De ce o herghelie de cai islandezi? Ce-i deosebește pe caii islandezi de alte rase de cai? Cu aceste întrebări trebuie să începem pentru a vă stârni interesul pentru a ajunge în localitatea Izvoare, comuna Zetea județul Harghita la Centrul de Echitație Ivo Riding Ranch.

Centrul de echitaţie Ivo Riding Ranch a luat fiinţă în anul 2008, ca o mică întreprindere de familie în valea localității Izvoare, comuna Zetea din Harghita. Aici se află practic singura herghelie de cai islandezi care există în România.

Calul islandez are un temperament foarte echilibrat şi este extrem de modest la întreţinere. În plus este foarte prietenos, docil şi uşor de manevrat. Se potriveşte atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.

Calul islandez este ideal pentru excursii pe teren, iar călăreţul poate să parcurgă în şa cu ușurință şi o distanţă de 40-50 km.

Ofertele celor de la Centrul de Echitație Ivo Riding Ranch sunt potrivite cerințelor turiștilor astfel încât aceștia vor beneficia de servicii la înălțimea
așteptărilor atât pentru călăreții începători cât și cei avansați.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Să înveţi să călăreşti un cal islandez durează doar atât cât înveţi să mergi pe bicicletă. De la a treia oră de călărie, daca eşti începător, poţi porni în excursii cu un însoţitor. Mare lucru!!!

Ce vă oferă acest centru de echitație?

Ture călare:
• Grad de dificultate: începător, avansat
• Cazare: pensiune
• Tipul cailor: cai islandezi
• Echipament: islandez
• Durată: 6 zile, în funcție de nevoile clienților
• Numărul călăreților: 1-18

Informatii generale
Dacă aveţi întrebări, nelămuriri referitoare la serviciile noastre, sau aveţi nevoie de o oferta personalizata, nu ezitaţi să ne contactaţi. Organizam excursii calare de o zi sau de mai multe zile personalizate la cere. Colegii noştrii stau la dispoziţia Dvs. pentru a oferi informaţii, răspunsuri şi îndrumări.
Toate programele noastre necesita o rezervare prealabila.
Dorim sa mentionam ca greutatea maxima a participantilor este max 100 de kg.
Multumim pentru intelegere.

Iată și posibilitățile de contact:

Adresa: Sat Izvoare nr.150, comuna Zetea, județul Harghita, România

Telefon: 0040756094251 | 0040740501314

Email: [email protected]
Website: https://www.izlandilovak.ro/
Home