Am călătorit foarte mult în ultimii 2 ani prin România. Multe, foarte mii de zeci de kilometri, pe drumurile patriei, descoperid și redescoperind sute de destinații turistice fascinante care fac din România una dintre cel mai frumoase și mai complete oferte turistice de vacanță pentru români și pentru străini.

Am participat în ultimul timp la o cercetare sociologică de mare complexitate realizată de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Turism București privind opțiunile și așteptările românilor în privința destinațiilor turistice de vacanță în care vor merge după trecerea pandemiei. Și chiar dacă cercetarea nu a fost finalizată încă pot da din casă câteva informații despre ceea ce vor românii pentru vacanțele lor.

Mulți dintre români și-au descoperit opțiunile de vacanță reorientându-se către destinații turistice românești, considerate foarte frumoase, sigure și foarte aproape de gusturile românilor.

Vă prezint în cele ce urmează 10 motive puternice pentru care tot mai mulți români spun că în următorii ani vor prefera să meargă în concediu, în vacanță, în călătoriile de weekend în locuri frumoase din România.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook