Stațiunea Băile Felix este un loc în România care adună aproape în unanimitate aprecieri extreme de elogioase la adresa calității serviciilor turistice practicate de agenții economici din zonă. Din acest motiv am ales să vă prezentăm unul din hotelurile care fac cinste și dau strălucire turismului românesc: Lotus Therm Spa&Luxury Resort 5*.

Amplasat aproape de liziera pădurii, în preajma lacurilor cu lotuși sacri, nuferi albi, nuferi termali, Lotus Therm Spa & Luxury Resort 5* este un spațiu dătător de vitalitate și de echilibru.

Adresa hotelului este în Stațiunea Băile Felix, comuna Sânmartin, județul  Bihor.

Relaxarea și refacerea sunt duse la perfecțiune în unicul complex termal de 5 stele din România. Fiecare element este special conceput pentru a-ți aminti în fiecare clipă că, pentru noi, tu ești un client valoros. Confort absolut, rafinament și bun gust, totul într-o ambianță luxuriantă. Strălucire, eleganță pură, relaxare care se transformă în refacere, împrospătare și întinerire.

Lotus Therm Spa & Luxury Resort 5* este o proprietate elegantă situată în Băile Felix, chiar lângă pădure şi la aproximativ 10 minute de mers pe jos de centru. Acesta oferă acces gratuit la un parc acvatic cu bazine termale interioare şi exterioare, un centru spa şi de tratament şi acces gratuit la internet WiFi în toate zonele. Parcarea proprietăţii este disponibilă la un cost suplimentar.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Hotelul are un număr total de 180 de camera, din care 79 sunt single, 40 de camere duble din care 3 sunt pentru personae cu dizabilități și 53 de apartamente din care 47 sunt standard iar restul de 6 sunt speciale:  VIP, Honeymoon, Gold, Blue. Apartamentul este format dintr-o cameră cu pat matrimonial și o camera de zi care comunică între ele dar sunt despărțite de o ușă glisantă. Suita este formată din două camere duble care comunică între ele, fiecare cu pat matrimonial.

Toate camerele şi suitele sunt decorate cu mobilier la comandă şi oferă aer condiţionat, smart TV şi o baie privată dotată cu duş, uscător de păr, papuci, halate de baie şi articole de toaletă gratuite.

Complexul dispune de 3 săli de conferințe. Versatile și neconvenționale, cele 3 saloane ale hotelului Lotus Therm Spa&Luxury Resort 5* se adaptează cu ușurință unor evenimente diverse.

Capacitate: Salon Topaz 100 locuri, Salon Opal 150 locuri, Salon Onix 200 locuri. Evenimente care se pot organiza în ele: conferințe, traininguri, cursuri, simpozioane, seminarii, nunți, banchete, botezuri, aniversări.

Complexul pune la dispoziția turiștilor o serie de servicii și facilități (servicii gratuite pentru toți clienții):
Acces Aquapark 
Informații despre atracțiile zonei și programe turistice 
Primirea și transmiterea mesajelor și corespondenți 
Bete Nordic Walking 
Comisionar curier 
Saună uscată 
Păstrarea obiectelor uitate 
Saună umedă 
Cameră depozitare bagaje 
Fântană de gheață 
Transportul bagajelor 
Teren de volei 
Apel de trezire 
Reviste și ziare 
Acordare de prim ajutor în caz de urgență 
Informații privind mijloacele de transport și comenzi taxi 
Informații culturale și rezervări 

Complexul pune la dispoziția turiștilor o serie de servicii și facilități (servicii suplimentare cu taxă): 
Tratament balnear și Wellness&SPA 
Închiriere masă Ping-Pong 
Masaj 
Închiriere jocuri (Remi, Sah, Table) 
Tratamente Geriatrice 
Săli de conferințe și evenimente (3) 
Cosmetică 
Servicii de spălătorie și călcat 
Manichiură-Pedichiură 
Convorbiri telefonice interne și internaționale, fax 
Coafor 
Xerox 
Gold SPA (Masaje și 3 tipuri de saune) – Aquapark Felixarium 
Magazin 
Cameră de gheață (GOLD Spa Aquapark Felixarium) 
Transport aeroport Oradea

Parcul acvatic Felixarium are 14 piscine interioare şi exterioare cu apă termală, un bar la piscină şi un teren de volei pe plajă, precum şi un loc de joacă pentru copii. Cupola retractabilă de la piscinele interioare permite oaspeţilor să admire cerul în timp ce se relaxează. Centrul spa Gold al hotelului oferă 3 tipuri de saune, diverse masaje şi o cameră de gheaţă.

Cu o investitie de aproape 30 de milioane de euro, Lotus Therm Spa&Luxury Resort include un aquapark inedit, unic în România. Felixarium este construit și proiectat la cele mai înalte standarde și oferă distracție și surprize, indiferent de vârsta. 14 piscine interioare și exterioare cu recirculare și apă termală, jacuzzi, peșteri, cascade, 2 tobogane, zone de luat masa (Cascada Bar, Yammi Grill, Tiki Bar), teren de beach volley, centrul GOLD SPA cu 3 tipuri de saună și cameră de gheață.

Însă, atracția principală ramane cupola retractabila de deasupra piscinelor interioare care lasa la vedere un impresionant spectacol celest, diurn sau nocturn.

Oaspeţii se pot bucura de mese în restaurantul principal Ambra Salon, care serveşte băuturi şi mâncăruri internaţionale. Cristal Cafè serveşte cafea, ceai, sucuri proaspete, cocktailuri şi vin în hol. Un centru de conferinţe şi 3 săli de evenimente sunt disponibile pentru diverse ocazii.

Lux și excelență în domeniul serviciilor de balneologie și SPA 

Centrul de tratament balnear și SPA, Nelumbo Med-SPA, este perfect conectat cu hotelul de 5 stele pentru ca intimitatea oaspeților noștri este supremă. Centrul dispune de cele mai variate servicii și terapii: hidroterapie,împachetari și băi cu nămol, împachetări cu parafină, electroterapie, hidrokinetoterapie, kinetoterapie, masaje, piscine interioare cu apă termală, cosmetică, saune și o fântănă cu gheață pentru curajoșii care vor să se răcorească. Apele termale din Băile Felix sunt cele mai curative și apreciate din regiune, având proprietăți miraculoase pentru majoritatatea afecțiunilor aparatului locomotor.

Acesta este locul preferat de turiștii din Băile Felix, conform comentariilor independente.

Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Băile Felix! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,3 pentru un sejur pentru 2 persoane. Și absolut toți clienții acestui hotel sunt clienți foarte exigenți, obișnuiți cu standard foarte ridicate.