Hotel Aurelius este, din 2006, un simbol al stațiunii și cel care combină eleganța cu sportul și cu bucuria gustului preparatelor bucătăriei tradiționale și internaționale.

Noblețea locului, serviciile de înaltă calitate și eleganță, conturează o atmosferă luxuriantă, plină de confort.

Hotelul Aurelius Împăratul Romanilor, de 4 stele, oferă unități de cazare elegante într-o locaţie pitorească pe malul lacului Mioriţa în staţiunea montană Poiana Braşov. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit.

Camerele sunt bine amenajate, foarte spaţioase şi luminoase. Acestea sunt decorate cu mobilier clasic de lux, ales cu atenţie la detalii. Spațioase, romantice și generoase, cu sau fără balcon, cu priveliște spre lacul Miorița sau spre peisajul montan cele 88 de camere sunt întotdeauna primitoare și confortabile.
Pline de eleganță și rafinament, camerele sunt dotate cu aer condiționat, cablu TV, telefon și minibar.

Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la o serie de facilităţi, inclusiv la piscina interioară, saună, la cada cu hidromasaj şi la zona de fitness. În timpul sezonului de iarnă, proprietatea pune la dispoziţie un depozit pentru echipamentele de schi. Pentru relaxare, se oferă masaje disponibile la un cost suplimentar.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Restaurantul este situat direct la malul lacului, servind mâncăruri internaționale sau locale pentru până la 170 de oaspeți. De asemenea, acesta poate fi utilizat pentru conferinţe, spectacole sau orice alt tip de evenimente.

Trăiți noi aventuri ale gustului cu ajutorul preparatelor bucătarilor noștri. Meniul nostru îmbină perfect gustul autentic românesc cu gustul preparatelor internaționale.
Acest melanj culinar este servit în atmosfera perfectă a restaurantelor noastre:

Restaurantul Tradițional, renovat și decorat pentru a scoate în evidența rafinametul locației, are o capacitate de 350 de locuri.

Salonul Miorița, dispus pe 2 niveluri, vă oferă posibilitatea de a savura preparatele noastre într-un cadru romantic și relaxant. Priveliștea vă va tăia respirația. Salonul dispune de o capacitate de 300 de locuri.

Salonul Imperial și Salonul Belvedere evidențiază capacitatea serviciilor noastre de a se adapta cerințelor dumneavoastră. Vă oferim cele mai delicioase și diversificate preparate.

SPA LA HOTEL AURELIUS POIANA BRASOV

Bucurați-vă de momentele dumneavoastră speciale la Hotelul Aurelius și relaxați-vă în zona noastră de spa: piscina, jacuzzi, saună și sală de sport.

Centrul istoric al orașului Braşov se află la 6 km de Hotelul Aurelius Împăratul Romanilor. Cel mai apropiat aeroport se află în Otopeni, la 146 km, iar proprietatea asigură un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar. Parcarea privată este gratuită.

Acesta este locul preferat de turiștii din Poiana Brașov, conform comentariilor independente.

Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Poiana Braşov! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,3 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Aurelius Împăratul Romanilor a întâmpinat clienții începând cu anul 2006.