Grand Hotel Balvanyos 4* se află într-o zonă liniștită, înconjurată de păduri, între Băile Tușnad și Târgu Secuiesc, la mai puțin de 10 km de lacul Sfânta Ana.

Cum ajungem la Balvanyos?

Cu masina: cel mai scurt drum, venind dinspre Bucuresti, este cel prin Brasov, iar traseul este următorul: București – Ploiești – Brașov – Sfântu Gheorghe – Târgu Secuiesc – Balvanyos (245 km).
Dacă vii din Timișoara, poți să urmezi acest traseu: Timișoara – Lugoj – Deva – Sebeș – Sibiu – Brașov – Sfântu Gheorghe – Târgu Secuiesc – Balvanyos (495 km)
Cu trenul: daca optați pentru această variantă, indiferent din ce direcție veniți, trebuie să alegeți o rută care ajunge în gara Tușnad. De acolo, veți continua drumul până în Băile Balvanyos cu un microbuz.

Complet renovat, ridicat la standarde de patru stele, situat în mijlocul pădurilor ce înconjoară Lacul Sfânta Ana, Grand Hotel Balvanyos 4* se bucură de un cadru natural care îmbină liniștea și aerul proaspăt al peisajului montan cu valoarea de excepție a locației, în așa fel încât hotelul a devenit, probabil, cea mai atractivă destinație pentru recreere și relaxare, dar mai ales pentru reușita întâlnirilor de afaceri, conferințelor și seminariilor.

Hotel Balvanyos face parte din cadrul Balvanyos Resort și este o oază de linişte cu aer curat, înconjurat de munţii şi pădurile din jurul Lacului Sf. Ana, situat pe DN 11C între Băile Tuşnad şi Târgu Secuiesc. Resortul vă oferă condiţii ideale pentru un sejur de neuitat. Rafinamentul decorului, calitatea dotărilor şi amabilitatea personalului vă vor face să trăiţi momente unice.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Hotelul pune la dispoziție 112 camere dintre care se impart în camere duble standard, camere duble superioare, Junior Suite și apartamente cu 2 dormitoare.

Camere duble standard (queen standard): au suprafata de 22-26 mp și dispun de paturi twin sau pat matrimonial queen, fără balcon, minibar, seif, tv LCD, baie cu duș, internet wifi și cablu.

Camere duble superioare (queen superior): au o suprafață de 30-36 mp și sunt dotate cu paturi twin sau pat matrimonial queen, balcon, seif, tv LCD, baie cu duș, minibar, internet wifi și cablu.

Camere Junior Suite: au suprafață de 40-45 mp, pat matrimonial queen, seif, tv LCD, baie cu duș, minibar, internet wifi și cablu.

Apartamente cu 2 dormitoare: Cel mai mare și cel mai confortabil spaţiu de cazare având 70 mp + balcon, este ideal pentru acomodarea a două familii sau a unei familii cu mai mulți copii. Structura apartamentului: un dormitor Queen și unul Twin, un living room între ele, și o terasă imensă, cu cea mai frumoasă priveliște din hotel. Dispune de minibar, seif, 3 televizoare LCD, 2 băi cu duș, internet wifi și cablu.

Toate camerele elegante sunt mobilate în stil modern şi au vedere panoramică la Masivul Ciomatu. Unităţile spaţioase de la Grand Hotel Balvanyos sunt dotate cu minibar, aer condiţionat, TV cu ecran plat şi internet prin cablu gratuit. În zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Amplasat printre izvoarele naturale și brazii seculari, centrul Spa Grand Santerra se întinde pe mai mult de 2000 de metri pătrați și are 7 piscine, 3 saune, o baie de aburi și o cameră de sare. Sala de fitness modernă este punctul de pornire și de sfârșit al unei piste de alergare de 1,7 km. Serviciile de masaj şi terapiile sunt disponibile la un cost suplimentar, iar oaspeţii se pot bucura de gustări sănătoase la Spa Café.

Accesul la Spa este gratuit.

Servicii de masă se acordă în unitatea Restaurant Grand Balvanyos, categoria 4*, astfel: mic dejun în sistem bufet suedez sau variante de meniu (în funcție de numărul de turiști), dejun și cină bonuri valorice.

Restaurantul hotelului serveşte specialităţi din bucătăria românească tradiţională. În plus, oaspeţii pot comanda meniuri dietetice speciale şi prânzuri la pachet. Cafeneaua elegantă oferă cafea aromată şi o gamă largă de băuturi.

Parcul de aventură este alcătuit dintr-o serie de elemente suspendate pe copaci sau piloane (scări, poduri, tuneluri construite din lemn și corzi) care se pot parcurge în condiții de maximă siguranță folosind echipamentul de alpinism realizat special pentru această formă de activitate.

Parcul de Aventuri te aşteaptă să-ţi testezi limitele, sub atenta îndrumare a instructorilor alpinişti. Traseele au grad diferit de dificultate astfel încât, atât adulţii, cât şi copiii se pot bucura în siguranţă de tiroliene sau de diferitele obstacole.

Un traseu mai special este cel de teambuilding, pentru grupuri. Acest traseu contribuie la formarea și întărirea spiritului de echipă și ajută întărirea încrederii reciproce prin faptul că membrii grupului se ajută reciproc în parcurgerea obstacolelor. 
Traseele sunt de dificultate progresivă, astfel această activitate poate fi practicată de toată lumea, indiferent de sex sau vârstă.

DCIM\100MEDIA\DJI_0104.JPG

Proprietatea oferă un serviciu de închiriere de biciclete, iar regiunea este populară printre iubitorii de drumeţii. Peştera Puturoasă se află la 15 minute de mers pe jos. Gara din Băile Tuşnad este la 16 km.

Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Balvanyos! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,3 pentru un sejur pentru 2 persoane.