De multă vreme visăm la apariția postului de televiziune HELLO TV – www.hellotv.ro – Televiziunea românilor de pretutindeni. O televiziune care se pregătește să se nască la începutul anului 2021.

HELLO TV este primul post național de televiziune dedicat spiritului românesc, locurilor minunate pe care le are această țară, tradițiilor, obiceiurilor și istoriei românilor, meșteșugurilor și oamenilor pricepuți din această țară, produselor tradiționale și bucătăriei specific românești, portului, dansului și cântecului popular, tuturor aspectelor care dau farmec și identitate României. Și, nu în ultimul rând, oamenilor de mare valoare care se mândresc cu faptul CĂ SUNT ROMÂNI.

Așa cum spuneam, HELLO TV își dorește să fie o televiziune a românilor de pretutindeni.

Prin conținut, prin profilul emisiunilor, prin vârsta și statutul profesional al acelora care realizează emisiunile postului, HELLO TV își propune să fie prima televiziune educațională pentru copiii și tinerii din România. Este de menționat faptul că mulți dintre realizatorii, prezentatori, oamenii din tehnicul de la HELLO TV vor fi copii și tineri aflați la prima experiență de televiziune.

Ca și în cazul proiectului de succes – COLȚIȘOR DE ROMÂNIA – noul HELLO TV este un proiect conceput, susținut și pus în operă de Valentin Adrian Iliescu.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

HELLO TV va putea fi urmărit online pe http://www.hellotv.ro, pe o platformă digitală specială și pe principalele firme de cablu din România și pe satelit.