A venit iarna. O perioadă pe care fiecare din noi o asociem cu sărbătorile de iarnă, cu bucuria Crăciunului, cu mese îmbelșugate în familie, cu tradiții și colindători.

Sosirea lunii decembrie marchează anotimpul friguros, iarna, și aduce desigur și mult așteptata vacanță de sărbători. Cei mai mulți se gândesc, cel mai probabil, și la o destinație unde să-ți petreci un binemeritat concediu la final de an. La munte cel mai adesea. Dar ce-ați zice de o propunere de Crăciun și/sau Revelion în Delta Dunării. Și nu oriunde ci la Green Village Resort din Sfântu Gheorghe.

Cum ajungem acolo din București?

Cea mai bună soluție este să mergem o bună parte din drum pe autostradă cu mașina apoi să ne despărțimn de aceasta la Drajna și să o luăm spre Tulcea cu destinația finală Murighiol. Distanța confirmată de site-urile de specialitate pentru traseul București – Murighiol este de 317 km de parcurs în 4 ore și 5 minute, adică chiar dacă te-ai duce de la București la Sinaia într-o zi de început sau de sfârșit de weekend. De acolo suntem preluați de gazdele noastre cu șalupa și suntem duși până la destinație.

De ce să mergem la Green Village Resort?

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Descoperi astfel unul dintre cele mai frumoase locuri din România și din lume, unde Dunărea întâlnește Marea Neagră. Green Village Resort îmbină aventura și natura sălbatică cu relaxare și confort, într-un tărâm unic de vacanță: paradisul Deltei Dunării.

Vacanța ta începe în Murighiol, locul despre care vorbeam atunci când spuneam cum ajungem cu mașina în Delta Dunării. Deplasarea cu șalupa prin Deltă pentru a ajunge la Green Village Resort, Sfântu Gheorghe, cazarea ta din Delta Dunării este superbă. Natura te învăluie în timp ce te plimbi de-a lungul canalelor, iar aerul proaspăt îți curăță gândurile, încă de la începutul vacanței, oferindu-ți experiența unică pe care o cauți.

Este interesantă și posibilă petrecerea concediului iarna în Delta Dunării?

Vacanța de iarnă poate însemna ceva cu totul inedit, departe de aglomerație, de zgomotul orașului, într-un loc în care poți să te bucuri din plin de natură, dar și să te lași răsfățat de condițiile de top ale cazării de la Green Village 4* Resort din Delta Dunării.

Și pentru că de regulă lista destinațiilor vizate se compune din stațiuni la munte, acest articol are menirea să-ți dezvăluie de ce să mergi iarna în Delta Dunării – un loc pe care îl credeai deschis doar în anotimpul călduros. Hai să zicem, primăvara, vara și toamna. Patronii și personalului acestei locații – Green Village 4* Resort din Sfântu Gheorghe – sunt la dispoziția clienților inclusiv de Crăciun și Anul Nou și le pun la dispoziție oferte avantajoase de cazare cu pensiune completă.

De ce este frumoasă iarna în Delta Dunării?

Foarte mulți oameni ne-au întrebat curioși. De ce să venim iarna în Delta Dunării? Ce ne poate oferi Delta ca să venim?

Surprinzător, iarna pot fi văzute peste 100 de specii de păsăsri care nu pot fi văzute vara. Puteți de asemenea descoperi o lume a încremedintă în îngheț, dar și o lume care se descoperă pas cu pas, ieșind din pâlcuri de ceață. Ceva ce nu poți vedea nicăieri în altă parte.

Iarna este vremea gâștelor și a rațelor dar și a răpitoarelor mari care ies la vânătoare, atacând stolurile de gâște și rațe. Iarna se pot vedea cârduri mare de gâște – în special, gârlița mare, gârlița mică (tot mai rară) și gârlița cu gât roșu – ultima dintre ele o pasăre superbă, destul de rară și foarte temătoare de apropierea oamenilor. Gâștele oferă un spectacol superb prin peregrinarea lor în stoluri mari de la loculile de dormit pe apă la locurile de hrănit, de regulă pe câmpurile din vecinătate.

Află ce activități poți avea și cum să te bucuri de o experiență inedită în vacanța ta de iarnă.