Vă prezentăm astăzi, chit că mulți iubitori ai Litoralului românesc al Mării Negre sunt sigur că o cunosc și o apreciează, o locație foarte frumoasă și foarte precis dedicată familiilor cu copii venite în vacanță la mare. Un hotel cu nume de șlagăr celebru, al unei trupe la fel de celebre – Eagles – hotel pe care eu îl consider cea mai importantă recomandare făcută de un specialist în turism tuturor familiilor cu copii care merg la mare. Hotel California.

Hotel California este un hotel de 3 stele amplasat în stațiunea Cap Aurora, la limita cu stațiunea Jupiter și la doar câțiva metri de plajă.

Construit pe o peninsulă stâncoasă, Hotel California oferă oaspeților săi camere mari, generoase, cu o frumoasă vedere spre mare.

Toate camerele au balcoane amenajate cu mese și scaune. Alături de Hotel Delta formează un complex turistic, având comune mai multe facilitățiParcul Copiilor, Plaja Copiilor, piscina, restaurante și terase, saună, jacuzzi, facilități care fac din acest complex turistic cea mai ofertantă locație din cap Aurora.

Restaurantul principal al hotelului – Restaurant California – servește preparate aparținând bucătăriei tradiționale și internaționale. Oaspeții pot servi masa și pe terasa-pizzerie cu vedere spre mare, precum și în celelalte restaurante ale complexului – Restaurant Delta, Cucina Italiana, Fish & Grill. Seara, în toate aceste locatii au loc spectacole cu muzică live.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

La Hotel California nu ai cum să te plictisești. Hotel California oferă oaspeților săi multiple facilități și optiuni de petrecere a timpului liber, indiferent de vârstă: piscină în aer liber pentru adulți și copii, saună finlandeză, jacuzzi, plajă amenajată cu șezlonguri, umbrele și dușuri, spectacole, animație și concursuri în fiecare zi. Un adevărat regal de bună dispoziție și divertisment.

În urmă cu mai mult de 5 ani, două dintre cele mai cunoscute și apreciate hoteluri de familie, Delta și California ce apartin grupului CoHotels, au făcut o ofetă de nerefuzat turiștilor veniți în vacanță pe Litoral, deschizându-și porțile cu o mulțime de facilități. O abordare corectă de prezentare a acestui complex turistic mă obligă să vorbesc și despre Hotelul Delta.

Situat în stațiunea Jupiter la numai 50 de metri de plajă, Hotelul Delta se distinge prin calitatea și diversitatea serviciilor oferite în cadrul unui complex hotelier în care regăsiți confortul și relaxarea unui sejur ideal, fie că sunteți în vacanță, fie la evenimente, întâlniri de afaceri sau la cursuri de formare profesională și de specializare.

La fel ca și Hotel Delta Hotel California, este un hotel situat într-un spațiu privilegiat prin locație, înconjurat de liniște, farmec și pitoresc absolut.
Hotelul California, așa cum spuneam și mai înainte, este așezat pe o peninsulă cu aspect de promontoriu care înaintează spectaculos în mare și beneficiază de o arhitectură unică în peisajul litoralului românesc. Dacă citește recenziile turiștilor care i-au călcat pragul, aproape fără excepție, toți vorbesc despre confortul hotelului, definitoriu pentru stilul California, prin camerele și apartamentele recent renovate și redecorate, întotdeauna foarte curate și serviciile personalizate și prietenoase oferite oaspeților.

Sintetizând, Hotel California dispune de: 110 camere duble, 4 apartamente, mai multe restaurante din care și cu specific românesc, terasă-restaurant cu specific italian, bar la piscină, piscină pentru adulți și pentru copii, plajă amenajată cu șezlonguri, umbrele și dușuri, club pentru copii, locuri de joacă pentru copii, de spații dedicate copiilor – Plaja Copiilor și Parcul Copiilor – de săli de conferințe, de spații de realaxare – jacuzzi și saună – de internet Wifi gratuit, de internet Cafe, Xbox si PS3 Club (contra cost). Hotelul dispune și de o parcare păzită 24 de ore pe zi (contra cost).

Elementul care face însă inconfundabil și extrem de atractiv acest complex turistic – California & Delta – este că ele reprezintă singurul loc în care copiii sunt pe primul plan. Un adevărat rai al familiilor cu copii. Fiindcă ce poate fi mai frumos pe lume decât să îți vezi copiii fericiți.

Toti turiștii cazati la hotelurile Delta și California din cap Aurora/Jupiter, au accesul gratuit la Baby Land. Singura condiție este ca aceștia să fie copii.

Baby Land este amenajat într-un parc de 2700 mp în aer liber și oferă copiilor emoția descoperirii unor noi aventuri într-un loc de joacă cu standarde ridicate de confort și siguranță și cu întreaga suprafață acoperită cu protecție spongioasă pentru a preveni loviturile prin cădere.

Parcul Baby Land îi va surprinde pe micuți cu tobogane cu apă, traseu cu obstacole, teren de fotbal gonflabil pentru echipe de 4-6 jucători, saltea gonflabilă pentru sărituri și alte spații cu design special.

Nu trebuie să vă faceți nici o grijă în ceea ce privește siguranța celor mici. Personalul care deservește parcul este special ales pentru a se ocupa de micuți, iar jucăriile sunt concepute astfel încât accidentele să fie excluse.

Părinții își pot supraveghea copiii de lângă locul de joaca, unde echipa Baby Land, caracterizată prin profesionalism și amabilitate vă poate servi cu cafea, capuccino, înghețată, băuturi răcoritoare, sucuri proaspete sau orice altceva ce va atrage din meniul barului-terasă sau puteți profita din plin în acest timp de liniștea și confortul unei vacanțe speciale optând pentru serviciul de baby-sitting.

În fiecare seară, la Baby Land, cei mici vor avea parte de petreceri tematice și piese de teatru pentru copii.

Copiii cazați la hotelurile Delta sau California vor putea învăța să danseze în cadrul Kids Club, arta predată de instructori multipli campioni mondiali la dans modern.

Tot cei mici, beneficiază de o plajă numai a lor, ce se întinde pe o suprafață de aproximativ 5000 de metri pătrați, unde pot face baie în piscină sau în mare și au parte de entertainment de cea mai bună calitate asigurată de actori profesioniști.

Clubul Copiilor, așa cum și l-au imaginat administratorii este un proiect complex care cuprinde următoarele activități:

Casa cu Povești – pe scena de sub cupola teatrului din parcul de distracții „Baby Land” unde vor fi prezentate zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, susținute de actori profesioniști.
Centrul de Dans și Atitudine – cursurile de inițiere în dans și expresie corporală vor fi însoțite de cursuri Zumba pentru mămici și copii.
Atelierul de Creație – într-un spațiu special amenajat, animatori profesioniști îi vor introduce pe copii în fiecare zi în tainele modelajului, picturii, artei origami. O expoziție va reuni, săptămânal, cele mai reușite creații ale micilor cursanți.
Școala de Teatru – pentru toți copiii pasionați de actorie, o trupă de profesioniști va susține zilnic cursuri de inițiere în acest univers fascinant. Un spectacol săptămânal, va da ocazia punerii în practică a celor învățate.
Plaja Copiilor – o întreagă plajă apartinand grupului CoHotels este amenajată cu tobogane, jocuri gonflabile. O echipa de animatori profesioniști se va dedica organizării jocurilor și concursurilor pentru cei mici. Pe lângă amenajările de plajă, special pentru mămici, tătici și bunici vor fi puse la dispoziție jocuri de table și sah.
Babyland funcționează în interbvalul orar 16:30- 23:00 este unicul parc de distracții interactive pentru copii din Sudul Litoralului. Aici veți găsi instalate noile modele de tobogane, plase elastic și curse cu obstacole. În fiecare seară, petrecerile tematice și parada personajelor de poveste îi vor avea ca invitați speciali pe Batman, Spiderman, Elsa, Minionii și mai vechii eroi din povestiriile cu pirați și indieni.
Grădinita cu program de babysitting (09:00-12:00, 16:00-21:00) – este locul în care îți poti lăsa copilul sub atenta supraveghere a educatorilor hotelului.

Nu este așa că este minunat!!! Parcă nici nu-ți vine să crezi că ești în România. Un program minunat pentru copii și părinți construit în atelierele de inovare ale experților de la Delta & California.

Superdistracție și pentru părinți

În fiecare seară se organizează spectacole pe terasele Hotelurilor Delta și California cu orchestra live și invitați surpriză, trupe de dans, concursuri și momente comice. Un lucru absolut unic în gestiunea multor unități de pe Litoralul românesc.
Pentru o seară cu muzică live într-o ambianță romantică, canzonete italiene, chansonete de pe malurile Senei, pentru o atmosfera intimă, pot alege Restaurantul „Cucina Italiana”, situat chiar lângă Hotel Delta.

Pe fiecare plajă a grupului CoHotels, beneficiați de DJ și echipe de animatori care vă vor umple momentele petrecute la soare cu jocuri și concursuri captivante.

De mulți ani, Teatrul de vara din Jupiter s-a alăturat hotelurilor Delta și California pentru și mai multe oferte de distracție. În cadrul Teatrului de vară, se organizau în vremurile când nu eram afectați de pandemia cu COVID 19, săptămânal, minim un spectacol pentru copii, moment când se jucau piese de teatru cu actori cunoscuți din București.

Este foarte important de reținut că aceste două hoteluri asigură o serie de scutiri și facilități pentru copiii cu vârste până la 7 ani neîmpliniți veniți pentru vacanță la Hotelurile Delta & California. Dar despre asta vă invit să intrați pe site-ul www.hotelcalifornia.ro

Primul și al doilea copil cu vârsta până la 7 ani neîmpliniți nu plătesc cazare și masă.

Și nu în ultimul rând, administratorii hotelului procedează la asigurarea unor măsuri de protecție și izolare foarte eficientă pentru care vă asigur că sunteți perfect protejați.