Litoralul românesc este asaltat în aceste zile de un mare contingent de români dornici de concedii, de mare, de distracție și, bineînțeles, dacă se poate, nu la prețuri extrem de mari. Exagerate.

Am primit o sugestie de o asemenea locație. Am verificat-o și v-o recomandăm și Dumneavoastră cu mare încredere. Vila Navona Residence – o locație de 4 stele în Stațiunea Saturn de la malul Mării Negre.

Așa că dacă vrei la mare, în condiții excelente și la prețuri foarte bune hai la Vila Savona din Stațiunea Saturn.

Situată în Saturn, la 400 de metri de plaja Adras și la 550 de plaja Diana, nu foarte departe nici de Plaja de la Venus, Vila Navona are un lounge comun, terasă, grădină și parcare privată gratuită. Facilitățile proprietății includ bucătărie comună, un spațiu pentru depozitarea de bagaje și WiFi gratuit în toate zonele sale. Vila Navona oferă și camere de familie.

Camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, birou, fierbător, duș şi uscător de păr. Fiecare cameră are dulap și baie privată.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Vila Navona are un loc de joacă pentru copii.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 68 de kilometri de Vila Navona.

Vila Navona este o construcție nouă, din 2019, foarte elegantă, bine dotată cu dotări de foarte bună calitate, elemente de bun gust, curățenie și multă amabilitate din partea personalului care o deservește. Vila este construită într-o zonă liniștită și cu multă verdeață.

Motive pentru care de cum ajungi acolo ai sentimentul plăcut că ai făcut o alegere foarte bună. O alegere inspirată.

O recomandăm inclusiv familiilor cu copii, existând camere și cu 3 și 4 locuri de cazare. Camerele sunt mari, spațioase și au terase și balcoane generoase. De asemenea pentru că există și un loc de joacă ofertant pentru copii.

Locația deține și o parcare suficient de mare pentru parcarea mașinilor, parcarea fiind păzită și gratuită pe perioada șederii la vilă.

Un loc care oferă originalitate locului este bucătătia. mare, spațioasă și foarte curată. În frigidere există câte o cutie de plastic în care, fiecare familie își depozitează alimentele. Dotările din bucătărie sunt noi și foarte performante. În plus, există aparat de preparare a ceaiului/cafelei în toate camerele.

În mod cert meritele importante sunt ale managerului acestei vile – o să-i spunem simplu, Claudiu – care este preocupat de contactul cu turiștii, încercând mereu să caute soluții care să satisfacă cele mai exigente cerințe.

O locație care merită cu generozitate o notă maximă.

Prețurile în vârf de sezon se situează cam la 85 euro/noapte/cameră dublă.

Locația se află pe Str. Corneliu Coposu nr.12A, în stațiunea Saturn. Proprietarii pot fi contactați la telefon 0745.160.383.

Dacă vrei să îți distrezi copiii, să îi plimbi, să simți aerul minunat al mării și să te bucuri de ore minunate de încântare, de la Vila Savona ai foarte multe posibilități. În primul rând îți recomandăm să mergi la Herghelia Mangalia, la Paradis Land Neptun și la Rezervația Stejarii Brumării. Cu amănunte despre aceste locuri de plimbare și agrement vom reveni în alte articole.

Locația oferă turiștilor condiții de sănătate, igienă și siguranță, în cadrul reglementărilor specifice perioadei de pandemie, și care, vă oferă garanția că veți pleca perfect sănătoși din această locație.