Astăzi vă recomandăm un hotel de lux pe malul Lacului Amara din stațiunea cu același nume. Hotel Evergreen 4* Amara. Și drept să vă spun, este, probabil, cea mai de calitate locație, cazare, restaurant și o piscină excelentă, în peisajul minunat de pe malul lacului Amara, pe care o puteți găsi între București și Constanța.

Distanța de numai 126 de kilometri de la hotel până la București și de 6 kilometri până la Slobozia sunt motive minunate să dați o fugă până aici. Măcar în weekend. Și, în mod sigur, cu o rezervare înainte, având în vedere că Hotel Evergreen 4* oferă cea mai bună calitate-preț din zonă și este un hotel mai mereu plin.

Hotelul impune prin stil, prin eleganță, prin calitatea serviciilor, prin imaginația și bunul gust al bucătarilor care lucrează în bucătărie.

Așa cum Amara este cel mai atractiv punct turistic din inima Bărăganului, așa Hotel Evergreen Amara este cel mai de succes hotel din zonă. Repet, cel mai bun hotel dintre București și Constanța.

Puțină lume știe că hotelul a fost amenajat de niște oameni rafinați și foarte buni manageri din niște grajduri aflate pe malul Lacului Amara, loc unde un fost om de afaceri al zonei dorise cândva să facă o herghelie.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Ce a ieșit este o adevărată minunăție, în care merită să dormi, să mănânci sau să stai la piscină măcar pentru câteva zile. Fiindcă, peisajul pare a fi rupt din cu totul altă țară. Minunat.

Toate camerele sunt extrem de elegante, au un mobilier foarte frumos și TV cu ecran plat. Pentru confortul dumneavoastră, anumite camere sunt prevăzute cu zonă de relaxare.

Toate camerele oferă baie proprie cu duș. Facilitățile includ halate de baie și articole de toaletă gratuite.

Hotelul dispune de sală de conferințe dar și de un salon uriaș unde se desfășoară cele mai importante evenimente din viața comunității ialomițene și nu numai.

Restaurantul dispune de bucătari foarte pricepuți, capabili să dea strălucire atât bucătăriei românești cât și celei internaționale.

Proprietarii acestei baze – oameni cu mare respect pentru turiști – dețin și deservesc cele mai importante hoteluri din stațiune: Hotel Dana 4*, Complex Balnear Parc 3* și Hotel Eclipsa 3*.

Toate cele 4 locații, deservite după standarde de calitate, generând aprecierea clienților foarte mulțumiți.