Posibilitățile de relaxare la Puflene Resort Murighiol din Delta Dunării sunt multiple și răspund celor mai exigente cerințe. Acest proiect este rezultatul pasiunii și al perseverenței, într-un peisaj de basm desfășurat pe o suprafață de peste 10 ha „Puflene Resort” din Murighiol este noul etalon al ospitalității din Delta Dunarii.

Realizat pe marginea lacului, într-un decor natural unic, „Puflene Resort” este destinația perfectă pentru o vacanță de neuitat, fie că ești împreună cu familia sau prietenii, bunul gust, rafinamentul și eleganța te va surprinde la fiecare pas.

Oază unică în Delta Dunării, „Puflene Resort” este noul concept turistic destinat celor care doresc o evadare din cotidian și apreciază îmbinarea dintre frumusețea naturii, confort la cele mai înalte standarde și servicii de înaltă ținută profesională.

Localizare: Situat pe malul lacului Murighiol, Puflene Resort este un nou concept turistic ce îmbină confortul la cele mai înalte standarde și serviciile de înaltă ținută cu frumusețea naturii.

Dotări generale: Spa center, piscină interioară, jacuzzi, saună, sala fitness, piscină exterioară, parcare, spălătorie/călcătorie, acces internet, restaurant, bar , terasă, loc de joacă pentru copii, biliard, terenuri de sport, tenis de masă excursii în Delta Dunării cu nave proprii.

Dotări camere: Complexul este format din 2 corpuri de hotel, 16 vile și o casă.

Hotelul oferă o priveliște superbă asupra lacului și a parcului propriu, clasificat la categoria 4 stele. Are o capacitate de 102 spatii de cazare (96 camere duble si 6 apartamente). Toate camerele dispun de: minibar, seif, cablu TV, Internet Wi-Fi, telefon, uscător de par, terasă, aer condiționat, sistem de acces cu card.

Bungalow-uri sunt în număr de 16 și sunt clasificate la categoria de 3 stele. Având o capacitate de cazare de 64 locuri, toate bungalow-urile sunt formate din două camere, baie și curte exterioara, fiind ideale pentru familiile cu copii. Camerele sunt dotate cu paturi matrimoniale sau două paturi simple, iar in living există o canapea extensibila. Mai dispun de facilități ca: minibar, seif, cablu TV, telefon, uscător de păr, aer condiționat, Internet Wi-Fi.

Puflene Resort mai pune la dispozitțe o casă în mijlocul naturii („Casa din livadă”). Casa este dotată cu un livingroom și un dormitor care conțin kingsize bed, frigider, canapea, TV în ambele camere, jacuzzi, cabina de duș, uscător de par, aer condiționat, internet Wi-Fi, parcare proprie.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Servicii de masă: Puflene Resort dispune de un restaurant cu o capacitate de 250 locuri. Bucătăria este pregătită să execute preparate clasice și preparate locale.

Servicii gratuite: prosop și șezlong la piscina exterioară (în limita locurilor disponibile), internet wireless, parcare (in limita locurilor disponibile), acces la Relaxing Area ( piscina interioară, sala fitness, jacuzzi, saună, teren sport fără nocturnă), pescuitul în lacul Murighiol.

Acces: pentru a ajunge aici, trebuie să urmați drumul județean Tulcea – Murighiol – acces cu autoturismul.

Evident că orice român sau străin care vine pentru prima dată la Puflene Resort Murighiol se întreabă: DE CE AR VENI TURISTII LA PUFLENE RESORT?

  • Sa se odihneasca in camere moderne cu mobilier confortabil si echipamente performante
  • Sa fie cazati într-un Resort din Delta Dunarii la care pot ajunge cu masina (din Bucuresti, in aprox 4 ore) si care este situat intr-un nod de legatura cu diferite lacuri si canale
  • Sa se plimbe pe aleile umbroase ale gradinii Resortului
  • Sa admire flora si fauna unica a Lacului Murighiol
  • Sa se plimbe cu barca pe numeroasele canale ale Deltei Dunarii
  • Sa practice pescuitul
  • Sa viziteze cetatea Halmyris
  • Sa se bucure de deliciile gastronomiei locale ce are ca elemente centrale produsele pescaresti si vinurile din podgoriile Sarica Niculitel si Babadag
  • Sa beneficieze de serviciile de inalta tinuta ale restaurantului
  • Sa participe la intilniri de afaceri ce au loc in sali moderne
  • Sa isi mentina tonusul cu ajutorul seriviciilor de agrement puse la dispozitie sala fitness, masaj, teren fotbal, teren tenis, teren volei, piscina.
  • Sa acceseze informatii de interes
  • Tiroliana – adulti
  • Aventura parc – copii

I-am auzit pe multi din cei intorsi dintr-o excursie in Delta Dunarii povestind cu entuziasm despre toate minunatiile pe care le-au vazut si le-au trait acolo. Poate ca stii deja ca delta este un tinut de basm, plin de farmec in orice anotimp, dar poate ar trebui sa-ti spunem ca cel mai indicat anotimp pentru o vizita in Delta Dunarii este primavara. De ce? Iata cateva argumente:

  • Primavara si in special perioada aprilie-mai este cea mai spectaculoasa din an, pentru ca este perioada in care toti copacii si toti arbustii revin la viata. In aprilie vei putea admira spectacolul oferit de zalogii si irisii de balta care infloresc atunci. Vei asista la aparitia primelor plante acvatice – natura se transforma treptat. In mai, totul se inverzeste; creste stuful si papura, apar nuferii, iar malurile se umplu de flori de primavara.
  • Se poate auzi din nou zgomotul pasarilor care se intorc de la Mediterana (starcii), din zonele africane (berzele si vantureii de seara) sau Etiopia (pelicanii). Cautatorii de pasari se vor simti ca-n Rai, daca vor alege sa viziteze Delta Dunarii in aceasta perioada. Pe de alta parte, gasca cu gat rosu, garlita mare, ratele nordice si alte specii de pasari se duc spre zonele lor de cuibarit, din nord, dupa ce au iernat in delta.
  • Apoi, primavara este perioada imperecherii, un minunat prilej pentru turisti de a fi martori ai unor ritualuri frumoase de imperechere; cele mai spectaculoase ritualuri (cu cantece si dansuri de imperechere) sunt cele ale cormoranilor, pelicanilor si starcilor. Delta este recunoscuta pentru numarul mare de pelicani comuni care salasluiesc in aceasta zona a Europei – aproape 95%; celorlalti le place sa se cuibareasca in Rusia, Turcia si Grecia.
  • Un alt motiv pentru care merita sa vizitezi Delta Dunarii primavara este legat de penajul pasarilor – specialistii spun ca in aceasta perioada, pasarile (masculii) au cel mai spectaculos penaj. Si nu mai putin de 2000 de specii de pasari migreaza in delta primavara, asa ca ai ce fotografia! Partea frumoasa este ca fiecare zi ti se va parea diferita de cea anterioara, datorita migratiei pasarilor. In fiecare zi vei vedea pasari noi.
  • Mai mult, daca ajungi primavara in Delta, vei avea ocazia sa te plimbi pe absolut toate canalele, pentru ca in aceasta perioada, delta este inundata de apele Dunarii, care ajunge la un debit de 16.000 de metri cubi pe secunda. Astfel, in lunile aprilie-mai dispar malurile, iar delta se transforma intr-o mare de apa, in care vezi – din loc in loc – mici insule cu sate. Spectacolul este completat de pestii uriasi care intra in zonele de apa mica, ca sa-si depuna icrele, si de padurile inundate care freamata de viata. In schimb, pe perioada verii, cand apele se retrag, multi turisti sunt nevoiti sa renunte la vizitarea unor trasee, devenite impracticabile.
  • Primavara este cel mai bun anotimp pentru vizitarea padurii Letea: stejarii si plantele sunt verzi, apar primele flori de primavara si o multime de orhidee viu colorate.
  • Medicina a avansat si, spre deosebire de alti ani, acum exista foarte multe solutii si creme impotriva tantarilor care pot fi uneori atat de enervanti, incat o excursie de vis in Delta Dunarii se poate transforma imediat intr-un cosmar. Ei bine, daca vizitezi delta in timpul primaverii, scapi si de aceasta corvoada. Tantarii si celelalte ”lighioane” enervante nu se trezesc la viata atat de devreme.
  • Delta este atat de linistita primavara! Poti sa te plimbi linistit cu o barca pe canal, prin aburii diminetii – niciun pescar nu te va deranja, cata vreme nu te afli in plin sezon de pescuit. Ai grija totusi: chiar daca prognoza meteo auzita la radio iti indica o vreme frumoasa, calduroasa, cu temperaturi potrivite, diminetile de primavara sunt destul de reci in delta. Ar fi bine sa nu uiti sa-ti iei haine calduroase si impermeabile.

Vom fi și noi acolo. Vom face poze, vom filma și vă vom furniza aceste dovezi ale trecerii noastre prin Delta la jumătatea primăverii.