Cu adevărat o locație de mare clasă. Fiindcă această locație este un conac mobilat în stil aristocrat, cu living și chill out zone spațios, sauna și jacuzzi cu apa sărată. Ce mai, o minunăție, o bucurie a ochiului și a bunului simț, a persoanelor în căutare de stil, curățenie și servicii de calitate maximă. Nota 10 pentru tot.

Molnos Kuria Pension se află în Corund.

Corund este o comuna din estul județului Harghita, situată în depresiunea Praid, zonă cunoscută probabil cel mai bine datorită celei mai mari saline din România – salina de la Praid.

Corundul se află la o distanță de 340 de kilometri de București, pe care i-am parcurs într-o dimineață răcoroasă de la final de luna mai, special pentru a vedea frumusețea zonei. Prin Harghita fusesem mai mult în tranzit (către Cheile Bicazului sau Bucovina), singurul obiectiv pe care l-am vizitat cu adevărat în județ fiind lacul vulcanic Sf. Ana.

Conacul Kuria Molnos oferă cazare doar pentru adulți, cu un lounge comun, o grădină și facilități de grătar.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Conacul Kuria Pension este un boutique hotel  situat intr-un spatiu cu peisaje deosebite cunoscut si pentru unicitate. În localitatea Corund există ceramică vestită dar și  centre meșteșugărești.

Recent renovat Conacul Kuria Pension oferă intimitate având șase spatii de cazare pentru 12 adulți. 

Cum ajungeti la Corund?

Pe DN13 A în comuna Corund în centru și la  250 de metri de parcarea centrală către Praid.

Pentru iubitorii confortului și ai  lucurilor fine pregătiți-vă de un răsfăț suprem.

Camerele sunt mari mobilate  în stil clasic  cu dulapuri, paturi ce te duc cu gândul la vremuri tihnite.

Veți beneficia de  sauna și jacuzzi.

Și ce încântare să vezi ceramica și  zona de relaxare cu șemineu.

În fiecare cameră exista sobe de teracotă și nu credem că există  ceva mai plăcut  decat odihna în  preajma sobelor care duduie în timpul iernii.

Locația deține o terasă de senzație cu fotolii de răchită unde îți poți savura paharul cu vin și să admiri priveliștile. Poți face drumeții și vizite la centrele meșteșugarești.

În zonă puteți savura farmecul centrelor  de prelucrarea iascăi, centrelor de olărit, de cioplit in lemn, centrelor de tesut cergi. Puteți merge în vizită la  gospodăriile oamenilor din sat.

Aici ai ocazia fericită pentru copii de a vedea animalele din gospodăria țărănească, de la purcei, la găini și pui.

Pentru a bucura turiștii gazdele  au pregătit degustări de brânzeturi. Tot aici turistul se poate delecta cu mierea de cea mai buna calitate, cu siropuri, ciuperci și minunatele prăjituri de casă.

Fiecare unitate de cazare de la acest hotel de 4 stele are vedere la oraș, iar oaspeții beneficiază de acces la o terasă și la băi cu apă termală.

Hotelul are parcare privată gratuită și pune la dispoziție un serviciu de închirieri de biciclete pentru oaspeții care doresc să exploreze zona înconjurătoare.

Toate camerele hotelului includ o zonă de relaxare, un TV cu ecran plat cu canale prin satelit și o baie privată cu bideu și uscător de păr. Toate unitățile includ un birou.

Molnos Kuria Pension servește un mic dejun tip bufet în fiecare dimineață.

Această proprietate de 4 stele are cadă cu hidromasaj şi saună. Oaspeții pot juca biliard la Molnos Kuria Pension, iar zona este populară pentru schi şi ciclism.

Proprietatea se află la 19 km de Sovata şi la 11 km de Praid. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Târgu Mureș, la 82 km de Molnos Kuria Pension.