A început Târgul de turism al României, ediția de toamnă. 14-17 noiembrie 2019, ediție desfășuratî in cel mai modern pavilion expozițional de la ROMEXPO, pavilionul B1.

Publicația electronică ”COLȚIȘOR DE ROMÂNIA” – una dintre puținele publicații românești care promovează în exclusivitate destinații turistice de top din România -, vă invită și pe Dumneavoastră să participați și să vă informați la ediția de toamnă a Tărgului de turism al României, ediție care se desfășoară între 14 și 17 noiembrie 2019. Și, bineînțeles să vă procurați în condiții avantajoase sejururi de 1 Decembrie, de crăciun și de Anul Nou 2020 în cele mai frumoase destinații din România.

Veți putea alege dintre sutele de oferte prezentate și veți putea participa la evenimentele conexe atractive pe care ROMEXPO și partenerii săi le-au pregătit pentru această ediție. De asemenea, veți avea ocazia să cunoașteți noi parteneri de afaceri, dar și să fidelizați, dacă sunteți agent economic din turism, relațiile existente cu partenerii tradiționali.

Târgul de Turism al României va avea loc anul acesta între 14 şi 17 noiembrie 2019, la ROMEXPO, unde se vor întrece în oferte de vacanţă peste 230 de firme expozante din 16 ţări: Albania, Austria, Bulgaria, Franţa, Grecia, Ungaria, India, Israel, Italia, Japonia, Republica Moldova, Palestina, România, Sri Lanka, Turcia şi Ucraina. Gradul de internaţionalizare de 21% a târgului demonstrează interesul crescut şi deschiderea companiilor externe care activează în domeniul turismului faţă de pasionaţii români de călătorii şi încercarea de a-i atrage pe aceştia către destinaţii de vacanţă consacrate sau nou intrate în circuit.

La ediţia de toamnă a Târgului de Turism al României se pot găsi cele mai bune oferte pentru vacanţe la schi în Europa: Austria, Italia, Elveţia, Bulgaria dar și din România; tarife reduse pentru sejururile în destinaţiile preferate de români pentru vacanţa de vară: Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia, Spania, Bulgaria, dar şi litoralul și stațiunile montane și balneoclimatice din România; circuite pentru explorarea Americii de Nord, Americii de Sud, Australiei şi Asiei; reduceri speciale şi surprize la rezervare pentru excursii în țări exotice, precum Thailanda, Maldive, Republica Dominicană, Cuba, Mexic, Bali, Mauritius, Seychelles sau Zanzibar; circuite pentru grupuri mici în destinaţii de excepţie din jurul lumii, inaccesibile însă turismului de masă, precum: Laos, Vietnam, Cambodgia, Costa Rica, Botswana sau Uganda; pelerinaje în locuri atinse de istorie şi spiritualitate; oferte pentru turism medical şi vacanţe spa&wellness; reduceri la călătorii cu trenul sau cu avionul; sisteme de rezervări online.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Printre cele mai importante evenimente dedicate publicului specialist organizate în cadrul ediţiei de toamnă a Târgului de turism al României se găsesc:

  • seminarul „Dezvoltare şi promovare turistică în judeţul Dâmboviţa” – organizat de Academia de Studii Economice prin Facultatea de Business şi Turism,
  • ediţia a II-a a evenimentului „Infuzia de Business” – eveniment realizat de Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR),
  • Seminarul de conformare cu normele de concurenţă pentru agenţiile de turism – eveniment organizat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism,
  • seminarul „Adaptarea activităţii ghidului la tendinţele din turism” – pregătit de Federaţia Naţională a Ghizilor din Turismul Românesc şi
  • conferinţa „Turismul responsabil în România: poveştile noastre” – evenimentul pregătit de Fundaţia Amfiteatru.

Vă așteptăm și pe voi la Târgul de turism al României de la ROMEXPO.