Dacă vrei să ajungi în zona Drăgășani indiferent ce fel de motiv ai avea –
organizarea  unei conferințe, teambuilding, a unei drumeții, a unei partide de pescuit sportiv sau de unei partide de vânătoare, a unei vizite cu degustare de vinuri la cramele din zona viniviticolă Drăgășani sau chiar a unei călătorii de afaceri în zonă – îți recomandăm cu cea mai mare căldură un hotel din categoria ”Boutique Hotel”, încântător și inconfundabil. Hotel ”Kilometrul Zero” din Drăgășani.

Un loc amenajat cu mult rafinament și bun gust, cu mare abilitate și eleganță arhitectonică și finisaje excepționale, cu camere ultraspațioase, mobilate într-un stil extraordinar, cu servicii de foarte bună calitate, un loc în care poți să mănânci foarte bine bucate tradiționale românești și în care. dacă ai fost o dată, revii cu mare drag de fiecare dată când ai ocazia. Fiindcă serviciile acestui hotel se pot sintetiza într-un singur cuvânt cât se poate de cuprinzător. IREPROȘABILE. Hotelul are 3 stele dar care rivalizează cu 4 stele deținute de multe hoteluri din România. În condițiile în care tarifele sunt cât se poate de rezonabile. O spune un om care a fost acolo, care a stat acolo și a fost foarte mulțumit.

Hotel ”Kilometrul Zero” este plasat în cea mai liniștită zonă a orașului Drăgășani, vis-a-vis de Casa memorială Gib I. Mihăescu,

Gib I. Mihăescu pe numele său real Gheorghe Mihăescu, a fost un prozator, romancier și un dramaturg român interbelic. A fost decorat pentru acte de bravură în timpul primului război mondial. El s-a născut la Drăgășani și este o personalitate de primă mărime a acestor locuri. Liceul din localitate îi poartă numele.

Hotelul are un număr de 15 camere cu stil, care îți oferă luxul și intimitatea mediului hotelier specific unui ”boutique hotel”, elegant mobilate, împărțite în apartamente bussiness, camere cu pat dublu sau single. Farmecul acestui hotel este că din cele 15 camere:

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

  • 3 camere sunt kingsize bed, cu suprafață de 30 mp, regim mare de Înălțime, generos vitrate și cu acces la balcoane, dotare interioară si design de excepție, hol mare, baie cu cadă sau duș, acestea putand fi închiriate și pentru evenimente deosebite: noaptea nunții, aniversare în doi, VIP, putând spune fără teama de a greși că aceste camere sunt cu adevărat regești, cele mai simandicoase figuri putând fi foarte mulțumite cu ceea ce au aceste camere.
  • 2 apartamente ce cuprind câte un living mare cu spațiu de lucru, sofa și dressing, dormitor cu pat matrimonial, balcon și baie.

Hotelul dispune și de un restaurant cu 48 de locuri amenajat într-un spațiu cochet la parterul clădirii unde puteți servi micul dejun (sistem ”bufet suedez”), dejunul și cina cu preparate din bucătăria tradițională românească și servicii de calitate ireproșabilă. Patronii hotelului dispun în imediata vecinătate care produce și oferă clienților minunate produse de panificație.

Patronii hotelului ”Kilometrul Zero” au realizat și un alt loc minunat, apreciat și intens solicitat de clienții veniți la Drăgășani – motelul purtând același nume.

Situat în imediata apropiere a centurii ocolitoare a Municipiului Drăgășani, motelul ”Kilometrul Zero” este destinația potrivită pentru vizitatorii podgoriilor de pe dealurile drăgășănene, pentru oamenii veniți cu diferite treburi câteva zile la Drăgășani sau călători pe care-i prinde oboseala și au nevoie să se oprească pentru câteva ore de refacere și o masă foarte bună. Motelul dispune de parcare păzită atât pentru autoturisme cât și pentru TIR-uri, ceea ce-l face favoritul celor ce-și doresc să-și știe mașina în siguranță.

Motelul ”Kilometrul Zero” este situat în apropierea centurii ocolitoare a Municipiului Drăgășani, pe strada Dealul Viilor la nr. 4.

Complexul turistic ”Kilometrul Zero” dispune și de o cabană – cabana ”La Vânătorul Iscusit”. Proiectul s-a născut s-a născut din dorința oaspeților de a sta în natură. Desele partide de vânătoare organizate chiar de patronul de la ”Kilometrul Zero” prin gârnicetul din Dealu Rogojinii și, mai ales, istorisirile de după, au facut ca acest loc să-și câștige un renume și un prestigiu important printre vânătorii și cei care iubesc foarte mult natura.

Cabana este la marginea satului Bănțești din comuna Mădulari unde o gospodărie părasită a fost readusă la viață, transformând-o în locul cel mai nimerit pentru retragerea din teren după o partidă de vânătoare. Zona liniștită de la marginea satului și sub poala pădurii, loc depărtat și, totusi, atât de aproape de aglomerarea urbană.

Fauna cinegetică a fondului de vânătoare cuprinde: iepure, fazan, potârniche, căprior, mistreț, vulpe, adică întreaga paletă de vânat din dealurile submontane ale României.

Locul este foarte potrivit pentru retragerea de la vânătoare dar și pentru petrecerea unui weekend cu familia, într-o zonă foarte liniștită, cu aer curat lângă pădure, la numai doua ore și jumătate de mers cu mașina din București.

Cabana dispune de electricitate, apă curentă, duș, wc, încălzire (sobe de teracotă cu lemne), televiziune prin satelit, bucătărie (camară, frigider, aragaz, sobă cu plită și cuptor), loc de barbeque, peluză și parcare gratuită în curtea cabanei.

La cerere, patronii locației pot asigura: preparate culinare oltenești, produse tradiționale din gospodăria țăranului mădulărean sau de la ciobanii din zonă, organizarea  de  drumeții, pescuit sportiv, vânătoare, vizite cu degustare la cramele din zona viniviticolă Drăgășani.

Este important de știut că în zonă sunt funcționale toate rețelele de telefonie mobilă.

Complexul turistic ”Kilometrul Zero” dispune și de un Centru de evenimente. Gândit să poată organiza evenimente cu până la 700 de invitați, Centrul de evenimente ”Kilometrul Zero” cu cele 3 saloane de care dispune, poate găzdui atât evenimente de familie (nunți, botezuri, petreceri, aniversări), cât și evenimente corporate (congrese, teambuilding-uri, conferințe, concerte, concursuri, degustări).

Cele 3 saloane de la Centrul de evenimente ”Kilometrul Zero” sunt următoarele:

Salon Regal: un loc special creat pentru evenimente cu până la 600 de persoane, ce ofera un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde detaliile fac diferența. Un loc prietenos, desenat și decorat de profesioniști, un local cu o acustică impecabilă și o așezare optimă a invitaților lângă ringul de dans, orchestră și prezidiu.

Salon Petit: poate fi setat să găzduiască întruniri business, conferințe, team building-uri, promovări de produs, precum și evenimente private cu până la 80 de invitați. Dispune de facilități de sunet, proiecție video, flip chart, internet wireless.

Salon Bla-Bla: potrivit evenimentelor cu până la 35 de personae, putând fi setat la cerere.

Servicii:
Complexul ofera pachet complet de servicii pentru orice fel de eveniment.

Revin în finalul articolului și spun din nou. Hotel ”Kilometrul Zero” este un ”boutique hotel” încântător. Fiindcă știu sigur că sunteți în căutarea unui asemenea loc minunat vă comunic și posibilitățile de contact:

Mobil: 0753.192.016 si tel/fax: 0250814093
E-mail: [email protected]

Site: www.kmz.ro