Voi începe prezentarea acestui hotel despre care traditional cei care l-au văzut și au locuit în el l-au caracterizat ca ”Fabulos”. Iată ce spune un turist foarte mulțumit de condițiile de la ”Europa”.

Deși mergem de mulți ani în Eforie Nord, nu am fost cazați niciodată la hotel Europa. Anul acesta am optat pentru sejurul nostru de vacanță pentru acest hotel și nu ne-a părut rău nici o clipă!

Hotelul este situat „strategic”, aproape de plajă, de centru, de lacul Techirghiol.

Vederea din camere este absolut superbă: mare, lacuri (Belona și Techirghiol), piscina, șoseaua și calea ferată în depărtare.

Camerele sunt spațioase și luminoase. Am avut o baie dotată cu tot ce trebuie. Hotelul este bine izolat, spre deosebire de alte hoteluri din țară în care am locuit, nu se aude când „vecinul” face duș sau folosește toaleta. De asemenea, nu am auzit uși trântite și gălăgie pe holuri pe toată durata sejurului (14 zile), deși hotelul avea un grad foarte mare de ocupare.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Patul din dormitor este imens, ar incăpea trei persoane lejer, salteaua este perfectă.

Se face curățenie zilnic, se schimbă prosoapele și lenjeriile.

Micul dejun este extrem de divers, găsești tot ce vrei și pentru toate gusturile (inclusiv dieta pentru vegetarieni). Am avut numai vreme bună așa că am servit micul dejun întotdeauna pe terasa de afară, cu vedere spre parcul hotelului.

Piscina – super, parcul cu șezlonguri, băncuțe, hamac, loc de joacă pentru copii – toate de nota zece.

Ne-am simtit extraordinar de bine și sperăm să revenim și anul viitor!

Da, într-adevăr, condițiile cazare, masa și agreement de la Ana Hotels Europa 4* de la Eforie Nord sunt excepționale.

Mobilate cochet, camerele de la Ana Hotels Europa sunt mult mai mult decât un simplu loc de cazare în Eforie Nord; ele îți asigură căminul departe de casă într-un luxos hotel de 4 stele în Eforie Nord, România. Toate camerele și apartamentele noastre au paturi de lux și balcoane private cu o uimitoare vedere la mare, precum și acces gratuit la Wi-Fi și televizoare LCD. Unele dintre camerele noastre – apartamentele – includ canapele extensibile, ideale pentru vacanțele în familie. 

Cazare la Hotel Europa îndeplinește cele mai înalte standard:

Check In: 16:00 – 18:00
Check Out: 12:00

Nu se acceptă animale de companie în hotel.

Accesul copiilor la centrul spa este permis după ora 16:30 de luni până sâmbătă și duminică între orele 09:00 – 15:00, în funcție de disponibilitate

SERVICII ȘI FACILITĂȚI ÎN CAMERE

Cameră & baie

  • Perne extra
  • Aer condiționat
  • Uscător păr
  • Oglindă cu lupă
  • Halat
  • Papuci
  • Băi cu cadă (cu excepția camerelor indexate cu 01, care au doar dușuri)
  • Dotări de baie de marcă

Acces Internet

  • Acces gratuit la Wi-Fi
  • Acces la internet wireless în spațiile publice

Divertisment în cameră

  • LED TV cu canale prin cablu

Alte facilități

  • Seif
  • Canapele extensibile în camerele Deluxe și Junior Suites
  • Birou și scaun
  • Minibar
  • Balcon
  • Perdele opace
  • Ferestre care se deschid
  • Camere Non Smoking

Alte servicii

  • Room service
  • Servicii de spălătorie și curățătorie chimică (disponibile la cerere)
  • Parcare subterană și în aer liber gratuită pentru oaspeții hotelului (în funcție de disponibilitate)
  • Stație încărcare autoturisme electrice în parcarea hotelului Europa Eforie Nord
  • Personal vorbitor de limbă engleză și germană
  • Program protecția mediului

RESTAURANT EUROPA

Gustă preparate românești și internaționale la Europa, unul dintre cele mai rafinate restaurante din Eforie Nord. Bucătarul șef Viorel Petre a creat un meniu deosebit, cu o paletă largă de influențe culinare; începe-ți ziua aici un mic dejun consistent și sănătos, sau vino alături de noi la petrecerile tematice și bucură-te de spectacole culinare live în Eforie Nord. Când vremea este plăcută, poți să iei masa pe splendida noastră terasă, cu priveliștile spectaculoase ale grădinii.

Restaurantul Europa și terasa sunt deschise în fiecare zi în intervalul 7:00 – 10:00 pentru mic dejun, 12:00 – 15:00 pentru prânz și 18:30 – 23:00 pentru cină.

LOBBY BAR

Deschis toată ziua, barul nostru intim îți oferă gustări și băuturi revigorante pentru dimineață sau după-amiază, precum și o varietate interesantă de cocktail-uri, vin și bere pentru seară. Adună-ți prietenii într-o atmosferă relaxantă la unul dintre cele mai bune baruri din Eforie Nord

Lobby Bar Eforie Nord este deschis în fiecare zi de la 9:00 la 00:00.

BAR PISCINĂ

Destinde-te și degustă o băutură răcoritoare după o baie sau un tratament spa. Barul nostru de la piscina exterioară îți pune la dispoziție un meniu complet de băuturi și gustări; întinde-te pe unul dintre șezlongurile noastre și lasă-te scăldat de lumina soarelui la piscina în aer liber a hotelului Europa!

ANA ASLAN HEALTH SPA LA HOTEL EUROPA

TRATAMENT BALNEAR EFORIE NORD

UN SPA DE RENUME CU TRATAMENTE WELLNESS ÎN EFORIE NORD

Spa-ul nostru modern te transpune într-o lume a liniștii și relaxării printr-o mulțime de tratamente concepute pentru a te relaxa, revitaliza și întineri. Nu pierde ocazia de a te bucura de kinetoterapia în piscina interioară cu apă sărată din Lacul Techirghiol.

DESPRE ANA ASLAN HEALTH SPA

Aflat la parterul Ana Hotels Europa în Eforie Nord, Ana Aslan Health Spa este o adevărată oază de pace și relaxare. Binecunoscutul centru spa cu apă sărată din Eforie Nord este principala destinație românească de wellness din România și îmbină terapii de eliminare a stresului, tratamente balneare de vindecare și ritualuri antice de relaxare cu proceduri de întinerire și de tonifiere corporală de ultimă generație. Echipa noastră de profesioniști de la spa sunt ghidați de moștenirea doctorului Ana Aslan, renumita cercetătoare româncă după a cărui nume a fost denumit spa-ul. Oaspeții se bucură de tratamente tradiționale pe bază de apă și nămol din Lacul Techirghiol, precum și de proceduri cu laser, untrasunete și ionizare.

Numeroasele noastre servicii spa includ terapii sportive de recuperare, sesiuni de masaj tonifiant facial sau corporal, tratamente faciale anti-îmbătrânire, tratamente corporale și terapii de recuperare doar pentru bărbați. Facilitățile moderne includ o piscină încălzită cu apă sărată, un jacuzzi, o saună, un centru de fitness și 45 de camere liniștite de tratament.

TERAPII

Spa-ul nostru oferă o paletă largă și complexă de terapii. Află care sunt serviciile noastre sau permite-ne să îți propunem un program de tratament potrivit pentru nevoile tale specifice.

MASAJ CU NĂMOL

Masaj cu efecte terapeutice și estetice deosebite realizat cu renumitul nămol sapropelic din Lacul Techirghiol, “catifeaua neagră“. Nămolul, încălzit la o temperatură de 40°-45°C, se aplică prin manevre specifice de masaj și îți va alinta trupul cu căldura sa, alina durerile, contracturile musculare, te va hidrata și îți va mângâia pielea.

Tratament cu nămol
20 minute

BAIE CU NĂMOL

O baie tămăduitoare într-un amestec de nămol sapropelic și apă sărată din Lacul Techirghiol, la o temperatură de 36°-40° C (medie 38°C). Căldura plăcută vă învăluie trupul și simțiți cum durerile articulare, contracturile musculare, disfuncțiile circulatorii și leziunile dermatologice (psoriazis) dispar ca prin farmec.

Tratament nămol
20 minute

CATAPLASMĂ CU NĂMOL

O baie tămăduitoare într-un amestec de nămol sapropelic și apă sărată din Lacul Techirghiol, la o temperatură de 36°-40° C (medie 38°C). Căldura plăcută vă învăluie trupul și simțiți cum durerile articulare, contracturile musculare, disfuncțiile circulatorii și leziunile dermatologice (psoriazis) dispar ca prin farmec.

Tratament nămol
20 minute

LOCAȚIE PENTRU NUNȚI DE VIS ȘI SĂLI DE CONFERINȚE ÎN ROMÂNIA

Centrul nostru modern de conferințe îți furnizează tot ce ai nevoie pentru a găzdui întâlniri memorabile de afaceri, de la spații versatile până la tehnologie de ultimă oră. Echipa noastră îți va oferi tot sprijinul necesar pentru a găsi spațiul care întâlnește nevoile tale.

CONFERINȚE ÎN EFORIE NORD

Situat la doar câțiva pași de plajă, Ana Hotels Europa reprezintă un cadru impresionant pentru tot ceea ce ai nevoie, de la întâlniri productive și conferințe, la nunți romantice și evenimente sociale cochete aici, în Eforie Nord, România. Descoperă cei 900 de metri pătrați de spațiu luminos cu design contemporan, care poate găzdui până la 500 de oaspeți.

Îmbogățește-ți evenimentul cu preparate delicioase pentru pauze de cafea, prânzuri de afaceri și mese îmbelșugate. Ai încredere în echipa noastră talentată care te va ajuta în organizarea evenimentelor oferindu-ți suport complet, de la recomandările pentru pachetele de evenimente şi oferte de cazare pentru grupuri, până la exerciții de teambuilding.

Ana Hotels Europa este o excelentă destinație de vacanță în România, unde te poți bucura de sport, sănătate și relaxare la plajă.

ESCAPADE PE MARE

Țărmul și valurile par diferite atunci când sunt admirate de la bordul unei bărci care gonește către orizont. De aceea îți oferim ocazia de a vedea, dintr-o altă perspectivă, ce înseamnă o ședere la malul mării.

Iahtul “Jeanneau 54 DS SunOdissey” este dedicat croazierelor pe coastă și în largul mării. Urcă la bord împreună cu familia și prietenii și navighează de-a lungul coastei Mării Negre, bucurându-te de aventură și creând amintiri unice. Poți rezerva croaziere pe Marea Neagră sau te poți aventura pe Marea Egee, Marmara sau Mediterană. Iubitorii de adrenalină pot să exploreze adâncul mării prin intermediul sesiunilor de snorkeling sau scuba diving, organizate de instructori profesioniști.

SPORT, SĂNĂTATE ȘI SPA

Aflat în interiorul hotelului nostru de la malul mării, elegantul centru Ana Aslan Health Spa este locul ideal pentru revitalizarea trupului, minții și spiritului. Spa-ul nostru încăpător este decorat cu elemente de design inspirate de mare și include o varietate de tratamente – precum și numeroase facilități de la piscina interioară și exterioară de tratament cu apă sărată și jacuzzi până la saună, sală de fitness și camere pentru tratament.

CROAZIERE ȘI SPORTURI NAUTICE

O croazieră în Delta Dunării prin Tulcea îți dezvăluie un paradis cu o impresionantă biodiversitate. Fă un tur special de-a lungul canalelor și descoperă frumusețea naturală a acestor locuri unice care fac parte din patrimoniul UNESCO – completată de un prânz pescăresc.

Un meniu tradițional cu preparate din pește poate fi degustat în liniștea de pe Insula Ovidiu, la finalul croazierei pe Lacul Siutghiol. Singura insulă naturală din România accesibilă turiștilor este locul în care poetul latin Publius Ovidius Naso a trăit în exil cu peste 2000 de ani în urmă.

Pasionații de sporturi nautice pot alege dintr-o serie de experiențe deosebite, incluzând kayaking, croaziere pe Marea Neagră, navigare, snorkeling sau scuba diving cu instructori specializați.

FRUMUSEȚEA DOBROGEI

Mângâiată de soare și binecuvântată cu minunățiile naturale ale Deltei Dunării, Dobrogea își dezvăluie frumusețea la fiecare pas. O excursie off-road cu o mașină 4×4 scoate la iveală fortărețele grecești și daco–romane, precum și sălbăticia nordului Dobrogei, incluzând lacurile Deltei și satele pitorești.

Podgoriile Murfatlar scăldate de soare îți oferă vinuri fără asemănare cu o istorie de mii de ani, alături de o gastronomie tradițională cu feluri de mâncare din pește și delicioasa plăcintă dobrogeană.