Vin Sfintele Paști și m-am gândit unde să vă invit să mergeți să vă bucurați de această minunată sărbătoare a creștinilor. Și am decis la Corund. Chiar dacă localitatea este locuită în majoritate de catolici dar care știu să respecte bucuriile oaspeților lor, să fie ospitalieri, gospodari și să facă din vacanța lor o amintire frumoasă.

Evident este și partea mersului la biserică în noaptea de Înviere dar asta nu este nici cea mai mică problemă. Creștinii ortodocși putând merge la Biserica ortodoxă din Praid care este la numai câțiva kilometri.

Și am ales să vă invităm la Pensiunea agroturistică Eniko din Corund. O pensiune frumoasă, cochetă și în care spiritul secuiesc, cald și primitor, este la el acasă.

Gazdele pensiunii – familia Lajos Biro (mama, tata și băiatul) – fiind niște oameni dăruiți să facă turism de bună calitate.

Localitatea Corund este o zonă de poveste. Satul se află într-o ambianță captivantă printre pârâuri, ape minerale, păduri, ferme, pajiști întinse pe care pasc netulburate de nimic vacile oamenilor din zonă. Corundul oferă numeroase programe turistice extrem de diverse pentru vizitatori. De la demonstrațiile de olărit oferite în direct, la prelucrătorii de iască, la țesutul la război. Și la plimbările minunate prin natură. Dar și băi și izvoare de ape minerale cu efect terapeutic. Cât despre frumusețea locului nu mai încape vorbă. Un tratament pentru minte, suflet și trup. Asta este Corundul.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Pensiunea agroturistică Eniko este o pensiune caldă, primitoare dotată cu 9 camere, oferind găzduire pentru 24 de persoane dar și un living spațios pentru a servi masa 25 de persoane.

Locația dispune și de o terasă din lemn, unde te poți bucura de frumusețea unei zile calde de primăvară. vară sau toamnă. Și iernile, cu multă zăpadă, sunt minunate la Corund. Pensiunea este una care se pretează foarte bine pentru familiile cu copii, având nu mai puțin de 3 camere cu 4 paturi. Toate camerele din pensiune sunt cu baie proprie interioară și cu toate dotările necesare.

Cât despre mâncare ea este bună, gustoasă, variată, făcută din produse locale tradiționale și, întotdeuna, după rețete secuiești. Totul este de nota 10.

Prețurile sunt cu adevărat extrem de tentante.

  • Cazare: 52 RON/zi/pers
  • Mic dejun (tip bufet suedez, palinca): 23 RON/pers
  • Cina (de 3 feluri, vin, palica): 40 RON/pers

Pensiunea practică și reduceri consistente pentru copii.

Garantând satisfacția unui sejur frumos la Corund fiind cazați la această pensiune vă spunem că pensiunea este deschisă pentru tot anul și că oricând ați veni în Ținutul Sării veți rămâne profund impresionați.

Concediu plăcut!!!