Situată într-o zonă pitorească din Zăbala, la 6 km de Covasna, Zabola Estate – Transylvania este o pensiune găzduită de un domeniu privat de 500 de hectare, care include o păşune şi o pădure, în fapt un parc dendrologic superb cu o vechime de peste 100 de ani. Un parc dendrologic, repet, absolut superb, încântător, un loc de poveste.

Proprietatea cuprinde 2 lacuri, 4 iazuri de pescuit, facilităţi de drumeţii şi călărie, precum şi o saună.

Fără niciun fel de dubiu, această locație turistică merită cu prisosință NOTA 10. Fiindcă puține locații turistice reușesc să adune la un loc câteva calități excepționale: stil, rafinament, autentic, nobil, princiar, peisaj superb, totul este bine îngrijit și amenajat, personal amabil și bine instruit, organizare superbă de evenimente, bucătărie excepțională, posibilități multiple de distracție și agrement.

Camerele amenajate individual au baie privată şi vedere la grădină. La un cost suplimentar se poate oferi un pătuţ de copii dotat cu lenjerie de pat.

Proprietatea este deţinută de o familie transilvăneană nobilă şi include un castel care datează din secolul al XVI-lea şi 4 clădiri anexe. În toate zonele proprietăţii se oferă WiFi gratuit.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Oaspeții au la dispoziție 7 zone de luat masa, dintre care 3 în interior, 2 pe terase și 2 în aer liber.

Sala de mese şi lounge-ul sunt amenajate în vechile grajduri, situate la 250 de metri de clădirea principală, pe cealaltă parte a lacului.

Alte facilități de la Zabola Estate – Transylvania includ o grădină cu un loc de joacă pentru copii.

În plus, există un restaurant a la carte. Micul dejun poate fi servit la pat, la un cost suplimentar. De asemenea, oaspeţii se pot bucura de mâncăruri şi băuturi în cameră, în pavilionul sezonier din pădure sau în parcul privat.

Personalul poate organiza diverse activităţi, printre care observare de urşi, plimbări cu trăsura trasă de cai şi drumeţii prin sălbăticia naturii. În plus, se oferă parcare privată gratuită.

Zabola Estate – Transylvania este la 1 oră de mers cu maşina de lacul Sfânta Ana, singurul lac vulcanic din România.

Spațiile din dotare permit organizarea de evenimente cu ștaif care rămân multă vreme în mintea vizitatorilor și participanților.

Cum spuneam. Un loc de nota 10.