Astăzi vă invităm în frumoasa stațiune balneoclimatică, în același timp stațiune turistică de interes național, Băile Olănești.

Stațiunea Băile Olănești, una dintre cele mai frumoase din România, se află pe valea râului Olănești, la 18 km NV de Râmnicu Vâlcea. Judecând după numărul, debitul, varietatea compoziției și a concentrației izvoarelor sale minerale, este pe primul loc în țară. Nu degeaba este supranumită și „Izvoarele de aur”, apele sale termale fiind sursă de tămăduire pentru o gamă largă de afecțiuni.

Stațiunea Băile Olănești este una dintre puținele localități din țară care întrunește în chip armonios doi factori naturali de cură: factorul climatic și topoclimatic local, și factorul hidromineral constituit din apele minerale.

Băile Olănești ocupă primul loc printre stațiunile balneoclimatice din România în ceea ce privește numărul de izvoare, debitul total zilnic al acestora, ca și varietatea compoziției și a concentrației apelor minerale.

Este important de știut că efectul terapeutic al apelor minerale de la Băile Olănești este comparabil pe plan internațional cu apele minerale de la Vichy, Ems, Bourboule. Ceea ce cred eu nu este puțin.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

In statiunea Baile Olanesti se pot trata:
– boli ale aparatului digestiv si ale glandelor anexe ( enterocolite cronice, gastrite cronice, sechele ale stomacului operat, ulcerul gastro-duodenal);
– afectiuni digestive ( afectiuni inflamatorii cronice ale intestinului, colicista cronica necalculoasa, dischinezii, litiaze biliare, pancreatite, steatoza hepatica diabetica);
– boli de nutritie si metabolism ( diabetul zaharat, dislipidemie, guta, hiperuricemiile, obezitatea);
afectiuni cronice ale rinichilor ( litiaze renale, pielite, cistite, pielocistite);
– boli profesionale (intoxicatii cronice cu metale grele: plumb, mercur, arsen);
– afectiuni respiratorii (astm bronsic, bronsita cronica asmatiforma, rinosinuzite cronice alergice netuberculoase);
– afectiuni cardiovasculare
– arteriopatii periferice

Orașul pare că s-a lăsat împresurat, ascuns și ocrotit de munții Carpaților Meridionali ai căror înălțimi se pierd în păduri, ceea ce aduce ierni blânde și veri răcoroase.

În acest cadru feeric, Complexul Imperial Hotel & Spa – perla stațiunii Băile Olănești – te așteaptă ca o oază de liniște și relaxare la care vei dori să revii mereu și mereu.

Imperial Hotel & Spa este mult, mult mai mult decât simplul hotel la care te gândești când auzi acest cuvânt. Aici se află un loc unde oameni pricepuți au grijă de tine pe toate planurile, la toate nivelurile, încă de când pui piciorul pentru prima dată în incinta complexului. Aici vii ca să te relaxezi, să te binedispui, să-ți încarci bateriile și să-ți regăsești echilibrul pierdut, să te reconectezi la natură și sănătate, la lucrurile care contează.

Imperial Hotel&SPA este așezat la Km 0 al stațiunii Băile Olănești, în imediata vecinătatea a Parcului Balnear, de unde oferă o vedere panoramică asupra întregului peisaj montan. Complexul dispune de 52 camere diverse, 4 apartamente, precum și de parcare proprie fără taxă.

Putem să-ți garantăm un lucru: cât timp ești oaspetele nostru n-o să-ți fie dor de casă. Pe lângă toate zonele de relaxare și refacere, îți oferim și o varietate de camere unde să te odihnești în siguranță și confort. Ele întrunesc cele mai exigente standarde de curățenie, dotare și organizare pentru confortul și odihna de care ai nevoie. Personalul de îngrijire este unul calificat iar facilitățile sunt pe măsura așteptărilor și nevoilor tale.
Preturile diferă în funcție de tipul de camera dorita si in functie de perioada aleasa!
Pentru mai multe detalii si rezervari ne puteti contacta la: 0759 687 687 sau www.imperialhotelspa.ro

  • Adresa:Strada Libertății Numarul nr.3, Băile Olănești
  • Telefon:0759 687 687
  • Email:[email protected]
  • Website:www.imperialhotelspa.ro
  • Pret camera single:290 ron
  • Pret camera dubla:290
  • Pret apartament:800

Imperial Hotel&SPA din Olănești dispune de o zonă foarte bine dotată de relaxare. Dar despre acest subiect într-un alt articol pe COLȚIȘOR DE ROMÂNIA.