Sunt convins că mulți dintre Dumneavoastră caută o destinație inedită pentru a petrece un concediu frumos într-o stațiune montană cu multă zăpadă. Un loc care te fascinează și iarna și vara și în orice perioadă a anului. Fiindcă Munții Harghitei îți oferă extrem de multe lucruri: schi și sporturi montane, drumeții pe munte, peisaje senzaționale, aer curat, proceduri de tratament balnear (mofetă, ape minerale cu efect terapeutic), posibilitatea de face masaj, saună și, nu peste mult timp chiar piscină și jacuzzi.

Avem soluția. Hotel Ozon, un hotel de 3 stele, poate singurul din România construit la o altitudine de 1.400 de metri cu un grad de confort foarte ridicat. O destinație de vacanță activă frumoasă, confortabilă, care nu face rabat de la calitate și care nu dezamăgește pe nimeni. În plus, Hotel Ozon te duce într-o destinație mai puțin cunoscută de români, respectiv în Munții Harghitei, un loc care va deveni în 3-5 ani o stațiune montană de top din România.

Hotelul Ozon este situat în mijlocul pădurilor din Munţii Harghita, la o altitudine de 1400 de metri şi la 10 minute de mers pe jos de Staţiunea turistică de interes local Harghita-Băi.

Hotel Ozon se află pe raza unității administrative Ciceu, o localitate care se zbate să obțină și ea statutul de stațiune turistică de interes local și să dezvolte un proiect interesant de ecoturism.

Hotel Ozon este situat la o altitudine de 1400 m, sub versantul sudic al varfului Harghita Ciceului (1759 m). În hotel pot fi cazate 80 de persoane, hotelul dispunând de 3 apartamente si 27 camere.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Camerele sunt frumoase, curate și decorate cu stil, au dimensiuni generoase și au marele avantaj că îți oferă de la fereastră, de la balcon o perspectivă uluitoare asupra peisajului montan.

Toate camerele hotelului Ozon oferă vedere la munţi. Acestea au un TV şi includ o baie privată, cu duş sau cadă, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite.

Hotel Ozon are un restaurant şi un pub irlandez. Se servesc preparate din bucătăria locală şi internaţională. Puteți servi un meniu diversificat a la carte, dar totodata restaurantul, la cerere, este un loc ideal pentru organizarea diferitelor evenimente, mese festive sau conferințe.

De asemenea, oaspeţii se pot relaxa în hol, unde există canapele, fotolii şi un şemineu sau se pot bucura de un joc de biliard sau de fotbal de masă.

Vreau și insist să spun acest lucru. Toate serviciile oferite de Hotel Ozon sunt de nota 10.

In fața hotelului se află o parcare monitorizată 24 de ore pe zi, care are peste 40 de locuri, precum și o terasa de vară cu posibilitate de barbecue-gratar.

Hotel Ozon are interesul să dezvolte o puternică zona wellness&spa. În prezent dispune de saună şi facilităţi de masaj, oferite la un cost suplimentar. Se lucrează intens și, probabil, în 2021, se va deschide baza spa de care vorbeam și care este o adevărată bijuterie arhitectonică și o adevărată fabrică de sănătate și relaxare.

Prin realizarea acestui centru spa, Hotel Ozon devine cea mai redutabilă atracție turistică a acestui minunat colțișor de rai din zona Munților Harghitei.

Hotelul dispune de o pârtie de schi, care este destinată schiorilor începători. La cerere hotelul pune la dispoziție celor interesați instructor de schi specializat pentru învățarea schiului.

????????????????????????????????????

Hotelul Ozon este la 700 de metri de mofetele de la Harghita Băi, faimoase în zonă şi despre care toți specialiștii în domeniul medical spun că au proprietăţi vindecătoare miraculoase.

Parcul de aventuri Balu – un alt punct de atracție al zonei – este la 2 km. O staţie de autobuz este situată la 500 de metri, iar cea mai apropiată gară este în Miercurea Ciuc, la 30 km.