Vă invităm astăzi într-o locație minunată, ideală atât pentru un sejur de câteva zile în Alba Iulia dar și pentru o escală de o seară în frumosul oraș transilvan. Complex Prestige din Alba Iulia.

O călătorie în Alba Iulia poate oferi o experiență multi-senzorială a unui oraș plin de istorie, o combinație fermecătoare, pitorească de nou și vechi. În multe feluri, te vei îndrăgosti cu ușurință de oraș în timp ce admiri frumusețea eternă a arhitecturii baroce a cetății Alba Carolina. Toate aceste descoperite la Alba Iulia vor fi în măsură să păstreze o experiență frumoasă, care va persista în memorie.

Situat într-o zonă liniștită a municipiului Alba Iulia, in cladirea in care a functionat cândva Moara Veche, la doar 2 km de centru orașului și la 2,5 km de vestita Cetate Alba Carolina cu numeroasele sale obiective turistice, Complex Prestige vă va oferi comfortul și liniștea necesara pentru odihnă, dat totodată și accesul la distracție și relaxare. O locație pe care cu ușurință o poți nota cu ”10 cu felicitări”. Prin amplasamentul său, Complex Prestige oferă condițiile ideale pentru turismul de afaceri, precum și pentru odihnă sau vizitare.

Complex Prestige dispune de un număr de 30 camere de închiriat, după cum urmează:

  • 15 camere tip Lux, situate la etajul 1;
  • 15 camere tip Comfort, situate la etajul 2;

Fiecare cameră este dotată cu frigider cu minibar, televiziune prin cablu cu TV LCD, baie proprie cu duș.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Complex Prestige oferă clienților săi mai multe facilități:

  • acces internet wi-fi gratuit;
  • parcare gratuită;
  • aer condiționat;
  • seif disponibil la recepție;
  • plată card;

Clienții pot fi serviți în cameră cu produse de la bar: ceai, cafea, sucuri, cocktailuri, etc.

Restaurantul Prestige, situat în Alba Iulia, în str. Vasile Alecsandri, nr. 68A, în cadrul Complexului Prestige – cladirea în care a funcționat pe vremuri Moara Veche a orașului Alba Iulia, pune la dispoziția clienților săi:

-Terasă de vară;
-Terasă închisă și încălzită de iarnă;
-Sală de evenimente capacitate 200 locuri;
-Pizzerie
-Restaurant&Bar.

Vă așteptăm să savurați produse tradiționale, dar și specialități internaționale. Dacă mergeți la acest restaurant nu evitați să consumați una dintre specialitățile casei: celebrele plăcinte boierești.

La restaurantul și terasa complexului se mănâncă excelent. Multe, foarte multe produse culinare românești, făcute ca la mama acasă.

Mâncare gustoasă după rețete tradiționale

Gustoase, aspectuoase, preluând farmecul rețetelor tradiționale românești, și numai ingrediente curate, tradiționale plus servirea ireproșabilă, fac acest capitol ca unul de forță, de mare atractivitate pentru Complex Prestige.

Și un motiv excelent să-ți inviți prietenii la o aniversare cu ștaif sau să organizezi un eveniment în familie (nuntă, botez, aniversări de familie).

Eleganță, un salon de evenimente foarte frumos, o orchestră care te îmbie cu un program divers și antrenant, servire ireproșabilă, un meniu extrem de variat și, nu în ultimul rând, prețuri excelente. Iată câteva argumente puternice de a organiza un eveniment aici. Cu atât mai mult cu cât Complexul Prestige are și o sală de conferințe și o mulțime de facilități care fac din această locație una extrem de complexă și pretabilă pentru orice eveniment pe care ți-l dorești pentru familie, prieteni sau companie.

Restaurantul oferă o gamă foarte diversă de produse pentru pachet – burgeri, pizze, meniuri zilnice, diferite produse pentru a fi servite la pachet la prețuri imbatabile. serviciul delivery de la Complex prestige este de nota 10. Merită să fiți și Dumneavoastră premianții unei asemenea oferte.

Dacă ajungeți la Alba Iulia, chiar și în tranzit prin localitate, nu ocoliți acest loc extrem de ofertant care, sigur, vă va îmbia să reveniți și altă dată.

Mai nou, Complex Prestige a dezvoltat și un Centru de sănătateClinique Prestige – echipat cu aparatură de cel mai înalt nivel pentru recuperare medicală, pentru tratarea diferitelor afecțiuni și pentru îngrijire corporală, cu cabinete de specialitate pe o mulțime de specializări medicale și echipamente de top, cu personal foarte bine calificat și cu servicii foarte căutate. Totul este impecabil la Clinique Prestige. Prețurile sunt foarte bune fără costuri ascunse.

Prin diversitatea echipamentelor medicale și de recuperare, noi nouțe și de ultimă generație, eficiente și foarte apreciate de toată lumea bună, Complex Prestige împreună cu Clinique Prestige oferă componenta de turism de sănătate, de tratamente de întreținere corporală și de recuperare pe care nicio altă structură turistică din Municipiul Alba Iulia nu o oferă turiștilor săi. Deja, lumea bună a orașului dar și a vecinătăților a îmbrățișat oferta de servicii și deja merge regulat acolo.

Vom reveni cu un articol în COLȚIȘOR DE ROMÂNIA dedicat acestui complex de sănătate care îndeplinește toate standardele de calitate ale unor servicii medicale de înalt nivel.

Proiectul Național ”România – Fabrica de Sănătate”

Văd ca o mare oportunitate, realizarea unui pachet complex de servicii pentru care turiștii ar putea veni timp de o săptămână la Alba Iulia,. ”SĂNĂTATE PENTRU TRUP ȘI SUFLET” la Alba Iulia. Un proiect pentru județul Alba dintr-un pachet mai mare, la nivel național, intitulat ”România – FABRICA DE SĂNĂTATE”.

Județul Alba – un județ foarte ofertant din punct de vedere turistic

Un pachet care să asigure tururi ghidate și vizite la cele mai frumoase obiective turistice din oraș, la Cetatea Alba Carolina, la muzee, la Podgoria de la Jidvei și la multe locuri minunate din județul Alba și din Munții Apuseni, cu o cazare excelentă, cu mâncare bună, gustoasă și variată și cu 7 zile de tratamente pe care nu le găsești la majoritatea centrelor de sănătate din România. Totul la un preț fără concurență.

Combătând astfel, tendința de astăzi a turiștilor care vin la Alba Iulia doar pentru o vizită de o zi și înnoptând, de regulă, la Cluj, la Sibiu sau în altă parte.

Un proiect care se poate dezvolta excelent pentru turiștii din străinătate valorificând ceea ce astăzi România nu valorifică deloc – mobilitatea pacienților în spațiul Uniunii Europene – conform Directivei 2011/24. Plus, măsura preconizată de Guvernul României de a acorda un bonus de 40 de euro pentru fiecare turist străin venit în România și care înnoptează la noi mai mult de 4 nopți. E o idee, nu?

Doamna Voichița Marian și întreaga echipă pe care și-a construit-o, lucrează cu drag, cu pricepere și cu dedicație la realizarea unei oferte interesante pentru ceea ce poate oferi turismul din Alba Iulia. și, nu am întâlnit niciodată până acum nemulțumiți de serviciile oferite de Complex Prestige. Dimpotrivă, toată lumea este mulțumită.

Complex Prestige are în interior și o componentă importantă legată de oferta pentru copii. Magazinul KINDERLAND, situat în Alba Iulia, B-dul Transilvaniei, nr. 9, pe o suprafață de 220mp, magazin care dispune de o bogata gamă de haine, jucării, încălțăminte, accesorii, pentru copiii de orice vârstă.

Orarul de funcționare este de luni până duminică între orele 9-21.

În magazinul KINDERLAND puteți beneficia de avantajele oferite de cardul de fidelitate “Deny Look”, pentru cumpărături de minim 100 lei.