Tot vă provoc de ceva vreme și vă îndemn să mergeți în concediu, în excursie sau într-un sejur de numai câteva zile în localități frumoase și primitoare din Ținutul Secuiesc. Asta fac și astăzi invitându-vă la o pensiune modernă şi construită cu mult bun gust, excelând în eleganţa simplităţii şi în preţiozitatea detaliilor executate impecabil și, indiscutabil, încadrată de un peisaj minunat. La Pensiunea Mountain Rest.

O pensiune frumoasă în orice anotimp al anului, situată în Munții Harghitei pe raza localității Ciceu, în apropiere de Miercurea Ciuc.

Pensiunea este in mijlocul pădurii și certificatul de clasificare de 3 margarete reflectă întru totul condițiile acestei locații.

Camere frumoase, spațioase, curate și bine îngrijite (e fapt cunoscut că secuii sunt oameni gospodari și curați), cu televizor și un număr important de canale, frigider, internet WiFi funcțional zi și noapte îți fac șederea foarte confortabilă.

Pensiunea dispune și de un restaurant și o terasă în aer liber care oferă un mic dejun consistent și variat inclus în prețul cazării pe noapte și de un bar bine garnisit cu tot ce trebuie.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Există chiar un barbeque în imediata vecinătate a terasei unde turiștii pot prepara un grătar pe cinste.

Capitolul cel mai tare al acestei pensiuni este oferta de distracție, sport și agrement excelentă.

Cum vă spuneam locația este în mijlocul munților, acolo unde bradul populează masiv pădurea care te împresoară. Aerul puternic și răcoritor este un remediu excepțional pentru vindecarea stressului și asteniei acumulată după o viața trepidantă.

O oră seara, înainte de culcare, petrecută seara pe terasa pensiunii este garanția sigură a unui somn profund și liniștitor.

Un teren sintetic multifuncțional (cel puțin pentru minifotbal și tenis de câmp) atrage oameni de toate vârstele iubitori de sport în mijlocul naturii. Evident, urmează o masă și un pahar savurat cu prietenii cu care ai venit să te bucuri de câteva ore reconfortante în mijlocul naturii.

Un ciubăr cu apă de munte te așteaptă pentru relaxare după o repriză de sport.

Iarna este un rai. Județul Harghita – polul frigului din România – asigurând pe pârtia de schi din imediata vecinătate pensiunii nu numai o pârtie sigură, multă zăpadă dar și o instalație de cablu funcțională pe durata zilei. Condițiile meteo de la Piricske asigură multe zile favorabile practicării sportului alb.

Dar înnebunitor este peisajul din preajmă. Multă pădure nealterată de prezența omului, o floră extrem de variată care îți încântă ochiul și sufletul și un aer atât de curat și de puternic încât, dacă vara te întânzi pe o pătură adormi instantaneu.

Se pot face multe drumeții, plimbări cu bicicleta pentru a te întoarce flămând și cu multă bună dispoziție unde ești așteptat la masă, în restaurant sau pe terasă, cu multe feluri gustoase de mâncare.

Prețurile sunt extrem de competitive și de atractive pentru întreaga perioadă a anului.

O vacanță petrecută în acest minunat colțișor de rai poate fi considerată fără niciun fel de exagerare o ”vacanță de nota 100”.