Suntem în plină iarnă și ne-am gândit să vă facem câteva recomandări ale unor hoteluri de lux din România care, dincolo de condițiile excelente, fiind în zona montană să vă poată fi gazdă atât pentru sărbătorile de iarnă – Crăciunul și Anul Nou – dar și pentru sezonul de schi care îl dorim cât mai lung și cu zăpadă multă.

Și o să începem această serie de prezentări cu Hotelul Alpin Resort – un hotel de 4 stele din Poiana Brașov.

Hotelul Alpin Resort, situat în centrul stațiunii Poiana Brașov, la 10 minute de mers pe jos de pârtiile de schi, pune la dispoziție unități de cazare cu acces gratuit la o piscină semi-olimpică. Iarna este oferit un serviciu de transfer gratuit la/de la pârtii, cu plecări la fiecare 5 minute.

Accesul la WiFi este disponibil gratuit. Cele mai multe camere au balcon, iar unele unități de cazare oferă vedere la munte. Acestea includ un TV prin satelit, un minibar, o cutie de valori şi o baie privată.

Hotelul Alpin Resort este format din 3 clădiri care comunică: Hotelul Alpin, Casa Alpin şi Aparthotel Alpin. Complexul pune la dispoziție un centru spa mare, 4 restaurante, 2 terase şi grădini de vară, precum şi 41 de săli de conferinţe şi evenimente cu o capacitate cuprinsă între 10 și 700 de persoane. Alte facilități includ baruri, un club de noapte și 3 magazine de marcă.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

De asemenea, oaspeții beneficiază de 2 locuri de joacă pentru copii, în interior și în aer liber, o piscină pentru copii și ateliere pentru copii. Veți găsi, de asemenea, 6 escape rooms în complex.

Parcarea cu valet și serviciul de concierge sunt disponibile gratuit nonstop.

Printre facilități se numără, de asemenea, o cadă cu hidromasaj, o sală de sport cu greutăți și echipament pentru antrenamente cardio, o saună uscată și umedă, precum și un duș senzorial.

cablecars at high plateau in the postavarul mountain above poiana-brasov, brasov county, transylvania, romania cb001656 cristian borda/the sos/guliver

Alpin Resort pune la dispoziţie o şcoală de schi şi un depozit pentru echipament de schi, în timpul iernii, precum și o şcoală de ciclism şi un serviciu de închiriere de biciclete, în timpul verii și organizează drumeții și excursii pe tot parcursul anului.

Restaurantul À Propos are vedere la munții din jur și servește preparate internaţionale şi vinuri rafinate.

Restaurantul Tosca oferă un mic dejun bogat tip bufet în fiecare dimineaţă. În zona recepției oaspeţii pot asculta zilnic, între orele 17:00 și 19:00 muzică de pian live.

Restaurantul italienesc Gatsby şi restaurantul tradiţional Forest servesc preparate românești și internaționale.

Hotel Alpin Resort & SPA