Berăria H sau Orașul cu Chef de Viață este locul în care vii să asculți muzică de calitate, să vezi artiști îndrăgiți, atât naționali cât și internaționali în cadrul unor show-uri inedite și absolut spectaculoase, să mănânci bucate delicioase și să bei diferite tipuri de bere și alcool. Cu alte cuvinte, este locul în care vii atunci când vrei să fii sigur că vei avea parte de o seară ca în povești! De la spectacole de cabaret și magie, până la propriul festival de rock (Oktober Rocks!) și concerte cu majoritatea artiștilor în vogă din România (și nu numai!).

Indiscutabil, Berăria H este cel mai mare restaurant din București. Apreciat și recunoscut atât pentru meniurile bine pregătite și la prețuri foarte convenabile, pentru evenimentele deosebite organizate aici, susținute de cei mai în vogă artiști români dar și pentru locația minunată de pe malul lacului Herăstrău.

Vă sugerăm să vă invitați iubita, prietena, soția sau familia, de ce nu și prietenii, la o seara antrenantă la Berăria H în perioada 14-15 februarie 2020, de Ziua Îndrăgostiților, prilej cu care organizatorii de la Berăria H au pregătit, ca de fiecare dată, programe interesante.

Concert Randi de Valentine’s Day la Berăria H, miercuri, 14 februarie 2018, ora 20:00.

Pe 14 Februarie, de Ziua Îndrăgostiților, te așteptăm la Berăria H pentru un show total cu Randi, romanticul incurabil al industriei muzicale din România. Hit-uri precum „Ochii ăia verzi”, „Prietena ta”, „Dansăm” și multe altele vor răsuna pentru prima dată live, în Orașul cu Chef de Dragoste, pentru toți îndrăgostiții și îndrăgostibilii prezenți.

Randi a atins culmile celebrității încă din anul 2005, cu trupa Morandi, fiind unul dintre cei mai longevivi artiști de pe piața muzicală românească. De altfel, Morandi se ascultă încă în peste 20 de ţări. In 2014 artistul a lansat primul single în limba română: „Prietena ta”, piesă care a devenit rapid No. 1 in majoritatea topurilor muzicale. Au urmat piese de succes precum „Până vara viitoare”, „Visător”, „Dansăm” sau „Ochii ăia verzi”, cumulând un total de peste 170 de milioane de vizualizări pe YouTube cu piesele sale.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Acces: 20:00 | Show: 22:15

Biletele au prețurile:
79 LEI – Cat. A – în faţa scenei cu loc la masă
55 LEI – Cat. B – acces general cu loc la masă
35 LEI – Cat. C – părţile laterale cu loc la masă

Tot vineri, 14 februarie 2020 avem și un alt concert.
Lena Papadopoulou – The Sweetheart of Greece // Valentine’s Day, vineri, 14 februarie 2020, 20:30

De Valentine’s Day, iubita artistă Lena Papadopoulou „The Sweetheart of Greece” urcă pe scena Berăriei H. Te așteaptă o seară grecească de neuitat cu 7 artiști de top pe scenă, cu muzică și dans.

Akcent // 15 februarie // Berăria H, sâmbătă, 15 februarie 2020, 22:00

Sâmbătă – 15 februarie – ești invitat la un super concert Akcent, în Orașul cu Chef de Viață. Trupa promite un show spectaculos, cu o mulțime de invitați și voie bună, pe scena Berăriei H.

Ai ocazia să asculți live unele cele mai tari hituri din muzica românească a ultimilor 15 ani precum ”Buchet de trandafiri”, ”Ți-am promis” și ”Noi simțim la fel”.

** IMPORTANT ** Accesul în sală se face după ora 22:00 // Show – 23:45

Partener: Europa FM

Bilete în PRESALE (primele 500 de bilete)
45 lei 29 lei – Cat. A presale – în fața scenei cu loc la masă
25 lei 15 lei – Cat. B presale – acces general cu loc la masă