Suficient de aproape de București încât să nu te confrunți cu problemele traficului și suficient de departe încât să te poți bucura de câteva zile liniștite la munte, să te deconectezi într-o zonă superbă, cu aer curat și natură cât vezi cu ochii.

La Valea Doftanei Glamping găsești tot ce îți poți dori după o săptămână lungă la birou: natură, liniște, activități în aer liber de tot felul, spațiul verde pe care ți l-ai dorit dintotdeauna doar pentru tine și multe alte surprize pe care te lăsăm să le descoperi singur. Sau poate fi noul tău loc preferat de remote work, imaginează-ți cum ar fi să lucrezi într-o grădină frumos amenajată, cu vedere la munte, din mijlocul satului Trăisteni din Valea Doftanei.

Oricare ar fi scopul vizitei tale, experiența pe care ți-o oferim va fi una de-a dreptul inedită. Te așteptăm să descoperi proiectul nostru de suflet și să te convingi singur de stările minunate pe care ți le va aduce un loc autentic, din apropierea Bucureștiului.

Aici vei găsi răspunsul la cele mai frecvente întrebări despre noi

Este potrivit pentru copii?

Corturile noastre de glamping sunt adecvate pentru copiii de toate vârstele, iar la locația noastră punem la dispoziția acestora o trambulină și câteva jucărioare care să le facă timpul petrecut aici cât mai plăcut.

Suntem în siguranță?

Locația noastră se află în centrul satului Trăisteni din Valea Doftanei și este împrejmuită cu un gard de fier și gard electric astfel, este foarte puțin probabil ca alte animale sălbatice să poată intra pe teritoriul nostru. De asemenea, dispunem de un sistem de monitorizare cu camere video care ne transmite live orice informație de la locație.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

UTILITĂȚI

Ai acces la toate utilitățile (apă, electricitate, internet wireless) iar băile noastre sunt comune dar igienizate permanent.

    Ce să iau cu mine?

Locația noastră se află în comuna Valea Doftanei, la aproximativ 800 de metri altitudine. Comuna se află la poalele Munților Baiului și Grohotiș, iar seara temperaturile pot scadea și până la 10 grade în lunile de vară. De aceea, recomandăm oaspeților noștri să vină pregătiți cu haine specifice sezonului rece și încălțări adecvate dacă doresc să facă drumeții. 

ANIMALE DE COMPANIE

Din păcate nu permitem accesul animalelor de companie.

VOUCHERE/CARDURI/TICHETE DE VACANȚĂ

Pentru moment nu acceptăm plata cu vouchere/carduri/tichete de vacanță