Mulți români și străini sunt fascinați să își petreacă Sfintele Sărbători de Crăciun într-o zonă păstrătoare de tradiții și datini populare, cu bucate tradiționale, gustoase și sănătoase, cu oameni harnici și ospitalieri. Așa că ne-am hotârât să vă invităm să vă petreceți Crăciunul 2019 în Bucovina la Hotel Floare de Colț din Gura Humorului. Un loc de nota 10 pe care vi-l recomandăm din toată inima.

Dincolo de condițiile foarte bune și prețurile sunt extrem de atractive. Dacă sejurul poate fi achiziționat în mod normal pentru perioada 23-27 decembrie 2019 (4 nopți/5 zile) la prețul de 1.600 RON/persoană, dacă achiziționați acest produs în zilele Târgului de tursim al României care se desfășoară în perioada 14-17 noiembrie 2019 la ROMEXPO din București, tariful scade la 1.440 RON/persoană. Să mergi cu mai puțin de 2.900 ROn pentru o familie la un Crăciun de vis în Bucovina este o adevărată afacere.

Cuvântul adresat de patronii hotelului pe site-ul acestuia – www.hotelfloaredecolt.ro – tuturor turiștilor interesați să viziteze un minunat COLȚIȘOR DE ROMÂNIA – Bucovina – este cât se poate de convingător. Și îl reproducem în integralitate.

”Hotelul Floare de Colț este alegerea perfectă pentru oricine caută șarm, liniște și natură. Hotelul este situat în inima Bucovinei. Vă așteptăm să petreceți momente minunate înconjurați de natură și beneficiind de ospitalitate și servicii de calitate. Situat în localitatea Mănăstirea Humorului, în apropierea pârâului Chilia, la 60 km de orașul Suceava, hotelul compus din parter, 2 etaje și mansardă, pune la dispoziția oaspeților posibilități de cazare pentru 100 de persoane, în 31 de camere.

Restaurantul cu o capacitate de 80 de persoane, permite și desfășurarea de evenimente și activități de team building. Meniul este à la carte, iar pentru grupuri putem organiza mese speciale. Micul dejun se servește între orele 08:30-10:00.

Dispunem de foișor și grătar, iar copiilor le asigurăm distracția în parcul de aventură sau prin activități gândite special pentru ei.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Parcarea este gratuită, în incinta hotelului.

Înconjurat de păduri și în apropiere de obiective turistice, îți oferim posibilitatea să alegi între metodele de relaxare. Fie că alegi să întreprinzi drumeții în apropiere sau pur și simplu dorești să te relaxezi pe terasă, suntem întotdeauna pregătiți să îți asigurăm o vacanță așa cum îți dorești, alături de cei dragi”.

Revenind la oferta de Crăciun 2019 îți spunem că organizatorii oferă următoarele servicii la numai 1.440 ROn/persoană pe perioada târgului și apoi de 1.600 RON/persoană:

-4 nopți de cazare în cameră dublă;

-demipensiune: mic dejun bufet, cină tradițională (festivă Ajunul Crăciunului, festivă în ziua de Crăciun, festivă bucovineană);

-băuturile (apă, cafea, ceai, afinată. țuică, vinul casei);

-vizita lui MoșCrăciun și surprize pentru cei mici și cei mari;

-vizita colindătorilor în ajunul Crăciunului;

-program cultural artistic susținut de ansamblu folcloric din zonă;

-program de activități pentru copiii Dumneavoastră.

Nu-i așa că merită?!?!