urbea se transformă într-un mod frumos, interesant, atractiv și, mai ales, hotărât. Există multe motive să vizitezi Clujul. Fiecare călător are rațiunea sa pentru care vine și revine în ,,orașul comoară”.

Nu este un secret pentru lume faptul că orașul nostru este un pol economic și al dezvoltării la nivel național. Acest lucru se simte în trafic, în aglomerația din oraș, în cererea de pe piața imobiliară. Mulți investitori vin la Cluj ca să își dezvolte afacerea. Cu această ocazie oamenii de afaceri se transformă și în turiști, luând la pas străzile Clujului pentru ai cunoaște potențialul, trăsăturile distincte, sensibilitățile.

Tocmai pentru a le fi o gazdă bună la Cluj, pentru oamenii cu gusturi rafinate, s-a născut și a crescut acest hotel extrem de elegant din Cluj. Grand Hotel Italia 5* Cluj Napoca.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Situat în cartierul rezidențial exclusivist Bună Ziua, deasupra centrului orașului Cluj, Grand Hotel Italia este un hotel luxos tip palat, mobilat în stil italian Liberty. Proprietatea oferă WiFi gratuit şi parcare gratuită.

Grand Hotel Italia Cluj este situat la doar 5 minute de mers cu mașina de centrul istoric al orașului și la 20 minute de Aeroportul Internațional Cluj-Napoca și ofera servicii de cea mai buna calitate, într-o atmosferă luxoasă. Îmbinând rafinamentul cu design-ul impunător, Grand Hotel Italia pune la dispoziția clienților 187 de camere spațioase amenajate într-un stil elegant și luxos.

Grand Hotel Italia dispune de un American Bar, unde clienții pot servi un “Light Menu”, cu specialități din bucătăria italiana sau cocktail-uri internaționale.

Grand Hotel Italia mai oferă un centru de conferințe, cu o capacitate între 10 și 1000 de persoane, dotat cu cea mai modernă aparatură tehnică.
De asemenea, clienții cazați la Grand Hotel Italia, se vor putea relaxa atât fizic cât și spiritual la centrul Spa pus la dispoziție.
Prin serviciile impecabile, amabilitatea personalului, atmosfera rafinată dar și a vederii panoramice impresionante, Grand Hotel Italia este locul ideal pentru o călătorie de afaceri sau o vacanță turistică.

Camerele spaţioase şi elegante au podea cu marmură sau parchet şi mobilier în stil Liberty. Băile somptuoase sunt placate cu mozaic preţios din sticlă şi includ o cadă spa. Printre facilități se numără un TV cu ecran plat de 32 inch cu canale prin satelit, un minibar și un seif pentru laptop. Multe dintre camere beneficiază de balcon.

Tamas Zoltan Photo 2014

Grand Hotel Italia are un hol mare cu pardoseală de marmură şi candelabre din sticlă de Murano, precum și un restaurant specializat în bucătărie italiană și internațională.

Centrul oraşului Cluj se află la 4 km, iar gara din Cluj este situată la aproximativ 5 km. Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca se găsește la 20 de minute de mers cu maşina.