Am fost de mai multe ori la unul dintre cele mai frumoase, confortabile și elegante hoteluri din România. La Boutique Hotel&Restaurant ”Simfonia” din Râmnicu Vâlcea. Locul unde bunul gust, ideile rafinate se împletesc perfect cu calitatea ireproșabilă a serviciilor și, foarte important, la un preț absolut rezonabil.

Hotelul este de vis. Toți cei care au trecut pragul acestuia au simțit pasiunea și creativitatea, migala și perseverența și, nu în ultimul rând, tenacitatea cu care patronii au adus acest proiect la maturitate. Caracterizau chiar ei această construcție astfel: ”o îmbinare armonioasă de lux, confort și eleganță într-un boutique hotel ca o simfonie de idei menită să bucure inimile celor pe care îi găzduiește”. Și, trebuie să spunem, chiar le-a ieșit. Un hotel de vis.

Restaurantul este fabulos. Restaurantul Simfonia îți aduce în același timp câteva lucruri excepționale: un peisaj de vis a ceea ce înseamnă Râmnicu Vâlcea, un meniu construit de chefi extrem de creativi, meniu capabil să satisfacă cele mai exigente gusturi, o servire ireproșabilă și prețuri cât se poate de bune.

Partea care efectiv îi încântă pe turiști este partea hotelieră. Camerele și apartamentele care sunt de-a dreptul excepționale.

Camerele de la primul etaj reconstituie atmosfera luxului de palat regal de secol al XVIII-lea, într-un spațiu confortabil și primitor. Eleganța clasică se simte în liniile drepte, armonia majestuoasă a mobilierului, simetria și echilibrul detaliilor.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Vei aprecia biroul funcțional și scaunele comode dacă te afli în oraș pentru afaceri, în timp ce patul elegant cu saltea modernă și perne cu puf îți vor capta interesul dacă ești aici pentru relaxare sau după o excursie lungă și istovitoare.

Băile moderne cu accesorii de lux și cosmetice premium, desăvârșesc întregul concept pentru ca tu să te bucuri de un sejur desăvârșit în cele mai bune condiții.

În afara camerelor clasice dar foarte elegante, Boutique Hotel Simfonia, în spiritul caracteristic acestui stil inconfundabil, are camere aranjate și decorate în stiluri specifice, fiecare dintre ele adresate anumitor preferințe.

O camera mediteraneeană are puterea să te poarte oriunde în lume, chiar dacă doar cu gândul. Mobila, designul interior, ferestrele largi și pline de soare te pot face să te simți pe țărmurile Greciei sau pe Costa Brava, chiar dacă tu rămâi la poalele Carpaților.

La al doilea etaj al hotelului, cu siguranță te vei simți mai aproape de nisipul mării, de valuri, într-o lume fără de griji. Camerele mari și pline de lumină te poftesc înăuntru și te îndeamnă să regăsești leneveala plăcută a vacanței chiar dacă ești în oraș pentru întâlniri de afaceri, oferindu-ți câteva ore de relaxare în mijlocul unei săptămâni agitate.

Simplitatea și eleganța se îmbină armonios cu culorile calde dominate de alb și albastru precum cerul senin și mobilierul suplu, cu stil. Camerele în stil mediteranean degajă liniște și relaxare și te invită să te bucuri de viață într-un cadru perfect armonios.

Fidele conceptului reflectat, în camerele în stil modern de la etajul trei, culorile au devenit mai îndrăznețe, iar pereții au fost decorați cu elemente moderne ce aduc cu ele pofta de viață. Fiecare cameră deși este amenajată în stil modern are personalitatea ei.

Aceste camere îți dezvăluie un mobilier modern și cochet ce te îmbie să te bucuri din plin de fiecare clipă. Pereții au pentru tine câte o poveste, alta în fiecare cameră și te lasă să ți-o imaginezi ajutat fiind de decorul creativ, elegant și captivant, imaginat de cei mai tineri designeri care au lucratla realizarea și concretizarea acestui proiect.

Totul a fost ales până la cel mai mic detaliu pentru a servi confortului turistului, de la geometria spațiului până la lumina odihnitoare a spoturilor. Spațiul pare că se mărește, albul mobilierului reflectând generos lumina ce patrunde prin ferestrele mari și luminoase.

Există și un etaj dedicat apartametelor decorate în stil oriental.

Spațiul generos și senzația de calm, serenitate și liniște definesc stilul cu influențe orientale din cele două apartamente de la etajul 4. Ferestrele mari lasă lumina să inunde fiecare colț pe timpul zilei, invitându-te să ieși pe terasă și să te bucuri de frumoasa panoramă a orașului Râmnicu Vâlcea, străjuit în depărtare de munții plini de verdeață sau de zăpadă, funcție de anotimp.

În cultura orientală nimic nu este întâmplător, la fel și în apartamentele inspirate din bogăția spirituală a estului îndepărtat. Combinația de culori și așezarea mobilei respectă principiile de modelare a energiei pentru a se obține armonia și confortul desăvârșit.

Lumina caldă luminează discret elementele de decor bogate în detalii complicate și misterioase, ce abundă în simboluri ce stârnesc imaginația oaspeților hotelului. Culoarea roșie, caracteristică în această cultură evenimentelor benefice, aduce, se spune, fericire, succes și prosperitate. Aceasta este încălzită de nuanțe line de maro și cafeniu, în timp ce formele geometrice se îmbină armonios în liniile mobilierului și obiectele decorative aduse tocmai din indepartata Asie.

Restaurantul este preferat foarte mult de localnici dar și de toți aceia care îi cunosc virtuțile. Un restaurant de clasă.

Restaurantul Simfonia este spațiul ideal pentru orice moment al zilei. Prin gastronomia fină, atmosfera și designul aparte, Simfonia nu este doar locul în care poți mânca, ci un loc special pentru ocazii diferite: elegant pentru un prânz de business, cald și primitor pentru o întâlnire ca între prieteni, relaxat și rafinat în timpul unei degustări de vinuri la cină, vibrant și cosmopolit la petreceri private.

Acordând o atenție deosebită detaliilor, decorul fiecăruia dintre cele două restaurante, de la etajul 5 și de la parter, a fost conceput pentru a crea emoții dintre cele mai plăcute; tacâmurile și vesela sunt de cea mai bună calitate, strălucitoare și elegante, cu clinchete cristaline și plăcute auzului. Scaunele cu tapițeria moale, extrem de confortabile, sunt special alese pentru discuții lungi și conversații ce te țin țintuit în fața preparatelor de gastronomie fină.

În zilele de iarnă buștenii care troznesc în șemineu fac atmosfera mai caldă și vremea mai prietenoasă.

Peisajul dezvăluit de restaurantul de la etajul 5 este tulburător. În fiecare moment al zilei. În diminețile senine de pe terasa panoramică de la etajul 5 poți vedea Munții Făgăraș. În miezul zilei poți admira cum soarele se lovește de acoperișul caselor ce se întind până la marginea pădurii, iar seara poți admira un oraș ascuns printre lumini ce se reface pentru o nouă zi.

Boutique Hotel Simfonia oferă și o consistentă zonă de wellness&spa.

De la Boutique Hotel Simfonia pot fi inițiate o mulțime de activități care îți umplu cât se poate de fericit timpul: plimbări de o zi pa Valea Oltului, pe Valea Lotrului, la Horezu, la faimoasele mănăstiri din zonă, la pârtia de ski de la Voineasa sau în stațiunile balneoclimatice din județul Vâlcea: Călimănești-Căciulata, Olănești, Băile Govora, Ocnele Mari. Mai poți face o plimbare cu mașina în sezonul cald pe Transfăgărășan sau pe Transalpina, cu bicicleta sau poți merge la strandurile termale din Călimănești.

Spațiile sofisticate și elegante de la Boutique Hotel Rapsodia sunt locul cel mai potrivit pentru organizarea de petreceri, evenimente deosebite sau întâlniri de tot felul.

Cu speranța că prezentarea noastră v-a stârnit în mod serios interesul pentru a vă caza într-un adintre cele mai selecte locații de 4 stele din România – Boutique Hotel&restaurant Simfonia din Râmnicu Vâlcea, vă oferim și posibilitățile de contact.

Telefon: +40 350 800 000
Receptie: +40 737 577 606
Vanzari (L-V, 9-18): +40 725 660 700
Email: [email protected]

Dar și site-ul din care poți afla și mai multe detalii:
https://www.hotelsimfonia.ro/