Dacă îți plac iernile mai călduroase în zona de climă mediteraneană te invităm să mergi fie de Crăciun, fie de Revelion și, bineînțeles în ianuarie sau februarie în Stațiunea Băile Herculane, într-o locație minunată, construită și administrată cu multă dragoste de doi oameni foarte gospodari și îndrăgostiți de munca pe care o fac la Hotel Holiday Maria.

Doi oameni pentru care munca în turism este făcută cu drag și, întotdeauna centrată pe mulțumirea turistului venit în sejur aici. Numai cine vine o dată în această locație poate constata calitatea ireproșabilă a serviciilor excelente de cazare, masă și, bineînțeles de tratament. Hotelul oferind vară și iarnă posibilitatea de a-ți trata afecțiunile reumatismale în piscina cu apă termosulfuroasă aflată în aer liber, în imediata vecinătate a râului Cerna, la saună, la fitness sau la masaj.

Fără niciun fel de exagerare Hotel Holiday Maria din stațiunea Băile Herculane este un loc de nota 10. Cum de nota 10 sunt condițiile de cazare (camere mari, bine echipate și foarte curate care deschid turistului cazat aici atât perspectiva muntelui dar și a Văii Cernei cum puține locații din stațiune îți oferă).

De nota 10 este și masa pe care o poți servi în restaurant (numeroase feluri de mâncare, bine pregătite și la prețuri extrem de convenabile).

De nota 10 sunt și posibilitățile de tratament (sursa de apă termosulfuroasă exploatată în imediata vecinătate a hotelului, turiștii coborând în șlapi și halat de baie pentru a-și trata afecțiunile reumatismale).

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Ce este foarte important este că Hotel Holiday Maria oferă servicii de mare calitate și la prețuri excelente. Subliniez, excelente. Analizați de exemplu oferta de Crăciun și de Revelion ca să vedeți că este foarte greu în orice alt loc din țară să găsești servicii atât de bune la prețuri atât de mici.

Pachetul de Crăciun la Hotel Holiday Maria din Băile Herculane poate fi rezervat opțional pentru 2 perioade diferite: 23 decembrie – 26 decembrie 2019 sau 24 decembrie – 27 decembrie 2019. La un preț absolut excelent. Numai 1.790 RON/ pachet 2 persoane, sejurul cuprinzând 3 nopți de cazare plus una gratis. Pachetul de Crăciun cuprinde 3 nopți de cazare, micul dejun în sistem bufet suedez, fișă cont prânz și cină în valoare de 500 ROn/2 persoane/sejur, cina festivă în seara de Crăciun, acces gratuit la bazinul exterior cu apă termosulfuroasă, acces gratuit la saună, acces gratuit la sala de fitness. Și, bineînțeles muzica oferită cu generozitate în restaurant în aceste minunate zile de sărbătoare.

La fel de interesant și de motivant este și pachetul de Revelion la Hotel Holiday Maria pentru perioada 28 decembrie 2019 – 2 ianuarie 2020 la numai 3.000 RON/pachet 2 persoane/sejur de 5 nopți plus una gratis. Pachetul cuprinde 5 nopți de cazare cu mic dejun în sistem bufet suedez pentriu toată perioada, fișă cont în valoare de 500 RON/sejur de 5 zile pentru 2 persoane, masă festivă de Revelion, brunch în data de 1 ianuarie 2020, cină festivă în data de 1 ianuarie 2020, acces gratuit la saună, sala de fitness și la bazinul cu apă termosulfuroasă. Tarife cu adevărat excepționale.

Comparați-le numai cu cei aproape 600-1.000 de RON/persoană pe care restaurantele din București le pretind pentru petrecerea nopții de Revelion.

Dacă mai ținem cont și de faptul că aripa nouă a Hotelului Holiday Maria este inaugurată în anul 2017 – deci este foarte nouă și foarte bine întreținută și dotată – nu poți spune decât că sărbătorile petrecute la Băile Herculane la Hotel Holiday Maria sunt cel mai frumos cadou pentru tine și familia ta.