UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume, își deschide porțile, timp de 4 zile și 4 nopți, între 9 și 12 septembrie 2021. 

Astfel, UNTOLD este unul dintre puținele festivaluri de amploare internațională, care se va desfășura în acest an, în întreaga lume!

La ediția din 2021 a festivalului UNTOLD au confirmat deja prezența doi artiști extrem de îndrăgiți: David Guetta și Martin Garrix.

Bilete UNTOLD 2021:
  • Începând de luni, 7 iunie, fanii festivalului UNTOLD care încă nu au un abonament sau bilet se pot înregistra pe untold.com pentru a achiziționa abonamente pentru ediția din acest an. Abonamentele se vor pune în vânzare joi, 10 iunie, la prețul de 149 euro plus taxe, doar pentru cei înregistrați pe untold.com.
  • De asemenea, toți fanii care și-au cumpărat abonamente pentru UNTOLD 2020 și le-au transformat în abonamente ANYTIME, pot opta începând de joi, 10 iunie, pentru ediția din 2021.
Reguli de acces:

Reprezentanții UNTOLD au pus la dispoziția autorităților toate studiile științifice și rezultatele evenimentelor pilot organizate în străinătate, care demonstrează siguranța maximă a evenimentelor organizate cu acces doar pentru vaccinați, testați sau cei cu anticorpi. De asemenea, Uniunea Europeană va aproba de la 1 iulie Certificatul Verde – Covid 19 care asigură aceleași 3 condiții: vaccin, certificat anticorpi sau test negativ (antigen sau PCR). Experiența, rigurozitatea și seriozitatea organizatorilor UNTOLD, alături de măsurile de maximă siguranță propuse, fac din evenimentul de la Cluj-Napoca cel mai sigur loc public din România în care se pot afla oamenii.

Organizatorii încearcă să reconfirme toți artiștii anunțați în lineup-ul ediției inițiale. Printre aceștia se numărau până acum se numără Above & Beyond, Afrojack, Alesso, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Snake, Eric Pryoz, Iggy Azalea, Lost Frequencies, Martin Garrix, Pussycat Dolls, Steve Aoki, The Script, Paul Kalkbrenner, Amelie Lens, Charlotte De Witte, Cirez D, Richie Hawtin, Tale of Us, Borgore, Dub FX, Netsky, Rudimental DJ, Sub Focus (DJ Set), Wilkinson (DJ Set).

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

UNTOLD a devenit încă de la prima ediție unul dintre cele mai renumite și așteptate evenimente muzicale din lume, atât de către fani, cât și de către artiștii care au urcat pe scene. UNTOLD s-a plasat ani la rând, în topuri de specialitate, înaintea unor festivaluri cu tradiție și renume în lume.