Voineasa este un loc minunat, asta și pentru că este amplasată pe valea râului Lotru la poalele munților purtând același nume, o stațiune turistică minunată căreia Nicolae Ceaușescu îi hărăzise să devină ”gazda” uneia dintre edițiile de iarnă ale Jocurilor Olimpice de Iarnă, dar nu a mai apucat.

Ca să ne ducem ideea până la capăt, Voineasa este în mijlocul naturii, înconjurată de păduri de brad, molid și fag, stațiunea, grație bioclimatului excepțional, oferind în orice anotimp o atmosferă de liniște și deconectare.

Cândva, în vremea lui Ceaușescu și chiar mai mulți ani după 1990, stațiunea avea o salbă de hoteluri frumoase, care, pe fondul lipsei de investiții cu anii, s-au degradat și astăzi în proporție covârșitoare sunt închise.

Au apărut însă hoteluri noi, frumoase, bine dotate și care oferă condiții excelente de cazare și masă celor care vin să petreacă câteva zile de relaxare la Voineasa.

Am fost și am stat la unul dintre aceste hoteluri noi, făcute și amenajate cu gust i vreau să vă invit și pe Dumneavoastră fiindcă raportul calitate-preț este unul în stare să vă satisfac exigențele. Vă invit la Zan Hotel din Voineasa.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Hotelul Zan este situat în Voineasa şi are teren de tenis și de minifotbal în aer liber, o parcare încăpătoare, o peluză minunată pentru joaca copiilor.

Un restaurant și terasă à la carte și un centru spa.

În zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Toate camerele, foarte mari, foarte curate și bine îngrijite, cu mobilier de cea mai bună calitate, au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, baie cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite, precum și un balcon. Se asigură halate de baie și papuci.

La proprietate este disponibilă o parcare privată gratuită.

Este de important de știut pentru iubitorii de schi că iarna se apropie. Domeniul schiabil Transalpina, unul absolut excepțional, ieftin, cu multă zăpadă care ține mult timp pe pârtie, și cu pârtii bine pregătite, cu instalații de cablu funcționale și cu prețuri convenabile, este la numai 34 km, iar la 200 de metri de proprietate este o stație de autobuz. Aeroportul Sibiu este la 110 km de proprietate.

Zan Hotel este nu numai o destinație bună de cazare pentru sezonul hibernal și pentru sporturile de iarnă. Fiindcă zona este ruptă din rai, raiul drumețiilor și al plimbatului cu bicicleta pe cărări de munte sau prin pădure.

Dacă nu ați fost niciodată la Voineasa merită să veniți. Este chiar un loc minunat.