”Omul sfințește locul” și calitatea serviciilor turistice ține enorm de cei care administrează o pensiune, un hotel, un restaurant sau un loc de agrement.

Am avut plăcerea să întâlnesc o familie din Lupeni, județul Harghita care administrează cu mare drag și implicare o pensiune frumoasă, caldă, primitoare. Pensiunea Ábel Bölcsője Lupeni.

Pensiunea Ábel Bölcsője este localizată în estul Transilvaniei, în inima Ținutului Secuiesc, în satul natal al marelui scriitor maghiar, Tamási Áron, din Lupeni.

Pensiunea este situată între Sovata și Odorheiu Secuiesc, lângă parcul memorial.

Un adevărat pansament pentru sufletul unui turist obosit, stresat care încearcă să-și găsească liniștea, odihna, să se recreeze, să se recupereze după multă muncă, să-și încarce bateriile, să savureze natura.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Oameni care au construit pensiunea lor cu multă migală – Gabriela și Emil Jacab – sunt doi oameni minunați, harnici, primitori, care trudesc zi de zi pentru a da stil și rafinament unei locații în care turiștii se simt minunat.

Am reținut ceea ce spune un cuplu care a venit cu puțin timp în urmă la Lupeni în scop de relaxare, a vizitat zona și a fost cazată la Pensiunea Ábel Bölcsője: ”Gazde absolut minunate, permanent preocupate de confortul nostru. Mâncarea a fost savuroasă și din abundență. Camera era frumoasă și a fost permanent curată, atent îngrijită. Suntem pentru a doua oara în acest loc și ne dorim să revenim în fiecare an. În apropiere se pot vizita două cascade superbe, se poate urca pe vârful Harghita (fără prea mult efort). De la Lupeni se poate ajunge foarte ușor la salina Praid. În stațiunea Sovata dar și în localitatea Corund, un loc cu tradiții extraordinare. Recomandăm cu toată încrederea aceasta locație (Lupeni este inclusa pe Via Transilvanica). Mulțumim gazdelor pentru amintirile frumoase. Chiar ne-am simțit minunat.”

Subscriu întrutotul la ceea ce spune Lazăr și prietena lui, turiști veniți pentru al doilea an consecutiv în acest loc. Un loc minunat administrat cu stil și rafinament de 2 oameni pentru care pensiunea lor este casă și loc de muncă, și, mai ales, locul în care au investit și investesc mai departe bani și mult suflet. Cu convingerea că Dumnezeu nu te lasă atunci când muncești cu credință, hărnicie și devotament pentru o cauză bună.

Pensiunea are 45 de locuri de cazare clasificate la standardul de 3 margarete. Vă asigur că la Pensiunea Ábel Bölcsője Lupeni clasificată de Ministerul Turismului la 3 stele, condițiile de confort sunt chiar de 3 stele.

Mâncarea pe care o puteți servi la micul dejun și la cină, gustoasă, naturală și ieftină, este de 5 stele iar implicarea și dragostea patronilor pensiunii pentru turiști este de 7 stele.

În exterior, turiștii pot face un grătar, pot pune ceva la fiert în ceaun, pot savura natura. Locația dispune de o parcare gratuită. În pensiune, turiștii au parte de Wi-fi gratuit

Într-un cuvânt, totul este MINUNAT.

Pensiunea dispune de 13 camere superbe, mari, spațioase, cu băi proprii, de o curte nu foarte mare dar plină de verdeață și foarte frumos aranjată. Restaurant, terasă. Pensiunea este deschisă 12 luni pe an. Zona în care este amplasată îți permite să ai ce face pe toată durata anului.

Pe baza evaluării făcute pensiunii de către Travelminit de către 76 de turiști care au locuit aici în ultimul timp, Pensiunea Ábel Bölcsője Lupeni a obținut o medie de 9,7 pe baza notelor acordate pentru raportul calitate-preț, pentru condițiile din pensiune, curățenie, personal, mâncare și pentru locație. O notă foarte mare. De premianți.

Cum puteți ajunge la Pensiunea Ábel Bölcsője Lupeni? Este poziționată pe DN13A, drumul care leagă Odorheiul Secuiesc de Sovata, în localitatea Lupeni. Vis a vis de benzinărie și de Centrul de Informare și promovare Turistică al localității Lupeni.

Rezervarea laPensiunea Ábel Bölcsője este fără avans! Pentru efectuarea rezervării nu este necesar niciun avans sau card de credit. Suma totală se achită la cazare.

Rezervarea poate fi anulată gratuit oricând!În caz de neprezentare nu se percepe nicio taxă. Vă rugăm să ne anunțați din timp dacă nu puteți veni!

În caz de plată cu vouchere de vacanță (tichet sau card), este necesar să anunțați Travelminit în termenul c omunicat (maxim 2 zile lucrătoare de la confirmarea rezervării) cu privire la inițierea plății, în caz contrar rezervarea nu poate fi garantată.

Gazdele vorbesc foarte bine limba română, limba maghiară și limba engleză. Așa că, orice dorință a Dumneavoastră vi se împlinește foarte ușor.

Nu-mi rămâne decât să vă indic un număr de telefon la care puteți afla informații suplimentare și face rezervări – 0744.171.840 – și, bineînțeles adresa de e-mail [email protected]

Vreau să vă spun un mic secret. Domnul Emil Jacab este alături de soția sa patronul acestei pensiuni. Este nu numai omul care face de toate la această pensiune. Este și un om de toată isprava și, în plus, un fotgraf excepțional. Domnia sa mi-a pus la dispoziție un set de fotografii de mare calitate despre localitatea Lupeni din județul Harghita, o localitate care își caută rostul. Să devină stațiune turistică de interes local.