Sunt tot mai mulți români care vizează vacanțe liniștite într-un cadru rafinat și elegant, cu servicii ireproșabile și în care trupul și sufletul turistului sunt cu adevărat în vacanță.

Din acest motiv ne-am gândit să vă invităm într-o locație cu adevărat superbă care la toate capitolele definitorii ale unei destinații turistice nu poate fi altfel apreciată decât la SUPERLATIV. Resort Bali Spa din localitatea prahoveană Cornu.

Așezată în nord-vestul județului Prahova, pe cursul mijlociu al râului Prahova, în zona dintre masivul Gârbova și Subcarpații Curburii Externe, comuna Cornu se învecinează cu: orașul Breaza, la vest; cu municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina, la sud; și cu comuna Șotrile, la nord, aflându-se la o depărtare de 90 km nord de București, la 30 km nord de Ploiești și la 70 km sud de municipiul Brașov. Cum s-ar spune un bucureștean care vine la Cornu ajunge în cel mult 70 de minute din Centrul Capitalei.

Resort Bali Spa este o locație minunată. Realizată și susținută de doi medici bucureșteni, renumiți și apreciați – Dr. Dana Mihaela Jianu și Dr. Ștefan Adrian Jianu, fondatorii Clinicii ProEstetica in 1994 -, doi oameni cu mare drag și implicare pentru acest loc. Comuna Cornu. Acești oameni dedicați meseriei de medic dar și ideii de turism de sănătate au construit o structură turistică inedită pentru România și care se adresează unui public tot mai numeros și, întotdeauna, foarte exigent. Aceștia spun despre fabrica de Sănătate de la Cornu:

”La Bali Spa Cornu avem programe de sănătate și wellness unice în România, concentrate pe programe care urmăresc căile naturale de vindecare și reechilibrare ale corpului. Combinăm Ayurveda cu meditația, programe de detox și nutriție sănătoasă cu terapii Spa, mișcare ușoară sau antrenamente de fitness personalizate, având scopul de a echilibra mintea, corpul și sufletul.

Terapiile și programele Bali Spa vă ajută să depășiți stresul și să preveniți problemele de sănătate care pot apărea din cauza unei perioade prelungite de stres și anxietate, să slăbiți și să vă detoxifiați organismul.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

De asemenea, oferim tratamente de estetică corporală și facială personalizate, ca parte a experienței de lux experimentată la Bali Spa. Personalul și terapeuții noștri au expertiză în a vă îndruma în procesul de însănătoșire generală, indiferent de nevoile, problemele și obiectivele dumneavoastră.”

Resort Bali Spa s-a impus prin personalitate pentru o categorie importantă de public. Este, fără discuție, ca un club elitist care se adresează oamenilor cu bani, cu educație, care se respectă și care pun sănătatea pe un loc principal. Resort Bali Spa este o destinație SPA de calitate, pentru oricine este în căutare de liniște, relaxare și reechilibrare emoțională. Fiecare dintre oaspeții acestui loc își poate găsi echilibrul interior perfect printr-un mix de tratamente si terapii SPA, programe de nutriție și slăbire sănătoase, dar și programe DETOX. Toate programele noastre se pot adapta și personaliza în funcție de nevoile și dorințele clienților! ceea ce. trebuie să recunoaștem, nu se prea întâmplă nicăieri în România.

Relaxarea înseamnă răsfăț, înseamnă chiar și cîteva ore fără stres, fără griji, departe de rutina obositoare. Relaxarea începe cu liniștirea corpului și a minții. Relaxarea începe cu Bali Spa!

Bali Spa este construit pentru a reflecta atmosfera armonioasă din insula zeilor- Bali -, în jurul unui concept de wellness unic, centrul Bali Spa vă va întrece așteptările! Fiecare dintre oaspeții centrului își pot gasi echilibrul interior perfect printr-un mix de tratamente si terapii Spa personalizate.

Ritualurile noastre SPA sunt un omagiu adus vechilor secrete de sănătate asiatice, terapiilor SPA holistice din Indonezia, cât și celor mai avansate practici wellness. Programele Bali Spa sunt potrivite nevoilor și dispozițiilor individuale și sunt realizate de terapeuți bine pregătiți.

Am perfectat de-a lungul timpului o gamă largă de proceduri, ritualuri și tratamente SPA ce pot fi rezervate individual sau elaborate într-un program personalizat de către echipa noastră de experți în wellness.

Pregătiți-vă de relaxare, liniștiți-vă corpul și mintea în sanctuarul Bali Spa. Vă oferim 3 camere de tratament, saună finlandeză, piscină interioară încălzită, jacuzzi, baie cu plante și baie japoneză, cabinete pentru terapii corporale (electrostimulare, limfodrenaj), terasă exterioară, sală de fitness, pista pentru jogging în generoasa gradină a centrului nostru. Bucurați-vă de aerul ozonat în timp ce savurați ceaiul nostru special pentru relaxare, preparat cu grija si dragoste.

La Bali Spa ne mândrim cu o selecție distinctă de tratamente SPA atent alese atât pentru femei, cât și pentru bărbați: tratamente specifice pentru îngrijirea pielii pentru el și pentru ea, o varietate de tratamente de îngrijire a corpului, ritualuri anticelulită și de remodelare corporală.

Masajele corporale se adresează atât adulților, cât și copiiilor, bebelușilor și femeilor însărcinate. Toate programele noastre de relaxare se bazează pe ritualuri tradiționale din Europa și Indonezia, folosind cele mai bune produse, uleiuri naturale și plante medicinale.

Masaj la Bali Spa

Terapia prin masaj are nenumărate beneficii: reduce stresul, relaxează mușchii, îmbunătățește circulația, normalizează tensiunea arterială, îmbunătățește starea de spirit și imunitatea organismului.

Masaj balinez. Masajul balinez tradițional relaxează mușchii și vă eliberează de oboseală. Tehnicile de masaj balinez lucrează pentru a calma țesuturile afectate, a destinde mușchii tensionați si a reduce durerile articulare. Efectul de stimulare a circulației vă eliberează de starea de stres, pentru a vă reechilibra corpul și mintea. Aromaterapia joacă un rol esențial și de aceea, la Bali Spa folosim uleiuri tradiționale din Asia .
Masaj facial. Masajul facial stimuleaza producția de colagen, netezește și îmbunătățește textura pielii și actioneaza asupra sistemului limfatic pentru a drena mai bine fluidele și toxinele. Reduce pungile de sub ochi, iar fața dobândește contururi mai ferme. Masajul facial are și un puternic efect anti-îmbătrânire, deoarece masajul in puncte specifice poate relaxa țesutul muscular care provoacă riduri, atenuind ridurile de su-prafață și încetinind formarea ridurilor noi. În plus, eliberează tensiunea și facilitează absorbția produselor de îngrijire a feței. Rezultatul este o față mai luminoasă, mai strălucitoare, mai tonică.
Reflexoterapie. Conform știintei antice a reflexologiei, există 10 meridiane care trec prin corp din vârful degetelor de la mâini până în vârfurile degetelor de la picioare. Energia corpului nostru trece prin aceste meridiane. Din cauza stresului, aceste “circuite” se pot bloca în anumite zone. La Bali Spa, terapeuții noștri actioneaza asupra diferitelor puncte de presiune în picioare, care corespund organelor și sistemelor din întregul corp, în funcție de aceste meridiane. Astfel, energia blocată reîncepe să circule, iar corpul revine la starea de echilibru, de armonie.
Masaj cu pietre vulcanice. Cunoscut și sub denumirea de terapia cu pietre calde, masajul cu pietre vulcanice este una dintre cele mai eficiente terapii pentru relaxare totală, pentru a reduce stresul și anxietatea, durerea și tensiunea musculară, dar și durerile reumatice. La Bali Spa se folosesc pietre calde și netede aduse din râurile de pe insula Bali și din oceanul Indian. Pietrele sunt plasate strategic, în punctele energetice, pentru a induce o stare de relaxare, de a te simți “mai ușor”. Masajul efectuat de către terapeut împreună cu pietrele calde stimulează sistemul limfatic și ajută corpul să se detoxifieze.
Masaj pentru gravide. Masajul efectuat de terapeuții Bali Spa vizează relaxarea tensiunii musculare, îmbunătățirea circulației limfatice și a sângelui prin presiunea ușoară aplicată grupurilor musculare ale corpului. Studiile efectuate în ultimii 10 ani au arătat că nivelul hormonal asociat relaxării și stresului este modificat semnificativ în mod pozitiv atunci când terapia prin masaj este introdusă în îngrijirea prenatală a viitoarelor mame. Acest lucru duce la reglarea dispoziției și îmbunătățirea sănătății cardiovasculare. Masajul ajută de asemenea în reglarea multor disconforturi comune asociate cu sarcina, precum durerile de spate, picioarele umflate, oboseala musculară.
Masaj pentru bebeluși. Majoritatea mamelor își masează singure copiii și bine fac! Atingerea pozitivă prin masaj ajută bebelușii să se simtă iubiți, respectați și în siguranță, deoarece masajul facilitează comunicarea între adulți si copiii care încă nu pot să se exprime prin limbaj. Masajul pentru bebeluși are beneficii atât pentru copii, cât și pentru părinții acestora: reduce disconfortul provocat de colici sau constipație, îmbunătățește calitatea somnului și chiar le întărește sănătatea. Pentru masajul celor mai tineri oaspeți la Spa folosim ulei pur, de înaltă calitate, care este absorbit imediat, hidratând pielea bebelușilor.
Masaj anticelulitic. Masajul anti celulită efectuat de un terapeut bine pregătit este una dintre principalele arme care au cu adevărat efect împotriva pielii de portocală. Stimulând suprafața pielii, se trimite prin masaj un semnal mecanic si energetic celulelor si vaselor limfatice si sanguine, pentru a provoca un răspuns fiziologic cum ar fi activarea producției de colagen și elastină, activarea lipolizei și a circulației. Mai precis, se activează circulația în zona masată energic, pielea devine mai fermă, iar depozitele de grăsime subcutanate se netezesc prin drenaj. Masajul anticelulitic este un masaj mai profund și este o metodă eficientă de remodelare corporală, care dă rezultate. Masajul anticelulitic poate fi realizat în combinație cu alte tratamente sau cu diete.
Masaj terapeutic. Masajul terapeutic este o modalitate foarte bună de a vă îmbunătăți imediat modul în care vă simțiți. Elimină stresul, poate fi stimulant sau liniștitor și ajută la restabilirea echilibrului și a armoniei interioare. Terapeuții noștri vă vor oferi un tratament adaptat nevoilor dumneavoastră, indiferent că este vorba despre recuperare postoperatorie, o accidentare, o întindere musculară sau probleme de anxietate sau depresie.
Masaj „Milk & Honey”. Laptele și mierea sunt două ingrediente simple, care stau la baza a mii de produse de îngrijire ale pielii încă din antichitate. Relaxați-vă și bucurați-vă de efectele lor pe pielea dumneavoastră, în cadrul unei terapii ce combină beneficiile masajului balinez și efectele măștilor naturale cu miere și lapte.

Bali Spa se remarcă și printr-o serie de ritualuri balineze despre care este bine să aflați.

Ritual Balinez Traditional de Relaxare. Mușchii încordați sunt relaxați si pielea este revitalizată, regăsindu-și echilibrul natural prin acest ritual de vindecare, de alungare a stresului și a grijilor. Ritualul tradițional balinez respectă succesiunea de procedee care detensionează și relaxează profund trupul, mintea și spiritul.
Ritual Zen, pentru Trup & Suflet. Ritualul Zen vă va transporta într-un loc magic, în care vă veți putea elibera total de griji, de stres, de durere, de frică. Vă veți simți reîntineriți, ușori și mai încrezători în forțele proprii. Atunci când mintea și trupul se armonizează, reapare liniștea interioară, iar stresul și problemele cotidiene dispar precum o piatră într-o mare liniștită.
Ritual Anticelulitic & de Slăbit. Ritual cu rezultate exepționale în impulsionarea organismului de a elimina mai ușor grăsimea și celulita. Folosind ingrediente 100% naturale, vom folosi masajul și diverse terapii specifice pentru a vă ajuta corpul să elimine grăsimea și pielea să redevină fermă, tonifiată și hidratată. Ritual indicat tuturor celor care iși doresc să slăbească, să elimine mai rapid și mai ușor celulita, să aibă o piele mai frumoasă și mai fermă. .
Ritual Marin, de Revitalizare&Reîntineri re a corpului. Un tratament complet, de revitalizare și re-energizare a corpului și a minții. Atunci când aveți nevoie de un nou început, de a lăsa în urmă vechiul sine, atunci când doriți să vă ajutați cu adevărat pielea să strălucească, să radieze de sănătate și mai ales atunci când vreți să vă redobândiți energia și vitalitatea.
Baie ZEN pentru cupluri (2 persoane). Un weekend romantic la SPA este desăvârșit cu tratamentul regal javanez, care datează din secolul al XVII-lea. Ritualul de relaxare în doi începe cu un scrub blând, care are rolul de a curăța pielea de celulele moarte și de a deschide porii pentru o hidratare eficientă în timpul băii Zen-o baie calda relaxantă și parfumată cu arome de portocal și flori, care vă va destinde total. Un tratament regal adevărat, de experimentat în doi!
Baie de plante. O baie reconfortantă în aroma plantelor medicinale va face minuni asupra fizicului și a psihicului dumneavoastră! Relaxarea totală, eliminarea durerilor musculare, efectul terapeutic al plantelor și aromele seducătoare de salvie, levănțică, trandafiri, vă vor relaxa și încânta simțurile pregătindu-vă corpul pentru un somn profund și odihnitor.
Tratamente corporale

Conceptul de wellness Bali SPA include terapii complete pentru minte, suflet și corp. Modul în care ne simțim depinde de foarte multe ori și de modul în care arătăm. Orice schimbare majoră începe cu pași mici. De aceea, in centrul nostru de spa și wellness aveți la dispoziție cele mai eficiente tratamente corporale pentru a vă ajuta indiferent de obiectivul pe care îl urmăriți: relaxare, liniștire a corpului și a minții, slăbire, detoxifiere, stare de bine și sănătate!

Împachetare cu vin roșu & masaj balinez. Beneficiile vinului roșu sunt demult timp cunoscute și aplicate în tratamentele faciale și corporale, în produse pentru ten și corp. Terapia începe cu un scrub blând pentru a pregăti pielea, după care se aplică o mască ușor încălzită din vin, bogat in fitonutrienți și antioxidanti. Urmează împachetarea la cald pentru a maximiza absorbția măștii de corp, care va elimina celulele moarte, va hidrata profund și va lăsa în urmă o piele strălucitoare, sănătoasă. Răsfățul cu vin roșu se completează perfect cu relaxantul masaj balinez, care va elimina din corp orice urmă de stres, de oboseală și va armoniza energiile din corp.
Împachetare cu vin roșu & masaj balinez, masaj facial. Acest tratament corporal și facial complet este destinat tuturor celor care vor să maximizeze efectele anti-îmbătrânire ale vinului roșu și ale masajului facial, cu efectul de relaxare și detoxifiere, impulsionate de masajul balinez autentic. După un scrub blând aplicat pe corp, urmează masca de vin încălzit. Vinul roșu este bogat in fitonutrienți și antioxidanți, resveratrolul fiind recunoscut și în lumea medi-cală pentru efectele sale atât la interior, fiind indicat în afecțiunile cardiovasculare, cât și în exterior, ca bază pentru nenumărate creme, seruri și tratamente pentru rejuvenarea facială și corporală. Împachetările cu vin au rezultate vizibile, ajutând pielea să elimine celulele moarte, hidratează în profunzime și redeau fermitatea și strălucirea, inclusiv în zonele cu probleme, acolo unde nici cremele de corp grase nu mai dau randament. Masajul balinez pentru față și corp completează întregul ritual, hrănind pielea cu uleiuri esențiale tradiționale din Bali, activează circulația și stimulează relaxarea totală.
Scrub pentru corp cu cafea, lapte, miere si lamaie & masaj balinez. Masajul balinez este recunoscut în întreaga lume datorită efectelor sale minunate asupra psihicului și stării de bine, dar și asupra fizicului. În afara de relaxarea și detensionarea pe care reușește să le inducă și celor mai anxioase persoane, este extrem de eficient în hidratarea profundă a pielii. La Bali SPA folosim uleiuri naturale tradiționale, din insula zeilor-Bali. Pentru maximizarea efectelor este indicată pregătirea pielii înainte, adică eliminarea celulelor moarte și deschiderea porilor pentru o absorbție mai bună a uleiurilor folosite în cadrul ritualului de masaj balinez. Scrub-ul pentru corp cu cafea, lapte, miere și lămâie este printre cele mai bune metode de a curăța, hidrata și a reda strălucirea pielii deoarece: reduce inflamația, este bogat în antioxidanți, exfoliază pielea cu blândețe, reduce celulita, redă luminozitate pielii și reduce inclusiv cearcănele și pungile de sub ochi. Tratamentul corporal cu scrub este indicat tuturor celor care își doresc să elimine celulita și kilogramele în plus, să își pregătească pielea pentru bronz, dar și pentru iarnă, și să se bucure de o piele fină și curată, de bebeluș. Masajul de relaxare balinez va activa circulația sangvină și limfatică, desăvârșind efectele scrub-ului. În plus, senzația de relaxare, de ușurare va fi completă.
Scrub pentru corp cu cafea, lapte, miere si lamaie. Scrub-ul pentru corp cu cafea, lapte, miere și lămâie este printre cele mai bune metode de a curăța, hidrata și a reda strălucirea pielii deoarece: reduce inflamația, este bogat în antioxidanți, exfoliază pielea cu blândețe, reduce celulita, redă luminozitate pielii și reduce inclusiv cearcănele și pungile de sub ochi. Tratamentul corporal cu scrub este indicat tuturor celor care își doresc să elimine celulita și kilogramele în plus, să își pregătească pielea pentru bronz, dar și pentru iarnă și să se bucure de o piele fină și curată, de bebeluș. Scrub-ul este un tratament de bază în pregătirea pielii pentru diverse alte proceduri corporale, pentru a maximiza efectele masajului anticelulitic sau de relaxare sau pentru a ajuta pielea să elimine mai ușor toxinele din corp.
Proceduri de estetică corporală

Mulți dintre oaspeții acestei locații aleg ca destinație Bali Spa deoarece prețurile sunt accesibile, atmosfera este liniștită și intimă și pentru că li se pune la dispoziție tot ceea ce oaspeții au nevoie pentru a se relaxa și a regăsi armonia dintre fizic și mental.

În cazul oaspeților care își doresc să arate mai bine, să elimine kilogramele în plus, au fost aduse în centrul wellness Bali Spa o serie de dispozitive medicale care să îi ajute în eliminarea depozitelor de grăsime încăpățânată, a celulitei și a fluidelor reținute în exces de organism:

  • Remodelare corporală cu ultrasunete. Tehnologia cu ultrasunete permite ca energia ultrasunetelor să se concentreze doar pe zona tratată, adică să actioneze selectiv asupra celulelor adipoase subcutanate, afectându-le membrana. După descompunerea țesutului adipos (membranele celulare grase), grăsimea este eliberată în fluidul interstițial între celule, fiind eliminată în mod natural de către organism. Lipoliza cu ultrasunete este recomandata pentru reducerea grăsimii de pe abdomen, fese, picioare și brațe.
  • Drenaj limfatic. Cea mai eficientă metodă aplicată atât în tratamentele estetice cât și în medicina sportivă pentru slăbirea rapidă și detoxifiere este drenajul limfatic. Procedura este relaxantă, total nedureroasă și are ca efecte reducerea celulitei și a apei acumulate în exces, slăbirea și detoxifierea, cât și eliminarea senzației de picioare grele, obosite.
  • Electrostimulare. Slăbirea în centimetri se poate face și în afara sălii de fitness. Pentru rezultate rapide și când simțiți nevoia unui impuls pentru a stimula metabolismul câteva ședințe de electrostimulare pot face minuni.

În cazul în care doriți un program personalizat care să combine nutriția cu relaxarea și procedurile corporale, în funcție de nevoile și obiectivele pe care le aveți, echipa Bali SPA vă stă la dispoziție. După o evaluare completă, vom construi împreună un program intens sau relaxat, pentru a obține cele mai bune rezultate, în cel mai scurt timp.

Programele Detox se bucură și ele de un foarte mare succes.

Programele de tip detox sau detoxifierea funcționează în principiu prin împiedicarea corpului de a-și folosi sursele obișnuite de hrană. În schimb, pe niște perioade limitate de timp, într-un mediu controlat, corpul este hrănit doar cu alimente benefice, înalte în nutrienți pentru a-și recăpăta vitalitatea, pentru îmbunătățirea sănătății și a stării generale de bine.

Indiferent dacă vă doriți să vă treceți printr-un program detox cu sucuri din legume și fructe, să mâncați raw vegan sau pur și simplu să renunțați la alimentele acide, atunci Bali Spa, primul centru holistic de slăbire, detox și wellness din România este locul perfect pentru un tratament de detoxifiere eficient atât pentru trup, cât și pentru minte.

Bali Spa este o destinație excelentă pentru o detoxifiere, deoarece una dintre fundațiile sănătoase ale conceptului nostru de wellness este că detoxifierea trupului și a minții realizată în mod constant este primul pas spre îmbunătățirea sănătății generale. Programele noastre detox includ o evaluare inițială complexă pentru a întelelege nevoile fiecărui organism în parte, cât și nevoile personale în ceea ce privește îmbunătățirea sănătății și a stării de bine.

În plus la Bali Spa vă oferim o gamă întreagă de terapii spa complementare pentru întinerire și relaxare totală, inclusiv tratatamente de remodelare corporală, masaje cu rol de detoxifiere și drenaj limfatic, precum și curățarea colonului.

Program detox

Programul detox de la Bali Spa include postul cu sucuri proaspete din fructe și legume, suplimentele și ceaiuri cu rol de detoxifiere, dietă vegană, mișcare, curățarea colonului, relaxare la spa, masaj balinez, tratamente de remodelare corporală și meditație. Conceput pentru a vă elibera corpul și mintea de toxine, programul detox Bali Spa funcționează în toate direcțiile necesare pentru a vă îmbunătăți sănătatea, modul în care vă simțiți și arătați.

O cură de detoxifiere la Bali Spa vă ajută să reîncepeți vă ascultați corpul și să îi înțelegeți mai bine nevoile, să mâncați mai sănătos, să vă limpeziți gândurile prin meditație și tehnici de mindfulness. Detoxul înseamnă și redecoperirea puterii interioare, a revitalității, redobândirea energiei necesare pentru a vă atinge scopurile. Terapeuții noștri vă vor îndruma pe tot parcursul programului și vom crea pentru fiecare dintre dumneavoastră un plan de wellness personalizat și realizabil.

Mai mult decât atât, veți fi răsfățați cu cele mai relaxante terapii și tratamente SPA, care vă vor elibera de tensiunea musculară, vă vor tonifia corpul și vor impulsiona pierderea în greutate.

Nu în cele din urmă, centrul Bali Spa este poziționat într-o locație de vis, intimă, care oferă un lux confortabil, unde liniștea, natura și aerul puternic ozonat fac singure minuni în relaxarea minții și a corpului.

Când ai nevoie de un program DETOX?

În condițiile în care suntem în continuu contra cronometru, într-o lume în care alimentele procesate domină rafturile magazinelor, activitatea profesională este extrem de stresantă, iar stilul de viață este predominant sedentar, acumularea de toxine în organism este un lucru inevitabil.

Corpul uman are propriul sistem natural de detoxifiere, dar nu este întotdeauna capabil să țină pasul. Chiar și cei care fac un efort conștient de a evita hrana nesănătoasă și de a face mișcare în mod regulat pot fi totuși expuși toxinelor din pesticide, conservanți, poluării din orașe și alți factori care sunt mai greu de controlat.

Afecțiunile cardiace, hipertensiunea arterială, diabetul zaharat, accidentele vasculare cerebrale și obezitatea au fost toate asociate cu un exces de astfel de toxine în organism. Înainte de a se îmbolnăvi, corpul nostru ne trimite semnale pentru a ne atrage atenția. Iată care sunt principalele semnale că aveți nevoie de un program DETOX:

  • Sunteți într-o slujbă sau într-o relație stresantă?
  • Vă simțiți mereu obosiți și nu aveți energie?
  • Sunteți blocați într-o rutină nesănătoasă de care vă este greu să vă îndepărtați?
  • Căutați confort prin consumul de alimente, alcool și țigări?
  • Suferiți de digestie încetinită, pielea vă arată rău sau aveți imunitate scăzută?
  • Suferiți de anxietate sau sunteți în permanență neliniștiți?
Beneficiile programului DETOX

Pentru a face transformări de lungă durată în ceea ce privește alegerile sănătoase, stilul de viață și managementul stresului este necesar să faceți câțiva pași în această direcție. Câteva zile de detox într-un mediu relaxant, confortabil și sigur vor face minuni în această privință.

O vacanță detox va elimina toxinele acumulate din corp, vă oferă un impuls energetic natural, ajută la reglarea metabolismul, îmbunătățind sistemul imunitar și restabilind echilibrul sistemelor digestive, nervoase și hormonale.

Un program de detoxifiere poate varia ca și durată între o zi sau două (Detox week-end) până la o lună. Deși efectele unei cure de detoxifiere pot fi văzute în câteva zile, Bali Spa, dar și alți profesioniști din domeniu vă recomandă un minim de 1 săptămână, în mod ideal 2 săptămâni, pentru a obține cele mai bune rezultate.

Iată care sunt beneficiile programului Detox Bali Spa:

  • Creșterea energiei, a vitalității și a rezistenței
  • Îmbunătățirea imunității și rezistența la boli & infecții
  • Creșterea și echilibrarea metabolismului pentru controlul greutății
  • Pierderea în greutate, pierderea de grăsime, pierderea în centimetri
  • Îmbunătățirea funcțiilor digestive, cum ar fi absorbția și eliminarea
  • Reducerea retenției de lichide
  • Dureri articulare reduse și mobilitate crescută
  • Somn odihnitor
  • Un sentiment de pace și calm interior
  • Claritate mentală, putere de concentrare, îmbunătățirea memoriei
  • Stare de spirit pozitivă și echilibru emoțional.
  • Creșterea motivării și a entuziasmului
  • Piele și ochi luminoși
  • Starea îmbunătățită a părului și a unghiilor
  • Îmbunnătățirea alegerilor alimentare
  • Vă veți simți mai fericit, mai sănătos și mai ușor (fizic și mental)

Nutriția este și ea un punct forte al procedurilor de la Bali Spa.

Bali Spa este primul centru holistic de slăbire, detox si wellness din România. Oaspeții fideli ai centrului se reîntorc pentru experiența completă pe care le-o oferă centrul. Indiferent că este vorba despre un week-end de relaxare în doi la SPA, un program complet de detoxifiere sau o mini-vacanță pentru pierderea kilogramelor în plus, nutriția joacă un rol esențial. Este mai mult decât combustibil pentru organism deoarece are rezultate imediate asupra modului în care ne simțim și arătăm.

La Bali Spa se lucrează să se armonizeze corpul din interior spre exterior, prin gama largă de activități, cu accent pe promovarea unei stări de sănătate, de vindecare, și cu ajutorul alimentației. Bucătarii cemtrului își folosesc talentul culinar pentru a respecta cerințele specifice ale planului nutrițional, pentru a crea mâncăruri și sucuri apetisante, bogate în nutrienți și delicioase ca gust.

Sănătatea începe în bucătărie, în alegerea alimentelor corecte. Misiunea în programul de nutriție este să fie oferită tuturor oaspeților hrană de calitate, de proveniență locală, organică, care te reconectează cu natura și care desfată papilele gustative.

În meniurile centrului se regăsesc o serie de mâncăruri ușoare, echilibrate, bogate în nutrienți și sărace în calorii, însă absolut delicioase. Meniul din restaurantul Bali SPA vă permite să explorați arome minunate din bucătăria asiatică, mediteraneeană și românească, delicii vegetariene, dar și cu carne.

Prin programele de nutriție pe care le elaborează specialiștii centrului se dorește pe de o parte adoptarea un stil de viață mai sănătos, dar și detoxifierea și slăbirea, misiunea centrului fiind aceea de a inspira și încuraja pe clienți să aleagă sau să gătească mai des mese ușoare, rapide și nutritive, cu un echilibru între nutrienți și ingrediente sănătoase.

Alimentele sănătoase sunt bogate în vitamine, minerale, fibre și alți nutrienți esențiali, care joacă un rol-cheie în sănătatea umană. De exemplu, deficitul de fier poate provoca anemie, aportul inadecvat de fibre conduce la constipație, în timp ce deficitul de calciu și vitamina D se consideră a fi principalul vinovat pentru osteoporoză sau rahitism. Și acestea sunt doar câteva din numeroasele probleme de sănătate pe care le puteți dezvolta dacă dieta dumenavoastră nu conține toate substanțele nutritive necesare, în cantitățile potrivite. Și în cantități excesive, mulți factori alimentari pot provoca probleme de sănătate. Consumul excesiv de alimente grase poate duce la boli cardiovasculare, în timp ce o dietă bogată în carbohidrați crește riscul de diabet. Mai mult, dieta proastă a fost asociată cu unele tipuri de cancer.

La Bali Spa aveți de a face cu un meniu de wellness în fiecare farfurie și pahar de la Bali Spa: alimente proaspete, naturale, o dietă alcalină, bazată pe legume și fructe, dar și alte produse neprocesate, fără conservanți și fără aditivi alimentari. Armonia este una dintre valorile pe care le adoptă specialiștii Bali Spa în tot ceea ce fac, iar echilibrul fiecărui oaspete în parte se poate atinge în mod diferit.

Unele alimente pot fi mai benefice sau mai potrivite în funcție de o sumedenie de factori, inclusiv alergiile și intoleranțele alimentare sau diferite afecțiuni. Cu toate aceastea, cu toții avem nevoie de alimente speciale, care ajută la funcționarea corpului nostru la parametrii optimi, pentru susținerea unui sistem imunitar puternic.

Fie că vreți să pierdeți câteva kilograme sau aveți nevoie de o transformare completă, unul dintre lucrurile care vă poate ajuta imediat este să vă schimbați ritualurile, lăsând în spate rutina obișnuită. Începeți de astăzi, programând o vacanță de slăbire la Bali SPA! Programul centrului vă va permite să faceți schimbările necesare pentru a vă îmbunătăți în mod considerabil modul în care arătați, vă simțiți și vă raportați la corpul dumneavoastră!

Dacă v-ați hotărât cu adevărat să faceți o schimbare în bine, să eliminați kilogramele în plus printr-o dietă și un program de fitness personalizat, să vă bucurați de cele mai relaxante terapii SPA, de tratamente de remodelare corporală care dau rezultate și să regăsiți echilibrul interior și starea de bine, bine ați venit la Bali Spa!

Bali SPA, primul centru holistic de slăbire, detox și wellness din România v-a pregătit un program de slăbire sănătoasă, personalizat, care să vă stimuleze metabolismul pentru o schimbare profundă, de durată.

Centrul are o abordare complexă, iar prin combinația de tratamente spa și de remodelare corporală, dieta personalizată și îndrumarea specialiștilor în nutriție, psihologie și sport veți obține și veți reuși să vă mențineți greutatea ideală pe termen lung.

Am reținut în cadrul acestei lungi prezentări a Fabricii de Sănătate de la Cornu intitulată Resort Bali Spa mesajul gazdelor acestui adevărat sanctuar de sănătate fizică și mentală:

”La Bali SPA tot ce se întâmplă este pentru dumneavoastră, oaspeții noștri. De aceea, în cadrul primului centru holistic de slăbire, detox și wellness din România, vă puteți crea singuri propriul program integrat de SPADetox sau Slăbire ori puteți alege unul dintre programele noastre, care poate fi oricând adaptat nevoilor și preferințelor dumneavoastră!

Indiferent dacă veniți la Bali SPA să vă relaxați, să vă de-stresați sau să vă simțiți bine pur și simplu, vă vom ajuta să profitați la maxim de vacanta dumneavoastră! De la masaje faciale, masaje corporale și scrub-uri, până la exerciții revigorante de aqua gym, programele Bali SPA au fost concepute pentru a vă menține corpul și mintea în armonie deplină.

La Bali Spa combinăm tratamente tradiționale indoneziene de frumusețe cu tehnici și echipamente moderne, pentru a ne asigura că veți beneficia de o experiență relaxantă, revitalizantă și luxoasă. Personalul prietenos, grijuliu și bine pregătit, vă va ajuta să vă relaxați, pentru a vă bucura în totalitate de aceast timp acordat sănătății dumneavoastră.

Bali SPA este un sanctuar pentru răsfăț, locul unde sunteți cea mai importantă persoană din lume, unde personalizăm toate experiențele și tratamentele noastre pentru a vă satisface orice fel de cerință.

Fie că este vorba doar de un masaj profund relaxant, fie de o experiență SPA completă, echipa noastră va avea grijă de nevoile dumneavoastră. Alegeți tratamentele pe care le preferați. Creați-vă propria experiență spa, combinând ceea ce vă place și ce vă face cel mai bine corpului și psihicului dumneavoastră! Contactați-ne la [email protected] și creați-vă propriul program SPA!

Când nivelul stresului este prea mare în mod constant, este esențial să ne acordăm timp pentru restabili armonia, echilibrul în viața noastră. Programele Bali SPA se concentrează pe eliberărea de stres și anxietate pentru a obține acea stare de relaxare totală. Selectia noastră de terapii și tratamente de relaxare și revitalizare va vor umple mintea, corpul și sufletul.

Modul în care vom avea grijă de corpul dumneavoastră va contribui la eliminarea tensiunii musculare, la ameliorarea durerilor de cap, la îmbunătățirea calității somnului, la refacerea energiei și regăsirea echilibrului dintre spirit, minte și trup.

Conceptul de wellness al Bali SPA a fost dezvoltat în jurul elementelor de bază ale longevității și sănătății: odihna și relaxarea, mișcare fizică și nutriție corectă. Toate sunt esențiale pentru a duce o viață lungă, fericită și sănătoasă.

Programele de wellness Bali SPA sunt inspirate din ritualurile tradiționale de sănătate asiatice, combinate cu cele mai eficiente terapii occidentale. Abordarea noastră holistică asupra minții, corpului și spiritului și faptul că ne concentrăm pe un itinerar personalizat, a dus la conceperea unor programe care să răspundă nevoilor fiecărui oaspete în parte, abordând cele mai importante elemente ce țin de sănătate și wellbeing.

Rolul nostru este să vă identificăm nevoile personale, să vă oferim sprijin și îndrumare în călătoria dumneavoastră pentru o viață mai sănătoasă, eliberarea de stres, de griji, de obiceiuri nesănătoase și redobândirea energiei. Obiectivul nostru este să vă simțiți mai relaxați, mai sănătoși și mai energici la finalul sejurului dumneavoastră!”

Resort Bali Spa se găsește într-o locație liniștită în mijlocul unei livezi de meri din localitatea Cornu de Jos. Construit de la zero, acest resort în miniatură beneficiază de o construcție deșteaptă, bine gândită care îi oferă turistului și spațiu și intimitate și multă personalitate, spațiile și mobilierul de foarte bună calitate justificând pe deplin tema ideii de Bali, de destinație exotică și de proceduri de recuperare și relaxare.

Am vrut să spun că mobilierul este adus din Bali, că multă vreme maseurii care asigurau un tip de masaj specific acestei țări erau veniți din Bali, că tot ceea ce există și se întâmplă și acum este la standarde foarte înalte așa cum a fost gândit proiectul de la bun început.

Nu mai vorbim de calitatea excepțională a aerului despre care specialiștii spun că este o binefacere a naturii, recomandând și expunerea la soare, și drumețiile și, de ce nu, o plimbare cu bicicleta.

Resort Bali Spa este un loc de relaxare și odihnă activă, cu posibilități diverse de petrecere a timpului liber, cu acces la SPA și la proceduri de recuperare medicală, inclusiv cu posibilitatea selectării unui meniu bine gândit care îi oferă posibilitatea turistului să se îngrijească de propria siluetă.

Resort Bali Spa este încadrat la 4 stele. Este o greșeală. Oricând, și în fața oricăror exigențe locația poate primi cu lejeritate încadrarea la 5 stele.

Resort Bali Spa oferă accesul gratuit la o piscină interioară, facilități spa și de fitness, precum și un teren de badminton și serviciu de închiriere de biciclete. Este disponibil WiFi gratuit în întreaga clădire.

Camerele, restaurantul, zona SPA, zonele de socializare, sala pentru conferințe sunt superbe.

Decorate cu elemente în stil balinez, cu mobilier de foarte mare calitate, ales și aranjat cu mult bun gust și rafinament camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV, frigider și seif. Fiecare unitate de cazare are canapea și baie privată. Există uscător de păr și papuci.

Oaspeții se pot relaxa la bar sau în grădina mare cu terasă, foișor și facilități de grătar.

Se cuvine a spune că localitatea Cornu arată excepțional. Mult mai bine decât majoritatea orașelor și comunelor din România.

Există asfalt bine îngrijit pe toate străzile localității, apă și canalizare în toată localitatea, trotuare frumoase, iluminat public, multe spații verzi și un parc pentru plimbare. Practic, întregul centru al localității este un adevărat parc fiindcă aproape toate străzile din centru au arbori și ronduri de flori bine îngrijite. Curățenia în localitate este una din cărțile de vizită ale localității și ale ospitalității oamenilor din Cornu. Care, fiecare în parte, contribuie prin activitatea sa la păstrarea curățeniei în localitate.

Administrarea comunei Cornu de către primarul Cornel Nanu și întreaga echipă de la Primărie este impecabilă.

Localitatea dispune de o sală de sport, de teren de fotbal, în viitor, și de un bazin de înot, de cămin cultural și de o bibliotecă, de muzeu, de o mănăstire aflată într-un loc care asigură o perspectivă sublimă a zonei, de multe activități cultural-artistice, sportive și educative adresate atât localnicilor cât și turiștilor veniți în comuna Cornu.

Gara din Câmpina este la 7 km, iar Aeroportul Internațional Otopeni se află la 80 km. Serviciul de transfer la/de la ambele locații este oferit la cerere și la un cost suplimentar. Există parcare privată gratuită la proprietate.

Nu pot să închei această scurtă prezentare fără a vă oferi și coordonatele de contact ale oamenilor minunați care lucrează la Resort Bali Spa pentru clienți.

Adresa: <a href="tel: Strada Stadionului, Nr. 349
Cornu, Prahova, Romania, EU”>Strada Stadionului, Nr. 349, <a href="tel: Strada Stadionului, Nr. 349
Cornu, Prahova, Romania, EU”>Comuna Cornu, Prahova, Romania

Telefon: +40 731 831 161,

E-mail: [email protected]

Misiunea Bali Spa este de a îi ajuta pe oaspeții noștri să își consolideze echilibrul interior, să își redescopere frumusețea interioară și exterioară, oferindu-le servicii complete de îngrijire și armonizare a corpului, minții și sufletului.

Oricând aveți nevoie de relaxare, de reechilibrare emoțională sau fizică, când aveți nevoie să vă simțiți și să arătați mai bine, sunteți așteptați cu drag și prietenie la Bali Spa!