Pleiada Boutique Hotel & Spa este un complex fascinant. Cu identitate, cu personalitate, cu rafinamentul, ospitalitatea și confortul unui hotel de 5 stele.

Pleiada Boutique Hotel & Spa este un concept unic pentru capitala Moldovei. Atmosfera relaxantă și exclusivistă, va face din sejurul dumneavoastră o încântătoare poveste în care veți mai dori să rămâneți. Fiind o locație specială, liniștită, situată aproape de ”inima orașului”, principalul pol de atracție pentru ieșeni și turiști, hotelul urmărește prin facilitățile de care dispune să vă transpună într-o experiență de neuitat.

”Inspired by nature” reprezintă viziunea de la care am pornit atunci când am gândit mixul modern de eleganță, intimitate și bun gust care definește designul fiecărei camere în parte. Apa, aerul, lumina, lemnul, focul și pământul primesc o interpretare inovativă, fiind elementele care au stat la baza unui concept original în amenajarea hotelului.

Facilitățile multiple și ospitalitatea personalului nostru vor face ca șederea dumneavoastră să fie cât mai plăcută. În acest sens, Pleiada Boutique Hotel & Spa mai pune la dispoziția oaspeților un Business Center, un centru SPA, un centru de conferințe cu săli multifuncționale, un restaurant cu specific internațional Maia Fusion, și un restaurant în stil burghez, cu specific tradițional românesc, Burgo Wine Cellar.

Cele șase tipuri de cameră ale hotelului Pleiada captivează prin eleganța clasică și farmecul discret pe care piesele de mobilier din material nobil le propun într-un decor spațios și luminos. Recomandăm oaspeților să intre în starea elementelor naturii și să aleagă:

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

  • Camera de Aer, dacă sunt adepții discreției și își doresc o atmosferă romantică;
  • Camera de Apă, dacă urmăresc odihnă și relaxare;
  • Camera de Lemn, dacă iubesc natura;
  • Camera de Lumină, dacă vor să regăsească armonia și liniștea sufletească;
  • Camera de Foc, dacă vor să experimenteze echilibrul cu pasiune și emoție;
  • Camera de Pământ, dacă vor să se simtă ca acasă oriunde s-ar afla.

Pleiada Boutique Hotel & Spa dispune de un număr de 60 camere și de 4 apartamente, dispuse pe 5 etaje.

Pleiada Boutique Hotel dispune de doua camere special adaptate pentru persoanele cu dizabilitati.

Pleiada Spa vă pune la dispoziție:

  • piscină modernă
  • salină cu pietre de Himalaya, considerată ”condimentul vieții”
  • saună finlandeză cu aromaterapie și saună finlandeză clasică
  • baie de aburi cu aromaterapie și baie de aburi clasică
  • duș emoțional Amazing Experience
  • duș scoțian
  • fântână de gheață
  • couple experience
  • zonă de masaj de relaxare (mișcări lente menite să înlăture stresul și oboseala, să echilibreze sistemul nervos și centrele energetice plus
    o combinație armonioasă între masajul de relaxare și cel al pietrelor calde cu efecte fizice și energetice și masaj parțial ce decontracturează și diminuează tensiunile musculare cauzate de postura incorectă, stres și oboseală)
  • diferite tratamente faciale
  • diferite tehnici de masaj
  • exfoliere corporală cu rol în îndepărtarea celulelor moarte ale pielii şi combaterea stresului celular.

La Pleiada Boutique Hotel & Spa descoperiți o gamă diversă de meniuri rafinate, special și atent selectate pentru dumneavoastră de către bucătarii noștri. Îndrăznește să savurezi o mâncare tradițională românească sau să te delectezi cu rețete specifice bucătăriilor internaționale într-un cadru intim și elegant, iar noi îți propunem și o gamă selectă de băuturi fine care să te însoțească în această călătorie culinară.

O petrecere reușită rămâne o amintire de neuitat, motiv pentru care ne-am propus să transformăm fiecare eveniment într-un moment memorabil. Echipa Pleiada Boutique Hotel & Spa este pregătită să preia sarcinile și grijile specifice organizării evenimentului pe care doriți să-l sărbătoriți cu rafinament într-o notă distinctă.

Am pregătit pentru dumneavoastră patru săli pentru evenimente, într-o notă clasică și elegantă.

Când vorbim despre evenimente fericite de familie (nunți, botezuri, aniversări), Atlas Hall poate fi alegerea perfectă. Având o suprafață de 420 mp, Atlas Hall dispune de o capacitate între 150 – 260 locuri și se distinge prin elemente exclusiviste și o atmosferă încântătoare de lux, fiind concepută să ofere multiple variante de organizare a spațiului și să satisfacă cele mai exigente pretenții. Se caracterizează prin salonul adiacent Atlas Private pentru Fruits & Sweets Bar, Kids Lounge sau Meeting Lounge, spați de primire și protocol, terasa privată, garderobă și dependințe, dublu acces- din interiorul și din exteriorul hotelului.

Concordia Events impresionează prin lux și rafinament și propune mai multe variante de amenajare a mobilierului, în funcție de tipul de eveniment. Are o suprafaţă de 264 mp şi în funcţie de amenajare dispune de o capacitate intre 60 – 120 locuri. Dispune de spațiu de primire și protocol, garderobă și dependințe, dublă cale de acces – din interiorul sau din exteriorul hotelului.

Atlas Private, salonul adiacent care deservește Atlas Hall, este un spațiu cu o suprafață totală de 67 mp, ce dispune de o capacitate între 60 – 120 locuri. Aceasta sală este potrivită mai mult pentru evenimente de tipul botezurilor sau aniversărilor.

Taas Meeting, discretă și elegantă, este sala potrivită pentru evenimentele de mici dimensiuni, avand o capacitatea cuprinsă între 20 – 50 locuri.

Burgo Wine Cellar cu un decor atent studiat, transpune contemporan specificul vechilor conace boierești. Perfect pentru seri petrecute în compania celor dragi, restaurantul dispune de o capacitate intre 30 – 50 locuri, fiind locul în care tradiția întâlnește rafinamentul.

Ofertele personalizate sunt cu seriozitate și profesionalism gândite pentru a da viață ideilor dumneavoastră. 

O petrecere reușită rămâne o amintire de neuitat, motiv pentru care ne-am propus să transformăm fiecare eveniment într-un moment memorabil. Echipa Pleiada Boutique Hotel & Spa este pregătită să preia sarcinile și grijile specifice organizării evenimentului pe care doriți să-l sărbătoriți cu rafinament într-o notă distinctă.

Pleiada Boutique Hotel & Spa pune la dispoziția oaspeților:
Business Center
• întâlniri de afaceri
Centru de conferințe cu săli multifuncționale
• conferințe și evenimente corporate
Atlas Hall, Concordia Events, Burgo, Tass
• evenimente private și corporate

Pleiada Boutique Hotel & Spa pune la dispoziție oaspeților dotări tehnice complete: videoproiector, ecran de proiecție retractabil, sistem de sonorizare, flip chart, pointer, consumabile, microfoane tip Head Set, cabină de traducere simultană (disponibilă pentru sala Atlas Hall), sistem de înregistrare video conferințe, LCD-uri mobile, sistem de videoconferință.