Mă bucur enorm că sunt mulți români întreprinzători care, conștienți de frumusețea locurilor în care trăiesc. și-au asumat cu responsabilitate misiunea de a construi și a oferi cele mai bune condiții pentru primirea oaspeților în localitatea lor.

Municipiul Câmpulung este un oraș frumos, un oraș cu o istorie minunată dar și cu un prezent și viitor care îi oferă șansele de a reveni la măreția de odinioară. De multe ori trecem în grabă prin Câmpulung, de cele mai multe ori folosind aș zisul drum de camioane (centura Câmpulungului), ocolind un oraș frumos și care cu fiecare zi a ultimilor 3 ani, se înnoiește, trăiește o nouă tinerețe.

Am scris în urmă cu aproape un an un articol frumos despre Câmpulung. Vă indic acum linkul de pe care puteți citi o scurtă invitație la călătorie spre acestă minunată zonă a României. https://coltisorderomania.ro/2022/10/31/hai-la-campulung-cetatea-intemeietorilor-de-tara/

Vă rog să citiți articolul fiindcă acolo sunt informații esențiale despre Municipiul Câmpulung. Cu promisiunea că vom reveni cu alte și alte informații despre acest loc.

Dar fiindcă turistului i se pare foarte important locul unde poate fi cazat, o să vă fac o invitație într-unul din complexele care satisfac toate exigențele unui turist pretențios. Complexul Panoramic ”Ciobănașu”.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook