Târgul de Turism al României (TTR), cea mai vizibilă manifestare pentru industria turistică românească, reunește agenţii de turism, tour-operatori, organizaţii şi asociaţii de turism naţionale, regionale şi internaţionale, oficii şi administraţii locale şi regionale.

Deoarece Târgul de Turism al României prezintă cele mai avantajoase oferte de călătorie și vacanţă către toate colţurile lumii și promovează turismul românesc, vizitatorii au la dispoziţie cea mai bogată ofertă pentru petrecerea timpului liber.

Zonele turistice ale ţării noastre se află printre sutele de oferte pentru excursii și sejururi ce privesc aria turismului montan, al Mării Negre și al Deltei Dunării și nu lipsesc nici pachetele personalizate pentru stațiunile şi zonele balneare sau agroturistice.

De asemenea, companiile expozante au pregătit și pachete turistice pentru litoralul grecesc sau bulgăresc, oferte pentru petrecerea Sărbătorilor Pascale, dar şi reduceri pentru destinații exotice.

Evenimentele conexe, lansările de produse din cadrul Târgului de Turism, ediția de primăvară 2024 contribuie la consolidarea industriei turismului din țară noastră prin promovarea zonelor de atracție turistică și prin organizarea de dezbateri în care sunt abordate problemele industriei, împreună cu autoritățile din domeniu.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook