Cauți cea mai de lux cazare Delta Dunarii pentru vacanța ta, dar si avantajoasa? Descoperă Lebada Luxury Resort & SPA pentru o vacanță cu adevărat de 5 Stele!

Lebăda Luxury Resort & SPA, clasat la 5 stele, este situat în inima rezervației naturale a Deltei Dunării, pe brațul Sulina, la intersecția cu Dunărea Veche în satul Crișan, la mila 13,5.

Resortul are o poziționare privilegiată, din care oaspeții noștri pot explora biosfera Deltei Dunării într-o secundă.

Există multe destinații în întreaga lume pe care ar trebui să le vizitezi cel puțin odată în viața ta, pentru a experimenta frumusețea, pacea și bucuria pe care le oferă. Delta Dunării a evoluat în ultimii ani ca una dintre cele mai vizitate destinații de vacanță din România, sau chiar din estul Europei, din motive variate lesne de înțeles.

Lebăda Luxury Resort & SPA, clasat la 5 stele, este situat în inima rezervației naturale a Deltei Dunării, pe brațul Sulina, la intersecția cu Dunărea Veche în satul Crișan, la mila 13,5.

Resortul are o poziționare privilegiată, din care oaspeții noștri pot explora biosfera Deltei Dunării într-o secundă.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Lebada Luxury Resort & Spa se află în localitatea Crișan din mijlocul Rezervației Biosferei Delta Dunării și pune la dispoziția turiștilor iubitori de Deltă un restaurant, un bar, un lounge comun și o grădină.

Lebada Luxury Resort & SPA s-a născut din pasiunea pentru ospitalitatea de lux. Suntem aici pentru a vă transforma vacanța într-un vis și pentru a vă oferi posibilitatea de a crea amintiri pentru o viață.

Lebăda Luxury Resort &Spa este binecuvântat cu un cadru natural spectaculos, unde oaspeții noștri pot fi încântați de perfecțiunea păsărilor în habitatul lor natural, în timp ce se bucură de o vacanță de 5 stele.

Reîncărcați-vă energia corpului și a minții în inima unuia dintre cele mai frumoase patrimonii naturale ale UNESCO, Delta Dunării. Vacanța dvs. la Lebada Luxury Resort & SPA este mai mult decât o călătorie, este o călătorie senzorială către bunăstarea și relaxarea completă.

Lebada Luxury Resort & SPA poate găzdui până la 400 de oaspeți în 140 de camere single și duble și apartamente cu vedere spectaculoasă, departe de zgomot, cu acces nelimitat dimineața la cele mai frumoase răsărituri de soare.

Fiind construit pe o insulă, singura cale prin care poți ajunge aici este cu barca și asta face ca experiența să fie și mai specială.

Povestea acestei locații începe cu mult timp în urmă, când Complexul Lebăda era un hotel pentru oamenii de elită din România.

Datorită frumuseții sale în mijlocul naturii, toată lumea își dorea să petreacă timp aici.

Acum, Lebada Luxury Resort & SPA întâmpină pe toată lumea să simtă o notă de natură combinată cu istorie și lux. Toate camerele și apartamentele complexului sunt mobilate cu un pat personalizat Lebada Luxury Resort & SPA care vă permite să aveți parte de un somn cât mai odihnitor și relaxant.

Oferta camerelor și apartamentelor de la Lebăda Luxury Resort &Spa este una foarte complexă. Camere mari și foarte mari ajungând până la 45 mp, cu dotări și condiții excelente. Mai multe detalii puteți afla pe site-ul www.newlebadaresort.com.

Spa-ul complexului este cu adevărat de excepție. Experții care au gândit și realizat acest Spa au ales cele mai inspirate și inovatoare tratamente de relaxare din lume, într-un singur loc, ghidate de specialiștii noștri pentru o reîmprospătare completă a minții și a corpului. În zona Spa se practică o multitudine de masaje dar există și o zonă de saună uscată și umedă.
Resortul oferă acces gratuit la Saună Umedă și Uscată pentru a vă bucura de zilele relaxante petrecute la Lebada Luxury Resort & SPA. Eliberați tensiunea în camerele cu aburi și lăsați-vă răsfățați!

Complexul dispune și de o sală de fitness cu toate aparatele posibile.

Pentru cei interesați se poate apela la produsul Detox. Turiștii sunt invitați să se alăture celui mai nou program de detoxifiere intensiv și personalizat, conceput pentru a ajuta la ameliorarea stresului și eliminarea toxinelor din corp.

Detox este procesul de curățare a toxinelor din corpul vostru și stimularea funcționării normale a metabolismului.

Procesul de detoxifiere a organismului are efecte uimitor de pozitive asupra stării de sănătate. Cu toate acestea, detoxifierea este cea mai eficientă atunci când se face preventiv, înainte ca boala să înceapă să apară în organism.

Detoxul oprește apariția bolilor, degradarea organismului, lipsa de vitalitate și îmbătrânirea prematură. Crește vitalitatea, imunitatea și energia. Totul este realizat în condiții ultraprofesionale.

Master Detox este cel mai complex program de detoxifiere a organismului, dar în același timp, cel mai rapid și mai eficient.

Meniul este format din sucuri de fructe și legume, apă alcalină, băuturi electrolitice, alte suplimente nutritive și curățarea colonului este inclus în program.

Programul Green Detox este un program eficient de detoxifiere pentru oricine dorește să aibă grijă de sănătatea lor și să-și alcalizeze rapid corpul.

Meniul Green Juice constă în sucuri de fructe și legume verzi, supă de detoxifiere, apă alcalină, băuturi electrolite și suplimente nutritive. Este o alternativă la Programul Master Detox pentru persoanele care nu doresc (sau sănătatea lor nu le permite) curățarea colonului.

Recomandăm Raw Food Detox celor care doresc să slăbească rapid și sănătos, să-și relaxeze sistemul digestiv și să însoțească o persoană iubită care participă la un program Detox.

Meniul Raw Food constă în sucuri de fructe și legume, salată de fructe, legume și prânz brut.

DE CE AVEM NEVOIE DE DETOX?

Corpul nostru are capacitatea de a se echilibra și de a elimina elementele nocive acumulate, dar din cauza vieții stresante pe care o trăim zilnic, a alimentelor procesate consumate și a mediului poluat în care trăim, nu mai are sprijinul necesar pentru ca acest proces să se desfășoare în condiții normale.

SISTEM IMUNITAR PUTERNIC

Sistemul nostru imunitar poate fi slăbit din cauza multor factori diferiți, cum ar fi obiceiurile alimentare proaste, lipsa nutriției sau poluarea. Detoxifierea ajută sistemul imunitar, oferind mai mult sprijin pentru imunitatea crescută.

ÎMBUNĂTĂȚEȘTE ACTIVITATEA MINTALĂ

Procesul de detoxifiere nu numai că vă oferă energie, dar vă ajută și la optimizarea funcției creierului. Memoria ta devine mai puternică, iar concentrarea devine mai mare cu absorbția de vitamine și minerale.

PREVENIREA CANCERULUI

Celulele noastre pot fi deteriorate de toxinele pe care le-am acumulat de-a lungul anilor. Programele de detoxifiere reduc numărul de celule canceroase din organism și împiedică generarea lor.

SCADE COLESTEROLUL

Cauzele colesterolului ridicat pot fi factori precum alegeri nesănătoase ale stilului de viață, kilograme în plus și fumat. Detoxifierea reduce riscul de boli cardiovasculare.

SCĂPAȚI DE KILOGRAMELE ÎN PLUS

Restricția calorică ajută la arderea grăsimilor, făcând programul de detoxifiere o metodă foarte rapidă și sănătoasă de pierdere în greutate

AJUTĂ LA REGLAREA SOMNULUI

Tulburările de somn sunt dăunătoare organismului, deoarece celulele nu se pot regenera și nu putem avea un somn odihnitor care să ne permită să ne desfășurăm activitățile zilnice.

AJUTĂ LA CURĂȚAREA ORGANISMULUI

Detoxifierea este una dintre cele mai rapide metode de a scăpa de toxinele care se acumulează în corpul nostru din cauza obiceiurilor alimentare nesănătoase. După un program de detoxifiere veți elimina edemul și toxinele, veți avea un corp mai curat și o piele radiantă, strălucitoare

OPREȘTE ÎMBĂTRÂNIREA

Când detoxifierea ajută la curățarea toxinelor din interiorul corpului, aceasta se reflectă pozitiv și în afara corpului. Programele de detoxifiere oferă un efect anti-îmbătrânire și încetinesc îmbătrânirea celulelor

Printre facilitățile acestui hotel se numără room-service și un club pentru copii, precum și WiFi gratuit în toate zonele.

Hotelul are piscină interioară, centru de fitness, program de divertisment de seară și recepție cu program nonstop.

Lebăda Luxury Resort & SPA are două restaurante principale
Unul este pe cu specific tradițional, iar celălalt are un stil modern, internațional.
Bucurați-vă de un mic dejun delicios, cu preparate tradiționale și internaționale, o stație de gătit live unde puteți solicita omleta perfectă.

Începeți ziua cu micul dejun în camera dvs. sau în grădina privată a suitei dvs. VIP și bucurați-vă de o priveliște uimitoare asupra Deltei Dunării.

Fie că doriți să savurați o masă tradițională în restaurantul nostru sau doriți ceva mai internațional servit în restaurantul Danube Pride, suntem mai mult decât fericiți să vă ajutăm într-o călătorie a gusturilor delicioase la masa de prânz.
Cină la lumina lumânărilor sau cină privată cu persoana iubită, cină în propria insulă privată doar cu familia și cei apropiați sau poate doriți să vă bucurați de o cină în mijlocul lacului completată cu o vedere extraordinară asupra apusului de soare, noi putem oferi totul. La Lebăda poți avea parte și de o cină plutitoare.
Alege ceva special pentru cina ta și devii unul cu natura.
Aer proaspăt, mâncare delicioasă și relaxare bine meritată.

Toate camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, fierbător, duș, uscător de păr și birou. Camerele hotelului oferă dulap și baie privată.

Oaspeții de la Lebada Luxury Resort & Spa se pot bucura de un mic dejun continental sau tip bufet.

Proprietatea pune la dispoziție unități de cazare de 5 stele, centru spa și loc de joacă pentru copii. Puteți juca tenis de câmp la Lebada Luxury Resort & Spa.

Oraşul Tulcea este la 41 km de hotel și de acolo la resort se poate ajunge numai pe apă. Cu vaporașul sau cu șalupa.