Ediția de toamnă a Târgului de Turism al României – ediția a 46-a – are loc în perioada 10-13 noiembrie 2022, fiind dedicat atât agențiilor de turism, touroperatorilor, participărilor internaționale și serviciilor turistice, cât si zonelor turistice din România prin intermediul: Unităților Administrativ Teritoriale, Consiliilor Județene, Primăriior, Asociațiilor de Turism, Oficiilor de Turism.

De ce să vizitați Târgul de Turism al României, ediția de toamnă 2022?

  • Pentru a profita de ofertele pe care agențiile de turism și touroperatorii le-au pregătit special pentru târg;
  • Pentru a descoperi cele mai atractive destinații, atât naționale, cât și internaționale;
  • Pentru a întâlni specialiști în domeniu care vă vor oferi recomandări pentru alegerea vacanței perfectă în funcție de preferințe și buget;
  • Pentru a profita de cele mai bune servicii de cazare și transport, prin compararea acestora direct în platformă;
  • Gadget-urile și accesoriile de vacanță nu vor lipsi, deci profită de super oferte;
  • Pentru că Târgul de Turism al României  rămâne în continuare locul tuturor destinațiilor.

Ediția de toamnă a Târgul de Turism al României se va desfășura în binecunoscuta locație de la ROMEXPO: Pavilionul B1, Bd. Mărăști, nr. 65-67, București, Sector1, România.

Târgul de Turism al României – tradiția continuă la a 46-a ediție

  • Expoziția prezintă cele mai noi și interesante oferte turistice, fiind un eveniment adresat agențiilor de turism și touroperatorilor, unităților de cazare și de agrement, precum și prestatorilor de diverse servicii în turism sau autorităților de turism locale, naționale și internaționale.
  • Târgul de Turism al României reprezintă oportunitatea de a întâlni noi clienți, parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.
  • Prin organizarea Târgului de Turism al României, Romexpo și partenerii săi sprijină si promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.
  • Pentru a susține eforturile firmelor în câștigarea și educarea clienților în spiritul vremurilor actuale, Romexpo s-a aliniat noilor tendințe și pune la dispoziția acestora soluții digitale de promovare pe platformele de socializare!

Evenimentele conexe, lansările de produse din cadrul Târgului de Turism, ediția toamnă 2022 contribuie la consolidarea industriei turismului din țară noastră prin promovarea zonelor de atracție turistică și prin organizarea de dezbateri în care sunt abordate problemele industriei, împreună cu autoritățile din domeniu.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Târgul Național de Turism al României se va desfășura, după cum spuneam în perioada 10-13 noiembrie 2022, după următorul program: Joi, 10 noiembrie 2022 – sâmbătă, 12 noiembrie 2022, între orele 10.00 și 18.00 iar duminică, 13 noiembrie 2022, între orele 10.00 și 16.00.

Coperta COLȚIȘOR DE ROMÂNIA (www.coltisorderomania.ro)

Cu prilejul ediției din acest an al Târgului de Turism al României, publicația noastră – COLȚIȘOR DE ROMÂNIA (www.coltisorderomania.ro) – va lansa și va menține permanent deschis un Târg Național Virtual al Ofertelor de Excepție din Turismul Românesc care va putea fi vizitat gratuit de toți iubitorii de oferte pentru destinații turistice din România pe pagina publicației noastre.

Sigla Colțișor de România

Vă așteptăm între 10 și 13 noiembrie 2022 la Târgul de Turism al României. Publicația noastră va reflecta zilnic principalele evenimente care vor avea loc pe perioada Târgului, evidențiind exclusiv ofertele și destinațiile turistice exclusiv românești.