Vă invităm astăzi într-o locație minunată, ideală atât pentru un sejur de câteva zile în Alba Iulia dar și pentru o escală de o seară în frumosul oraș transilvan. Complex Prestige din Alba Iulia.

O călătorie în Alba Iulia poate oferi o experiență multi-senzorială a unui oraș plin de istorie, o combinație fermecătoare, pitorească de nou și vechi. În multe feluri, te vei îndrăgosti cu ușurință de oraș în timp ce admiri frumusețea eternă a arhitecturii baroce a cetății Alba Carolina. Toate aceste descoperite la Alba Iulia vor fi în măsură să păstreze o experiență frumoasă, care va persista în memorie.

Situat într-o zonă liniștită a municipiului Alba Iulia, in cladirea in care a functionat cândva Moara Veche, la doar 2 km de centru orașului și la 2,5 km de vestita Cetate Alba Carolina cu numeroasele sale obiective turistice, Complex Prestige vă va oferi comfortul și liniștea necesara pentru odihnă, dat totodată și accesul la distracție și relaxare. O locație pe care cu ușurință o poți nota cu ”10 cu felicitări”. Prin amplasamentul său, Complex Prestige oferă condițiile ideale pentru turismul de afaceri, precum și pentru odihnă sau vizitare.

Complex Prestige dispune de un număr de 30 camere de închiriat, după cum urmează:

  • 15 camere tip Lux, situate la etajul 1;
  • 15 camere tip Comfort, situate la etajul 2;

Fiecare cameră este dotată cu frigider cu minibar, televiziune prin cablu cu TV LCD, baie proprie cu duș.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Complex Prestige oferă clienților săi mai multe facilități:

  • acces internet wi-fi gratuit;
  • parcare gratuită;
  • aer condiționat;
  • seif disponibil la recepție;
  • plată card;

Clienții pot fi serviți în cameră cu produse de la bar: ceai, cafea, sucuri, cocktailuri, etc.

Restaurantul Prestige, situat în Alba Iulia, în str. Vasile Alecsandri, nr. 68A, în cadrul Complexului Prestige – cladirea în care a funcționat pe vremuri Moara Veche a orașului Alba Iulia, pune la dispoziția clienților săi:

-Terasă de vară;
-Terasă închisă și încălzită de iarnă;
-Sală de evenimente capacitate 200 locuri;
-Pizzerie
-Restaurant&Bar.

Vă așteptăm să savurați produse tradiționale, dar și specialități internaționale. Dacă mergeți la acest restaurant nu evitați să consumați una dintre specialitățile casei: celebrele plăcinte boierești.

Complex Prestige are în compoziție și o componentă importantă legată de oferta pentru copii. Magazinul KINDERLAND, situat în Alba Iulia, B-dul Transilvaniei, nr. 9, pe o suprafață de 220mp, dispune de o bogata gamă de haine, jucării, încălțăminte, accesorii, pentru copiii de orice vârstă.

Orarul de funcționare este de luni până duminică între orele 9-21.

În magazinul KINDERLAND puteți beneficia de avantajele oferite de cardul de fidelitate “Deny Look”, pentru cumpărături de minim 100 lei.