Există un loc – un restaurant cu o terasă dar și o pensiune de 4 margarete – construite cu mult rafinament – de 1.000 de stele – amplasate într-o zonă splendidă – în Munții Trascăului, la Conțești – Rimetea – într-un peisaj cu adevărat de poveste, unde nu poți mânca, unde nu poți savura peisajul – Piatra Secuiului -, unde nu poți dormi decât având o rezervare confirmată. La Conacul Secuiesc din Colțești – Rimetea. Un loc care vă propune o rețetă de succes: stil. rafinament de mare clasă, liniște, mâncare sănătoasă și aer curat.

Doar dacă citești acest articol despre un minunat Colțișor de România cred că este mult prea puțin pentru a realiza că aici Dumnezeu a coborât pe pământ și a făcut un colțișor de rai. Așa că te îndemnăm să vii aici. O excelentă idee de vacanță pentru finalul verii și toamnei care vine.

Chiar merită să vii aici cu cei dragi pentru că locul este un adevărat rai pentru toată familia. Adulții se pot bucura de priveliștea unică a Pietrei Secuiului sau a lacului cu nuferi, într-o plimbare prin curtea generoasă Conacului sau luând masa aici pe terasă.

Cei mici au o zonă dedicată doar lor, unde se pot juca în siguranță, în aerul curat al Apusenilor. Nu departe de privirile grijulii ale părinților.

Dacă vii la Conacul Secuiesc împuști doi iepuri dintr-o dată. Vezi și savurezi clipe sau ore sau zile de liniște vindecătoare într-un peisaj sublim la Conacul Secuiesc dar poți și vedea una din cele mai frumoase localități din Transilvania. Rimetea. Mai multe detalii despre acest loc găsești pe
https://coltisorderomania.ro/2020/02/14/rimetea-poate-cel-mai-frumos-sat-transilvan/

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Conacul Secuiesc de la Colțești – Rimetea, din județul Alba se află în Munții Apuseni la 281 km de Timișoara, la 59 km de Cluj si la 406 km București.

Conacul Secuiesc este poziționat într-o zonă excelentă pentru a vă deconecta de la rutină zilnică, zona Rimetea-Colțești abundă în activități în aer liber, potrivite pentru mari și mici.

Venind la Rimetea și rămânând câteva zile la Conacul Secuiesc, pentru a vă reîncarca bateriile, savurând ce au localnicii mai bun: liniște, mâncare sănătoasă, aer curat, eleganță și rafinament poți spune că ai făcut o alegere inspirată.

Urcați pe cărarea abruptă și grohotișul impunătoarei Pietre a Secuiului în echipament adecvat. Efortul, de aproximativ 90 de minute, va fi meritat, odată ajunși în vârf. Priveliștile care vi se vor dezvălui de la 1128 de metri înălțime vă vor tăia respirația și umple memoria telefonului.

Din centrul satului, porniți către Cetatea Trascăului. Urcușul domol, de o jumătate de oră vă va duce în mijlocul ruinelor cetății ridicate în secolul al XIII, de vice-voievodul Ardealului, martoră a istoriei zbuciumate a locurilor.

Relieful Pietrei Secuiului, dominat de stânci și canioane, e destinația preferată a celor în căutare de senzații tari: zbor cu parapanta, alpinism sau speologie. Turiști din toată lumea aleg să zboare cu parapanta sau să escaladeze pereții masivi ai faimoasei stânci. Pentru începători, există varianta zborului cu parapanta în tandem, pentru a experimenta senzația unică în deplină siguranță, fără pregătire anterioară.

Turiști din toată lumea aleg să zboare cu parapanta sau să escaladeze pereții masivi ai faimoasei stânci. Pentru începători, există varianta zborului cu parapanta în tandem, pentru a experimenta senzația unică în deplină siguranță, fără pregătire anterioară.

Sunteți fani ai activităților mai cuminți? Mai domestice, mai liniștite? În curtea Conacului găsiți biciclete, pentru o tură a zonei idilice, cu farmec transilvan.

Pentru cei mici, am construit un loc de joacă din materiale eco, pentru ca ei să beneficieze de toate darurile naturii, în siguranță.

Conacul Secuiesc situat la Colțești – Rimetea se găsește la poalele Pietrei Secuiului, un loc în care poți constata singur că până și soarele răsare de două ori.

Camerele la pensiune sunt confortabile, frumoase și cu mult rafinament aranjate, parcă special făcute să îți aducă tihna și liniștea odihnei de care ai nevoie.

Inspirat din arhitectura tradițională a zonei Rimetea-Colțești, aflate în patrimoniul cultural european, Conacul Secuiesc îmbină farmecul trecutului cu cerințele moderne de cazare, de patru margarete, cu ospitalitatea secuiască.

Bucătăria Conacului Secuiesc este cu adevărat de excepție. Cum spuneam la restaurantul și terasa acestuia nu poți mânca decât cu rezervare. Îți transmitem și noi la ce număr de telefon o poți face. Rezervări: 0258 768 277.

Program bucătărie restaurant:
Luni – Duminică. Mic Dejun – 8:00 -10:00; Meniu a la carte: 12:00 – 20:00;

Restaurantul Secuiesc și-a făcut deja un nume. Oaspeți pofticioși vin de departe, atrași de renumele excelent al bucătăriei Conacului Secuiesc. Preparatele culinare de la Conac sunt inspirate din gastronomia tradiţională locală, folosind numai ingrediente de la micii producători locali.

La Conacul Secuiesc este restaurantul unde călătorii care ajung în zonă se pot delecta cu cele mai alese preparate din bucătăria secuiască și ardelenească. Trebuie să știți că un faimos actor american Nicholas Cage a ales să mănânce la ultima sa vizită în țara noastră.

Vă recomandăm gulyasul căruia i-a mers vestea în toată țara și peste hotare! Comanzi un gulyas și primești o porție mare, numai bună să sature vreo două persoane. Toți turiștii spun că gulyasul de la Conacul Secuiesc este cel mai bun dintre cele pe care le-au mâncat vreodată! Gătit exact așa cum trebuie, cu o carne care ți se topea în gură și un mix de condimente porționate perfect pentru a avea gustul și savoarea pe care o aștepți de la cea mai celebră mâncare ungurească. La restaurant poți servi și multe alte preparate culinare pregătite cu mare drag.

Servirea este ireproșabilă. Grație, în primul rând echipei de la Conacul Secuiesc. Oameni harnici, ospitalieri, conectați 24 de ore pe zi să servească ireproșabil clienții. Și a unui management de mare calitate.

Restaurantul de la Conacul Secuiesc, cu o ambianță tradițională specifică zonei Rimetea-Colțești, poate găzdui până la 100 de persoane.

Conacul Secuiesc este locul care poate găzdui team buildinguri. Echipele venite din toată țara, dicolo de motivul principal al venirii acolo, descoperă o atmosferă senzațională, o experiență unică care duce la unitatea echipei.

La Conacul Secuiesc se pot organiza nunți și multe alte evenimente cu adevărat memorabile în viața fiecărei familii.

În final aș dori să vă ofer datele de contact pentru acest loc superb:

Recepție:0730 210 768
Restaurant:0258 768 277
Contact