Una dintre alegerile noastre de top din Stațiunea Băile Herculane.

Băile Herculane reînvie într-un mod spectaculos și revine pe harta celor mai frumoase SPA-uri din Europa, alături de locații de renume din Spania, Franța, Austria, Ungaria sau Croația. Colacul de salvare îl aruncă una dintre reginele stațiunii.

La mai puțin de la 7 luni de la inaugurare, Grand Hotel Minerva, una dintre perlele stațiunii de pe Valea Cernei vine cu primul său mare trofeu: prezența în top 20 cele mai bune spa-uri din Europa! Un clasament care nu a fost realizat de nimeni altul decât de celebrul cotidian „The Guardian”, în luna noiembrie 2018.

Alături de nume importante din această industrie a turismului balnear, precum: Walliser Alpentherme, Leukerbad – Switzerland, Parador de Corias, Asturias, Spain, Molitg-les-Bains, French Pyrenees, Alpentherme, Central Austria, Szechenyi Baths – Budapest, Hotel Excelsior-Dubrovnik, Croația sau Secret Lagoon, Flúðir- Iceland, Grand Hotel Minerva și-a ocupat poziția binemeritată, un premiu așteptat după mulți ani, atât de turiști, cât și de toți cei care au urmărit cu tristețe apusul cenușiu al unei stațiuni ce odată a reprezentat mina de aur a țării.

Iată ce spune importanta publicație despre Grand Hotel Resort & SPA de la Băile Herculane.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

The Minerva Grand Hotel Resort and Spa, Băile Herculane, Romania

”In the Cerna valley, surrounded by mountains, the spa town of Băile Herculane has long been known for its curative mineral-rich hot springs. The Minerva Grand Hotel Resort and Spa is one of the more luxurious places to stay – with large spa for hotel guests only. Facilities include a hydromassage pool, infared and saline saunas, Jacuzzi, hammam and hot and cold Kneipp therapy pools. There are treatments for medical conditions from rheumatism to neuralgia, as well as more pampering body wraps and massages”, titrează The Guardian.

„Este un vis împlinit pentru noi, un premiu la care visam încă de la primele schițe ce vizau renovarea hotelului, dar care nu ne așteptam să se materializeze atât de curând. Prezența noastră în acest clasament ne reconfirmă faptul că pasiunea, munca și perseverența merg mână în mână și că în ciuda piedicilor întâlnite pe parcurs, am devenit una dintre pietrele de temelie ale reconstrucției acestei frumoase și valoroase stațiuni”, au spus administratorii complexului hotelier.

După o perioadă de stagnare de mai bine de 20 de ani, unitatea de pe Valea Cernei și-a redeschis în primăvara anului 2018 porțile pentru turiștii din toată lumea. Cu o înfățișare complet nouă, un design rafinat, modern, adaptat nevoilor și gusturilor unei generații tot mai dinamice, GRAND HOTEL MINERVA RESORT & SPA a adăugat încă 4 stele stațiunii Băile Herculane, a adus un val nou de energie și optimism peste zona căreia nu i s-au mai oferit prea multe șanse la renaștere, prin prisma actelor care au distrus și au pus lacătul pe mare parte a clădirilor istorice.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cu o investiție de peste 7 milioane de euro, unitatea încorporată în grupul Solarex are 200 de camere, centru SPA și bază de tratament. Hotelul dispune de două restaurante, cu o capacitate de 500 de locuri, centru medical de recuperare, bucătărie modernă, două săli de conferințe, baruri și terase. Întins pe o suprafață de 1.200 mp, cu 14 etaje, complexul are în dotare cele mai scumpe sisteme de încălzire, de climatizare, dezumidificare și cel mai divers sistem de asigurare împotriva incendiilor.

„Reacțiile oaspeților ne confirmă faptul că redeschiderea hotelului înseamnă încă un pas înainte pentru această stațiune, că Herculane reprezintă de acum înainte locul perfect pentru o vacanță reușită și de bun gust și sperăm că prin existența celor 3 resorturi de top: Minerva, Afrodita și Diana să putem readuce valoarea binemeritată a acestei zone.

Faptul că ne regăsim sub ochiul ager și rafinat al celor de la The Guardian aduce un plus de speranță pentru toți operatorii de turism din stațiune și sperăm noi că acest lucru va reprezenta și o redeșteptare din partea autorităților locale și județene, care trebuie să conștientizeze importanța acestui «premiu» și să tragem de acum, toți în aceeași direcție”, au mai declarat administratorii hotelului premiat.

Eforturile și energia investite pentru a oferi servicii hoteliere de top pe piața de turism din România, dar și din afara granițelor primește o recunoaștere pe plan internațional.

Grand Hotel Minerva = clasă, rafinament și bun gust, într-un cuvânt, servicii de top, așa cum le-au caracterizat toți cei care i-au trecut pragul. Încă de la intrare, turistul este întâmpinat de atitudinea prietenoasă și familială a gazdelor, care prin gama de activități și servicii hoteliere, gândite pentru vizitatori, și-au propus să readucă ospitalitatea la rang de artă și să ofere clienților servicii hoteliere de top.
Premiza de la care a pornit acest proiect de succes a fost viziunea de a crea o altă imagine turismului românesc, turismului balnear, dar și de a promova stațiunea atestată milenar – Băile Herculane. Aceasta reprezintă garanția pe care Grand Hotel Minerva Resort & Spa o oferă oaspeților săi, de a petrece clipe memorabile în unul dintre cele mai frumoase spa-uri din Europa. Armonia spa reprezintă un concept, o viziune asupra tot ceea ce înseamnă spa – relaxare, hidroterapie, aromaterapie, wellness, într-un cadru de poveste din Băile Herculane.

Situat în centrul staţiunii Băile Herculane, una dintre cele mai vechi staţiuni balneare din lume, Grand Hotel Minerva Resort & SPA pune la dispoziție o piscină, un centru de fitness şi un bar. Oaspeții se pot bucura de o experienţă culinară unică la cele 2 restaurante ale hotelului. Se oferă acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate şi parcare.

Toate camerele hotelului au decor clasic elegant şi balcon cu vedere la munte. Camerele includ baie privată cu articole de toaletă gratuite, iar unele au zonă de relaxare. Toate camerele de la Grand Hotel Minerva Resort & SPA sunt dotate cu aer condiţionat şi TV cu ecran plat.

Recepția are program nonstop, iar hotelul oferă mic dejun continental în fiecare dimineață.

În imediata vecinătate a restaurantului şi a terasei există un club pentru copii, care oferă jocuri interactive, jucării, filme şi desene animate, precum şi console PlayStation şi Xbox. De asemenea, sunt disponibile diverse activităţi şi jocuri organizate de animatori profesionişti.

Hotelul are un centru SPA complet echipat, cu o cadă cu hidromasaj și saună. La un cost suplimentar, oaspeții se pot bucura de o varietate de tratamente și facilități de wellness, precum electroterapie, magnetoterapie și terapie laser MLS, băi galvanice și băi de sulf.

Parcul național Domogled se află la 10 km, iar Drobeta-Turnu Severin se află la 34 km de Grand Hotel Minerva Resort & SPA. Aeroportul Internațional Timișoara este situat la 130 km.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Băile Herculane! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Posibilități de contact și de rezervare pentru Grand Hotel Minerva Resort & SPA Băile Herculane: STR. COMPLEXELOR, Nr. 4, BĂILE HERCULANE, Jud. CARAŞ-SEVERIN, Tel 0255-561 770.

Dacă căutați o locație de senzație într-o stațiune de top a României acum ai o propunere foarte interesantă.