Acuș vine Sfântul Valentin – Ziua tuturor îndrăgostiților – și ne-am gândit să vă facem o propunere interesantă dacă vreți să fugiți cu soția, cu iubita, cu prietena de acasă. Deci, unde fugim de acasă? La Băile Herculane, la Hotel Holiday Maria. Un loc pe care vi l-am recomandat cu succes și cu multe aprecieri pozitive din partea Dumneavoastră și de Crăciun și de Anul Nou și ori de câte ori doriți să mergeți în condiții avantajoase într-un loc atât de frumos ca Băile Herculane.

Patronii acestui hotel – Ana Maria și Dan Balaj – doi oameni care fac cu mare pasiune și implicare munca de oameni în turism vă propun un sejur de 3 zile la hotelul lor – Hotel Holiday Maria – cu speranța că veți petrece aici câteva zile memorabile.

Ce vă oferă sejurul de 3 zile la Hotel Holiday Maria de Ziua Îndrăgostiților? La prețul de 1.190 Ron beneficiați de 2 nopți de cazare pentru 2 persoane cu mic dejun în sistem bufet suedez, cu cină festivă în ziua de 15 februarie 2020 (atmosfera fiind întreținută de un DJ foarte bun), cu acces gratuit la piscina cu apă termală sulfuroasă, cu acces gratuit pe întreaga perioadă la saună și la sala de fitness, parcare în imediata vecinătate a hotelului și cu cazare și mic dejun gratuit pentru copiii până la 7 ani.

Hotel Holiday Maria vă oferă pachete atractive și pentru 8 Martie dar și pentru Sfintele Paști, urmând să revenim cu detalii suplimentare mai aproape de datele respective.

Puteți obține detalii suplimentare la recepția hotelului apelând numărul de telefon 0740 930 569.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook